Şimdi Ara

SİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H4- -- 12 Kasım 2025; 20:25:4 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

how to resize iphone with one hand falan diye arattım şöyle videolar geliyor.

SİLTechno Windowyoutube
    How to Use One-Handed Mode on iPhone. Please like and subscribe to my channel and press the bell icon to get new video updates. #technowindow Techno Window Thanks for watching. Please Like, Share and Subscribe for Latest Updates. Follow Me :https://www.instagram.com/technowindow_official ====================================== Share this video: https://youtu.be/NQXWV3u0SAs ====================================== Please Subscribe My channel to Keep in Touch! https://www.youtube.com/c/TechnoWindow My Travel Blog: https://www.youtube.com/channel/UCRmtMI7qhVgqokQb8YlenHQ YouTube Audio Library: Awaken Anno Domini Beats Hip Hop & Rap | Inspirational ---------------------------------------- Thanks for watching! Don't forget to smack that like button for more content! Hope you enjoy!
    https://www.youtube.com/watch?v=NQXWV3u0SAs&pp=ygUwaG93IHRvIHJlc2l6ZSBpcGhvbmUgMTYgbWF4IHNjcmVlbiB3aXRoIG9uZSBoYW5k

• Ben SE 2020 (2. Nesili) den S23e geçtim. Bunun boyutu 6.1" yani iPhone 16 düz modelle aynı. 16 Pro (Max olmayan) dan biraz ufak. İlk geçtiğimde ekran kocaman oldu gibi gelmişti, her anlamda muazzam bir ekrana bakıyordum yani. Elimde tutarken de boyut idealdi (SE den çok az daha büyük hissettiriyor sadece)

Gerçekten büyük ekran istiyorsanız Max alın ama küçük ekrana alışıksanız ve tek elle kullanacaksanız bence normal boyutlu serilere bakın. Pil konusunda şöyle diyim şuan kullandığım S23 önceki SE cihazıma göre kabaca 2x pil süresi veriyor. Onu günde 2 şarjla kullanıyordum bunda günde tek şarj yapsam yetiyor. Yani SE serisinde pil berbat diye Pro ile Pro Max arasındaki ufak pil farklarına çok takılmaya gerek yok diye düşünüyorum 😀

120Hz ekran size çok gerekli ise Pro bakın, değilse düz de olur ben şahsen sırf 120Hz olacak diye üstüne 25 bin daha vermem. Onun dışında dediğim gibi özellikle büyük ekran lazım demiyorsanız Max-Plus vs almayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-99BBC08B3 -- 16 Kasım 2024; 20:0:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• H4- H kullanıcısına yanıt

bu boyutta bir ekran tek elle kullanmak zor. Alternatif çözümleri arıyor apple ama dediğiniz gibi %100 sağlıklı değil.

Birşey okumak vs.. derseniz retinanızı izleyerekte ekran otomatik hareket ediyor iOS 18 de. denemedim ama youtube videolarına bakabilirsiniz.

ben bugüne kadar hep güncel iPhone kullandım ama hiçbiri max değildi. ama farkettim ki evde yatağa uzandığımda elimden düşürmüyorum. neden daha büyüğü olmasın diye tablet ihtiyacını ortadan kaldırırım belki diye ilk defa max versiyonunu satın aldım. çok memnunum. dün akşam FB basket maçı izledim hastanedeydim. hiç eve gidesim gelmedi :) gayet ihtiyacıma cevap vermiş yani büyük ekran.

Mesela ben telefonu ya elimde ya cebimde taşırım. O yüzden büyük telefonu taşımak zor geliyor. Kullanımda da 6.1" bana yeterince büyük geliyor sadece birşeyler izlerken sorun çıkarabilir onda da Laptop kullandığım için sorun olmuyor. Ben şahsen büyük telefona kolay kolay alışamam. 6.1" bile başta biraz büyük geldi ama ideal gibi şuan.

Ama bazılarında görüyorum telefonu çantada veya ona benzer bir yöntemle boyut büyük olsa da rahat taşıyorlar, sık sık telefondan da birşeyler izliyorlar vs o kullanıma tabi büyük ekran daha iyi gider. Onlar da küçük ekrana geçerse zorlanır.

Kişiden kişiye çok değişen bir durum.

aga sil pls
    16 yıl önce açıldı
    Sil sil.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben 14 Pro Max'a geçerken zaten büyük bir telefondan geçmiştim ama yine de tek elle kullanımı çok pratik olan bir telefon değil. Ayrıca ilk olarak 14 Pro almıştım. Onu eski telefonuma göre ekranın küçüklüğünden dolayı sattım. Pro Max aldım. Ağırlık dezavantajına rağmen büyük ekran alışkanlığım ağır bastı. Hala memnunum bu arada...

Şampiyon olmak mümkün, FENERBAHÇE olmak imkansız ...

PSN: RuNYa53
  • Oturken veya yürürken yek elle tutup kullanmakta sorun olmayacaktır. Tek elle klavye kullanımı zor kısmı ekranın sol (uzak) kısmına ulaşmak zor. Dokunmak için ekranı 30 40 derece kadar yana döndürmek gerekiyor. Bu yüzden İlk zamanlar telefon elimden kaydı yada döndü düştü kaç defa. Sonradan kaymayan kılıfa geçtim

14 pro max için söylüyorum yatarken tek elle kullanmak bir şeyler okumak zor. Özellikle Saatler süren bir kullanımda kolu baya yorar. Özellikle yan yatarken desteksiz tutmak kol ağrısı spazm felan yapar yüksek ihtimalle.

ancak yan yatarken el altına yastık gibi bi destek aldıgında tek elle bir şeyler okumak gayet iyi, çok keyifli olabilir. Ama desteksiz gerçekten büyük sorun. Tutmak ise zor değil çünkü telefonun ağırlığı avucun içinde kalıyor, rahatça duruyor hiç birşey yapmadan

sırt üstü yatarkende iphone finger denilen serçe parmağını aktif kullanman lazım. Tüm ağırlık o parmağa biniyor. tutmak zorlaşıyor. Yine uzun kullanımda parmak ve kol ağrısı yapacaktır. Bunu belki telefonun arkasında kullanılan yüzük şeklindeki tutucular kullanıp orta parmağı vs oraya geçirip ağırlıgı buyuk ölçüde dağıtabilirsin. Çok daha kullanışlı olacaktır, bu konuyu görünce aklıma geldi kılıfı değiştireceğim veya ondan yapıştırayım ben:)

14 serisi için durum böyle ama 16 serisinde ne kadar hafiflemiştir deneyimlemedim

• Büyük ekran yanında cebinde büyük ağırlık yapıyor.Fakat bir şeyler izlersen de büyük ekran avantaj oluyor.. Bazen artı bazen eksi olabiliyor yani. El yapını bilemeyiz o yüzden mağazadan denesen daha iyi. Ama kılıf takınca daha da kabalaşıyor. Mağazada kılıfsız deneyeceksin unutma.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.