Şimdi Ara

PrintDisc Pro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1.0
    Lisans :
    Shareware
    Boyut :
    2.85 Mb
    Dil :
    İngilizce
    Platform :
    Windows (Tümü)

Tanım:
    Kopyaladığınız CD veya DVD'lerin içinde boğuluyor musunuz? Hangi dosyayı hangi CD'ye kopyaladığınızı hatırlayamıyor musunuz? Cevabınız evetse bu program tam size göre. CD veya DVD'yi sürücünüze takıyorsunuz ve programı çalıştırıyorsunuz. Program CD veya DVD içrisindeki her dosya ve dökümanın kaydını ve veri yolunu tutuyor ve kendi bünyesinde barındırdığı MS Acces veritabanına hapsediyor. Siz de daha sonra merak ettiğiniz bir dosyayı burda arattırarak hangi CD veya DVD'nizde, hangi klasörün içinde olduğunu öğreniyorsunuz. Hepsi bu. Kullanışlı ve işe yarar bir program... Not: Programın tam sürümü $10'dır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::HANDSOME::. -- 11 Ekim 2006; 23:31:36 >

•  PrintDisc Pro

Dostum resimsiz güzel olmuyor
  • Ya bencede coştun madem paylaşım yapıon biraz açıklayıcı olarak resim koysana
  • quote:

Orjinalden alıntı: malatyaspor44

Ya bencede coştun madem paylaşım yapıon biraz açıklayıcı olarak resim koysana

DIKKATIMI CEKTI MALATYASPOR44 SEN HER FORUMDA MUTLAKA YORUM YAPMISSIN AMA GEREKLI GEREKSIZ ... SANKI YAZMAK ICIN YAZIOMUSSUN GIBI BI HAVA YARATIOSUN YANLISSAM KUSURA BAKMA AMA MESAJ SAYISINI FELAN ARTIRMAK GIBI BI NIYETLE YAPIOSAN BUNU HIC HOS DEGIL... ARKADASLARIN EKLEDIKLERI ILGINI CEKMIYOSA O SAYFADAN CIKARSIN TEKRAR OLUR BITER ....

• Dikkat ettiysen ben hepsinin altına emeğine sağlık gibi bişeylerde yazmışımdır ki ben Handsome nin verdiği programları indirdim ama indirirken nasıl bişe olduğunu bilmek için resim istiyorum yani post kasmak gibi bi niyetim yok birde neden olsunki?Yani post sayım artınca elime ne geçecek?
    eleştirilmekten asla çekinmem hatta çok severim
    BİRDE ARKADAŞLARIN VERDİĞİ PROGRAMLARA ELBETTEKİ YORUM YAZCAz Kİ BOŞUNA UĞRAŞMAMIŞ OLSUNLAR DEĞİLMİ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malatyaspor44 -- 11 Ekim 2006; 22:55:44 >
  • quote:

Dikkat ettiysen ben hepsinin altına emeğine sağlık gibi bişeylerde yazmışımdır ki ben Handsome nin verdiği programları indirdim ama indirirken nasıl bişe olduğunu bilmek için resim istiyorum yani post kasmak gibi bi niyetim yok birde neden olsunki?Yani post sayım artınca elime ne geçecek?
    eleştirilmekten asla çekinmem hatta çok severim
    BİRDE ARKADAŞLARIN VERDİĞİ PROGRAMLARA ELBETTEKİ YORUM YAZCAz Kİ BOŞUNA UĞRAŞMAMIŞ OLSUNLAR DEĞİLMİ?

arkadaş haklı
  • Benmi Chiris mi haklı?
  • quote:

Benmi Chiris mi haklı?

ss koydum
    tartışmaya gerek yok
  • sen haklısın

malatyaspor44

quote:

Benmi Chiris mi haklı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::SpyNet:::

sen haklısın

malatyaspor44

quote:

Benmi Chiris mi haklı?

EYVALLAH KARDEŞ
  • malatyaspor politika yapıyosun baskabisey yapmıyosun... ozelımede atmıssın bı suru ne oldu cevap vermıyosun felan ne yapıyım yanı foruma senın yazdıklarının ustune yazmaya devam edıp gereksız mesaj kırlılıgımı yapıyım...

yok demıssın emege saygı ıcın yorum yapıyoruz yok forumlar bunun ıcın var felan demogoji yapıyosun arkadasım sonra cevap verılmedıgınde haklı oldugunu dusunup hem ozele hem foruma kabarıyosun... madem emege saygıdan yazıyosun foruma... bazı forumlarda yok begenmedım gıbı yorumlar yapmıssın bunun emege saygıylada alakası yok... emege saygı gosterdıgın forumlarlar da sadece "tesekkurler" en basıtı olmak uzere bunun gıbı cevap vermıssın... madem emege saygı sende verılen emege layık yorumlar yap arkadaslarımın ekledıgı programlarla ılgılı begendıgın artı yonlerı gıbı yorumlar yapıo genelde ınsanlar senın gıbı sadece tesekkur etmıo... bazen tesekkurlerden daha cogu gerekıo foruma yazmak ıcın ... benım demek ıstedıgım buydu ... gereksız seyler yazdıgın burdan bellı ıste hala sunduruyosun konuyu... neyse sana forumlarda arastırdıgın seylerı bulma konusunda basarılar

Not: ogun bu dıkkatımı cektıgınde forum lıstesınde alt alta olan 9-10 foruma hepsıne mutlaka yorum yapmıssın bee ınsaf hepsı mı senın ılgını ceken konular ... besbellı ıste hepsıne bıseyler yazmadan gecmemıssın ... bu forumu acan arakadasa saygıdan da lutfen konuyu uzatmayalım handsome dostum eger actıgın forumu kırlettıysem gereksız bu konu yuzunden ozur dılerım senden de....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chiris -- 12 Ekim 2006; 12:19:16 >

• tamam yaw daha gerginlik yaratmaya gerek yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chiris

malatyaspor politika yapıyosun baskabisey yapmıyosun... ozelımede atmıssın bı suru ne oldu cevap vermıyosun felan ne yapıyım yanı foruma senın yazdıklarının ustune yazmaya devam edıp gereksız mesaj kırlılıgımı yapıyım...

yok demıssın emege saygı ıcın yorum yapıyoruz yok forumlar bunun ıcın var felan demogoji yapıyosun arkadasım sonra cevap verılmedıgınde haklı oldugunu dusunup hem ozele hem foruma kabarıyosun... madem emege saygıdan yazıyosun foruma... bazı forumlarda yok begenmedım gıbı yorumlar yapmıssın bunun emege saygıylada alakası yok... emege saygı gosterdıgın forumlarlar da sadece "tesekkurler" en basıtı olmak uzere bunun gıbı cevap vermıssın... madem emege saygı sende verılen emege layık yorumlar yap arkadaslarımın ekledıgı programlarla ılgılı begendıgın artı yonlerı gıbı yorumlar yapıo genelde ınsanlar senın gıbı sadece tesekkur etmıo... bazen tesekkurlerden daha cogu gerekıo foruma yazmak ıcın ... benım demek ıstedıgım buydu ... gereksız seyler yazdıgın burdan bellı ıste hala sunduruyosun konuyu... neyse sana forumlarda arastırdıgın seylerı bulma konusunda basarılar

Not: ogun bu dıkkatımı cektıgınde forum lıstesınde alt alta olan 9-10 foruma hepsıne mutlaka yorum yapmıssın bee ınsaf hepsı mı senın ılgını ceken konular ... besbellı ıste hepsıne bıseyler yazmadan gecmemıssın ... bu forumu acan arakadasa saygıdan da lutfen konuyu uzatmayalım handsome dostum eger actıgın forumu kırlettıysem gereksız bu konu yuzunden ozur dılerım senden de....

Ya tmm tmm sen haklısın ne çenesiz bi adammışsın ya yani sanane ister yazarım ister yazmam Birde evet dikkatimi çekti
    peki neden sadece bu cevaplarımın sıklığını yazılımda görüyorsun diğer yerlerde görmüyorsun çünkü ben yazılımla ilgileniyorum vede bu topicde son cevabımı vermiş bulunuyorum bundan sonra sı snn gevezeliğin tmm mı
    Hade kusura bakma .::HANDSOME::. senn açtığın topicde bazıları yüzüdnen gereksiz polemik yaratıldı ne istiyorsan yaz bundan sonra Chiris
    SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malatyaspor44 -- 12 Ekim 2006; 17:57:07 >

• chris milletin işine karışma fazla dikkat çekiyorsun.

neyse emeğe saygı gösterelim,teşekkürler handsome.

quote:

Orjinalden alıntı: Chiris
    quote:

Ya bencede coştun madem paylaşım yapıon biraz açıklayıcı olarak resim koysana

DIKKATIMI CEKTI MALATYASPOR44 SEN HER FORUMDA MUTLAKA YORUM YAPMISSIN AMA GEREKLI GEREKSIZ ... SANKI YAZMAK ICIN YAZIOMUSSUN GIBI BI HAVA YARATIOSUN YANLISSAM KUSURA BAKMA AMA MESAJ SAYISINI FELAN ARTIRMAK GIBI BI NIYETLE YAPIOSAN BUNU HIC HOS DEGIL... ARKADASLARIN EKLEDIKLERI ILGINI CEKMIYOSA O SAYFADAN CIKARSIN TEKRAR OLUR BITER ....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.