Şimdi Ara

PRO EVOLUTION SOCCER 2016 ( Ana Konu) (1206. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27.601
Cevap
83
Favori
515.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12041205120612071208
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hasanulas67 kullanıcısına yanıt
    hacı pes 13 deme duygulandım bu arada bende ps3teyim pes 13 te kaç dünya yıldızı kurdum bozdum koç modda kurdugum taktikle en az 15 turnuva aldım ah ah güzel oyundu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Allen_Bradley

    quote:

    Orijinalden alıntı: mesuty85


    quote:

    Orijinalden alıntı: sbs03

    Momentium varsa oyunda, mantıken yeni hesap açınca oyunun yağ gibi akması gerekmiyor mu

    Momentumun lag yada tus gecikmesi ile ilgisi yok.
    Alinti: "Momentum kısaca oyunda güçlü takıma sahip oyuncu ile güçsüz oyuncu arasındaki farkı kapatmak için kurgulanmış bir yapay zeka özelliği denilebilir. Örneğin 90 değerinde bir takımınız var, rakibiniz ise henüz yeni ve puanı sadece 60. Takımınızdaki Messi, C. Ronaldo gibi süper starlarla rakibinizi sürklase etmenizden doğal bir şey olamaz. Ama bu her zaman mümkün değil, Momentum denen özellik devreye girdiğinde işler değişiyor. Orneğin pas atıyorsunuz gitmiyor, şut çekiyorsunuz her ne hikmetse direkte patlıyor ya da az farkla auta gidiyor. Oyuncularınız mücadelelerden başarıyla çıkamıyor, olmuyor yani özetle… Adeta saç baş yolduran tüm bu senaryo, rakip için belki beraberlik belki de bir iki gol bulup maça ortak olma belki kazanma fırsatı doğuruyor."

    sadece takımların güçleriylede ilgisi yok

    Santra olduğu zaman bir momentum var. Momentum yok diyenler bunuda mı fark etmiyor. Gol yedikten sonra santradan itibaren belirli süre yakaladığınız avantajı, kolay çalım atabilmenizi, top sürme yeteneklerinin tavan yaptığını fark etmediniz mi ?,

    Devrelerin başı sonundaki momentum

    Geriden gelip gol attıktan sorna devreye giren momentum

    Üst üste gol kaçırıyorsan atamayana atarlar momentumu

    Rakibin çok uzun süredir üst üste kaybediyorsa oyundan soğumaması adına seni harcayıp rakibi sevindirme momentumu (Bu momentum maç süresince devam eder.. Bu kıyağı banada yapmıştı uzun süre maç kazanamayıp 2 gün oynamadım 3. gün girdiğimde D1'den galibiyet yüzdesi %70 olan bir adamı sahada perişan etmiştim momentum sayesinde adam neye uğradığını şaşırdı)

    Hocam şu momentum olayını o kadar güzel yazmışsın ki altına imzamı atıyorum. Bu oyunda adı momentum mudur nedir yok diyen gitsin kafasını kuma soksun. Bunu diyen büyük ihtimal arasıra maç yapan yada toplam maç sayıısı 100-200 civarı olan kişilerdir. Myclub'ta 1300 küsür maç yapmış biri olarak bu oyunda momentumun kralı var kralı.. Kimse kendini farklı yendiği zaman iyi oyuncu veya yenildiği zaman kötü oyuncu sanmasın. Artık ben bu aşırı momentum olayını kabullendim ve eğlencesine oynuyorum. Bence sizde böyle yapın.




  • şuan myclub 7. sırada duran pis arap ben hileciyim diye çığlık atıyor, şuraya bakın

  • Dostum eglencesine diyorsun da sorun da burda zaten. Eglenemiyoruz. Surekli momentum benim takimda mi? Niye benim takimdaki 87 lik ve ustu oyuncularin pas atarken ayaklari birbirine dolaniyor? 3. Klansmandan 6. Klansmana düştüm guncellemeden sonra. Problem degil düşer çıkarız ama ben keyif alamiyorum. Surekli kalemin onunde bi karambol ve gol yeme olayi oluyor. Birkac mac olsa eyvallah. Surekli bos kaleye gol kaciriyor oyuncularim. Nasil kayif alayim sen soyle? Bu oyun hirslandiran bi oyun. Eglencesine mac yapanlar gunluk 1-2 mac yapanlardir. Ben sunu diyorum. Eskiden oyunda kontrol bazen senin elinde olmiyordu şimdi ise oyunun basindan sonuna kadar sende degil. Aşırı hale gelmis. Yazik olmus. Duzeltmelerini beklerken daha berbat hale getirmisler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler CL temsilcisi kesin gelicekmi yarın ? Bir fikri olan ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: legend2015

    Beyler CL temsilcisi kesin gelicekmi yarın ? Bir fikri olan ?

    Kesin gelcek, içeriği bilmiyoruz sadece şuan
  • Football Always kullanıcısına yanıt
    adam peygamberligi ilan etmiş peste :D bunları fifaya itelesek düzelcek oyun bi nebze
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SS27

    adam peygamberligi ilan etmiş peste :D bunları fifaya itelesek düzelcek oyun bi nebze

    Offline kalitesinde bunlarla karşılaşmak isterim, nette kastırıp nereye kaçıyor bakalım o zaman
  • Football Always kullanıcısına yanıt
    offline da pek sanmıyrm bunlarn böle oynadıgını rage yapar çıkarlar bırakırlar gibime geliyor offlineda öle şişirmeceydi lagtı olmayınca patlarlar bunlar :D
  • yarın elclassico temsilcisi de gelir mi acep ilk el classico da gelmişti
  • beyler benim 8 oyuncu sözleşmesi bitti yeterli gp 'em yok kadromda az diğerleriyle değiştiripte giremiyorum Varmı bir yolu sözleşme ile ilgili gp az yetmiyor myclub coinde aynısı başka yolu varmı ?
  • Türk telekomun yeni reklamını izlemeyenler lütfen açıp izlesin. İşte oradaki ronaldo gibi oldu benim ronaldo da. Koşuyor koşuyor tam kaleci ile karşı karşıya gelecek bi ağırlık çöküyor ve arkadan nal toplaya toplaya gelen defans oyuncuları yanında bitiyor.
    Reklamda ronaldonun imdadına türk telekom yetişiyor ve kartını ronaldoya takıyor hızını yukseltiyor. Ama gerçekte nedense aksine maymuna çeviriyor. Allah bildiği gibi yapsın telekom ne diyeyim. Hızın ronaldo hızında değil de sanki tospağa hızında gibi geldi bana.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ernbykts62

    beyler benim 8 oyuncu sözleşmesi bitti yeterli gp 'em yok kadromda az diğerleriyle değiştiripte giremiyorum Varmı bir yolu sözleşme ile ilgili gp az yetmiyor myclub coinde aynısı başka yolu varmı ?

    Kendine yeni bir takım oluştur çöp adamlardan oluşsun. Yedeklerede tüm yıldız oyuncularını koy. Takım ruhu düştü, takım gücü teknik direktörün yeteneğini aştı uyarılarına kulak asma... Bilgisayara karşı çaylak kupasını aç. İlk maç başlangıç seviyesinde olduğu için çöp kalecini sf olarak oynatsan bile koşarak git golünü at. Sonra topu kalecine ver ve maç sonuna kadar git başka işlerle uğraş. Maç yaklaşık 10 dak. sürüyor. Mç sonunda 1.900 GP veriyor. Bu şekilde 1 saatte yaklalık 10.000 Gp yaparsın. Ben bu şekilde oyuncu sözleşmelerini yeniliyorum. Başka bir yolu yok. Tabi bu olayı tv seyrederken veya başka bir işle uğraşırken yapacaksın kusmamak için :)




  • bir de oyunun şu puan sistemine bir değişiklik gelmeli. bütün bir sene boyunca takım gücü level 1'de, 2'de oynayan acemi yenen ezikler 1000 puanlarda olmamalı dünya sıralamasında en üstlerde olmamalı. gerçekten bizlere haksızlık. level 5 oynayan ne iyi oyuncular var adamlar 800-900 puanlarda. çok daha zayıf oyuncular 1500 puanlarda. neden çünkü adamlar çakal. girermi hiç riske. acemi yene yene puan yapıyolar.

    en azından level 2'de oynayan adam maç kazandımı 2 puan alsın. level 5'de oynayan maç kazandımı 5,6 puan alsın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nxplay

    bir de oyunun şu puan sistemine bir değişiklik gelmeli. bütün bir sene boyunca takım gücü level 1'de, 2'de oynayan acemi yenen ezikler 1000 puanlarda olmamalı dünya sıralamasında en üstlerde olmamalı. gerçekten bizlere haksızlık. level 5 oynayan ne iyi oyuncular var adamlar 800-900 puanlarda. çok daha zayıf oyuncular 1500 puanlarda. neden çünkü adamlar çakal. girermi hiç riske. acemi yene yene puan yapıyolar.

    en azından level 2'de oynayan adam maç kazandımı 2 puan alsın. level 5'de oynayan maç kazandımı 5,6 puan alsın.

    Bence bu puan olayı kalksa yüksek ölçüde hile biter, çünkü sidik yarışı bitiyor.

    Oyunda sadece profile bakınca galibiyet oranı artmalı, oran arttıkça da daha fazla gp gelebilir mesela maç sonu.




  • nxplay kullanıcısına yanıt
    çok saçma level 2 de takılmak bana göre ne zevk alyrlr puanı öle 1000 yaparak kendilerini tatmin ediyorlar sanrm
  • ya o degilde 1 hafta uraştım bi reus arda çıkmadı saçma salak çöp siyahlar çıktı bıraktım reus u kovalamayı hay böle şansa
  • Morata efsane olmuş ya :D arka arkaya 11 kere kazandım :D Adam heryerde :D Level 49 şuanlık 50 olmasına az kaldı bakalım robot olacak mı :D
  • Kelsen denen teknik adamı alın 5-3-2 oynatıyo tavsiye ederim massiyi gecer bu adam her anlamda. pes 2009 taktigime döndüm.sonuc 550 puanımla takisbabar son dakikada kurtardı beraberligi bugün 650 puana yükseldim hemen zaten



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strikeer -- 31 Mart 2016; 0:24:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: strikeer

    Kelsen denen teknik adamı alın 5-3-2 oynatıyo tavsiye ederim massiyi gecer bu adam her anlamda. pes 2009 taktigime döndüm.sonuc momentum 550 puanımla takisbabar son dakikada kurtardı beraberligi bugün 650 puana yükseldim hemen zaten

    Video koysaydın durumu yorumlardık, Takisbabar7 isimli Yunan çok sakin oynuyor, sürekli top dolaştırarak rakibi çileden çıkarıp o arada gol atıyor, korkak, sinsi bi oynayışı var, tam çakal.
  • 
Sayfa: önceki 12041205120612071208
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.