Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2017 [PC ANA KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
496
Cevap
5
Favori
26.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onur89tr

    Kendi takımımı kuracak kadar futboldan anlamıyorum. UT'de de hiç maç yapmadım. Sizce bir yerden başlamalı mı?

    Bagimlilik yapabilir soliyim ....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xargusx

    Neden 3. Bir firma cikip guzel bir oyuna imza atmiyo gercekten sasirtici.... bizim crysis i yapan turk çocuklar fifa ve pes le yarisacak bir oyun yapamazmi acaba ?

    Buna en yakın isim 2K idi. Yıllardan 2011... 2K, FIFA ve PES'e rakip bir futbol oyunu yapacak mısınız sorusuna "Uzmanlık alanımıza girmiyor, böyle bir şey düşünmüyoruz." diye yanıt vermişti. Zaten futbol oyunu geliştirmek bence çok daha zor. Neden derseniz; stadı, futbolcuları, seyircileri, animasyonları, her ayrıntısı basketboldan daha komplike ve sayıca fazlalar. Uzun yıllar daha rakip çıkacağına inanmıyorum. Ama futbol oyunları yine çıkacaktır ufak çaplı...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xargusx

    Neden 3. Bir firma cikip guzel bir oyuna imza atmiyo gercekten sasirtici.... bizim crysis i yapan turk çocuklar fifa ve pes le yarisacak bir oyun yapamazmi acaba ?

    Yapamazlar çünkü lisanslar başkalarında, Epl, Bundesliga vs Fifa'da, UCL Konami'de, Konami'de Euro 2016 takımlarının bazılarının forması bile hala yok, bazı takımların isimleri yok, hele ulusal takımlarda oyuncuların farklı isimlileri var, eskiden tipleri aynı isimleri farklı olurdu, şimdi tipleri falan da farklı, saçma sapan. Yoksa Pes bana göre grafiklerde fizikte gayet keyifli ama çimler, lisanslar, stadyumlar falan zehir ediyor.
  • Çimler (2017 ekran görüntülerine göre) yeterli bence. Ama 2016 çıktığı ilk hafta sunucular arızalı veya kapalı olarak çıkmış. Millet online deneyimi beklemek için offline oynamış 1 hafta. Online oynadıktan sonra 1-2 saniyelik lag gecikmeleri olmuş, ancak çoğu oyuncular oyunu 1 hafta oynadığından geri verememişler. Yine aynı taktiği uygulayabilirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onur89tr kullanıcısına yanıt
    Stadyumlar yok, hadi forma lisanslarını yaptım ama ulus takımlarındaki oyuncuları nasıl yapayım, hele dünya ve avrupa karmaları saçmalığı var ki, adamların ne tipi ne isimleri gerçek, utanmadan takım yapmışlar, eskiden tipler normal isimler de gerçek olmasa da benzer olurdu, gönül katlanıyordu, şimdi tam saçmalık. Yoksa Zidane ile Batistuta ile oynamak çok keyifli olurdu.
  • Haklısın, ona itirazım yok zaten. Kaldı ki PES fanı değilim. PES bu görsellikteyse FIFA nasıl olur kim bilir diyenlerdenim. Umarım artık PES, PS2 günlerindeki gibi FIFA'ya rakip olur. Konuyu açan arkadaş, biraz konuna sahip çıkarsan sevinirim. Koyduğun resimler official değil. Bilgileri de BSCden al güncelle. Konu açıyorsan güncel tutmalısın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur89tr -- 30 Mayıs 2016; 22:33:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fifadaki kariyer moduna az yaklassinlar yeter diycmde o kadar lisans problemi varki mumkun degil.pesin asil geride kalma sebebide bnce detaylara onem vermemesi.ya anlarim lisans skntin var o zaman arti bsyler kat.bi suru arena turu stad yap ne biliyim cim seklimizi secelim.eskisi gbi stad olustralim.koskoca oyunda senelerdir kar yok kar..pc ye ayri ps4 e ayri cikmasini saymiyorum bile.pc oyuncularini resmen uvey evlat yaptilar.pes 16 sistemim gayet yeterli olmasina ragmen ve pcde atari grafiklerinde bi pes cikarmalarina ragmen kasti kaldirdim.fifa 15 deneyim dedim abi resmen cag atlanilmis.o detaylar gorsellik.zaten kariyer moduna girdim bi dahada cikamadim.neden hasta gbi pese takintili kalaymki dedim.adamlar pc oyuncusu oldgun icin zaten seni hice saymis.bu senede pcye ayri ps4 e ayri oyun cikarsa bidaha pes oynayan kalmaz heralde.buyuk sacmalik



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfun mutlu -- 30 Mayıs 2016; 22:58:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fifa'nın kariyer modu Pes'ten biraz daha iyi ama o da berbat halde. Yıllardır aynı arayüzü kullanmalarına rağmen hala modda buglar var. En basitinden satın alma opsiyonlu 2 yıl kiralamalı bir oyuncu aldınız diyelim. İki sezon sonunda opsiyonu kullanıp oyuncuyu almak istediğinizde, şehir değiştirmek istemiyorum gibi bir cevap verebiliyor. Yahu sen 2 senedir benim takımın şehrindesin zaten, nasıl bir yanıt bu. Bence bu tip buglar kariyer modlarının her iki oyunda da ne kadar içler acısı bir halde olduğunu gösteriyor. İki oyun da online modlarina özellikle de paket, top çevirmeli modlarına yenilik yapıp para kaldırma derdinde. Ben burada en çok Pes'e kızıyorum. Çünkü hadi Fifa'nın tuzu kuru anladık da sen neyine güveniyorsun? Futbol oyunlarını zenginleştirecek binlerce detay var ve sen her yıl bu detaylardan mahrum oyunlar çıkarmaya devam ediyorsun. Artık satış stratejisi mıdır, yoksa başka bir sebebi var mıdır bilmiyorum ama bu durum canımı çok sıkıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: onur89tr

    Haklısın, ona itirazım yok zaten. Kaldı ki PES fanı değilim. PES bu görsellikteyse FIFA nasıl olur kim bilir diyenlerdenim. Umarım artık PES, PS2 günlerindeki gibi FIFA'ya rakip olur. Konuyu açan arkadaş, biraz konuna sahip çıkarsan sevinirim. Koyduğun resimler official değil. Bilgileri de BSCden al güncelle. Konu açıyorsan güncel tutmalısın.

    Yaşa
    Orda teknik bi hata yaptim kabul ediyorum 😊
    Bi ayar yapicam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Azor Ahai kullanıcısına yanıt
    Pes2017 de (sanmiyorum ama) yeterli oyuna yatirim yaparvise pc versiyonu sizce oyunu nasil satar fifa ya yskin bir fiyattanmi? Bu durumda satamaz... ucuz oyun icinde eski oyunu susleyip satar... 2017 buyuk duprizlere gebe soliyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PES 2017


    PlayStation4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 ve PC için Eylül sonu ekim başı gibi çıkacak.

    Öğrenen Yapay Zeka: İşte bu özellik tüm futbol oyunları tarihinde bir ilk! Artık PES 2017 yapay zekası sizin oyun tarzınızı öğrenecek ve ona göre önlemler alacak.

    Gerçekçi Dokunuş: Oyundaki her oyuncunun top kontrolü birbirinden farklı olacak. Özellikle ikili mücadele ve top kontrolünde önemli rol oynayacak.

    Takım Kontrolü: Takım olarak atak veya savunma mentalitesini anında takıma adapte edebileceksiniz.

    Hassas Pas: Gerçekçi dokunuş ve gerçekçi top fizigi ile birlikte PES 2017'deki paslar çok daha gerçekçi ve hassas olacak. Pas'ın kalitesini, pasın hızı ve topa verilen yönün doğruluğu belirleyecek.
    En doğru pozisyonda ve en iyi zamanlamayla atılmış paslar çok tehlikeli ve etkili olacak.

    Kaleci: PES 2017'deki kaleciler PES tarihinin en çevik hareketlerine ve yeni animasyonlara sahip olacak. Yep yeni hareketler ve animasyonlar eklendi. Böylece PES tarihinin en çevik ve atletik kalecileri bizleri bekliyor olacak.

    Köşe Vuruşları: Maç esnasında takım kontrolü kadar alan savunması da büyük bir önem taşıyor. Savunmaya, alan savunması mı yoksa adam adama markaj mı uygulatacağınıza karar verebileceksiniz.

    Üst Düzey Görsellik: PES 2017'de yine PES 2016'da olduğu gibi ama daha gelişmiş versiyonu ile Fox Engine oyun motoru kullanıldı. Görsellik gerçeğe çok yakın oldu. Bu kez oyuncu modellemeleri kadar taraftar modellemeleri de geliştirildi. Oyunda el atılmadık
    yer kalmadı. Oyuncu modellemeleri, ışıklar, taraftarlar, saha zemini ve stadyumlar. Hepsi eden geçirildi. Artık çok daha gerçekçi görünüyor.

    Doğal oyuncu hareketleri: 100'lerce yeni animasyon eklendi. Paslaşırken veya top kontrolü yaparken ki oyuncu hareketleri çok daha gerçekçi olacak




  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takipteyim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 yıldır aynı oyunlar değişen hiçbirşey yok benim gözümde. sadece isimler değişiyor 1-2 update geliyor ''yeni oyun'' diye ittiriyorlar insanlara, insanlarda güncel kalabilmek adına alıyorlar bu çöpleri. pes ve fifa ikiside gözümde beş para etmez. futbol 100 yıldan fazla bir süredir ''22 kişi ile oynanan, belli taktikleri, kuralları olan'' bir spor oyunu yani bu herifler 20 senedir hala tam manasıyla bir futbol oyununda olması gereken herşeyi oyun dünyasına aktaramadılarsa ben bunda kasıt ararım (ki her yıl gıdım gıdım ilerletiyorlar işi). böyle giderse yıl 2050'de olsa fifada-peste olan eksikliklerden ve sorunlardan bahsetmeye devam edilecek. çünkü adamlar her yıl çıkartıyorlar bu oyunları dolayısıyla hiçbir zaman özlediğimiz, beklediğimiz ''GERÇEKÇİ'' bir futbol oyunu oynayamayacağız boşuna heveslenmeyin derim. 1-2 fizik, birkaç farklı mod, birkaç görsel iyileştirme, kadro güncellemesini ballandıra ballandıra anlatacaklar, sunumlarda atıp tutacaklar ve kimisi mecburiyetten (güncel kalmak için) kimiside fanboyluğundan (yani mallığından) bu oyunları satın alacak.




  • Merhaba yazinda katıldığım ve katılmadığım noktalar olsada ... hickimse malligindan almiyo bu oyunları biz futbolseveriz bi çoğumuz halisaha macinida oynuyor takimini tribunde evde tv basindada destekliyor ayni zamanda oyun secimide futbol oyunundan yana oluyor fifa yillar once bu ise ambargo koymustu konami bambaska bir oyun icat etti winning eleven oynadikca hakkaten cok farkli dedik yillarca benimsedik..... bu sefer pes hakimiyeti basladi sanirim 2010 serisinde fifa konami çizim ve oyun programlayan ekibi komple transfer etti bu saatten sonra ibre değişti gelisim fifadan yana olmaya basladi ancak 3. Bir rakip cikmadigi muddetce malesef bu oyunlardan birine mecburuz ben aksam kanada inmek orta yapmak orta sahadan kaleye fuze yollamak veya free kick keyfi almak icin oyun başına oturuyorum isten geldigimde ne yapmak lazim sikinti var diye basket e mi gecmeli?
    " Aslinda düşünürsek fena fikir degil 😀 "

    Umarim 2017 pes icin cok guzel bi oyunla dönüş yılı olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xargusx -- 8 Haziran 2016; 10:38:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Pc yi gene sallamamışlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://store.steampowered.com/app/512780/

    159 tl fiyat ile Steam 'de ön siparişe açıldı. Yanlış yazmadılarsa Türkçe spiker var .
  • bozcaadalı kullanıcısına yanıt
    geçen sene ne kadara çıkış yapmıştı ? 75 tl değil miydi ?
  • oha ya hani pc de 40$ dan çıkacaktı o fiyat bile 120TL eder daha ucuz diye fifa yerine alırdım hep artık o avantajı da kalmadı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: avei21

    geçen sene ne kadara çıkış yapmıştı ? 75 tl değil miydi ?

    Evet , 75 tl ile Steam 'de satışa çıkmıştı geçen sene.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.