Şimdi Ara

PRINS DIRECT LIQUI MAX SISTEMI MONTAJ RESIMLERI (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
645
Cevap
2
Favori
80.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: delydolu34

    üsdadım net olarak göremedim. şöyle sorayım. merakda ediyorum. mesela passat ve CC lere 160 hp 1400cc olanlarına lpg veya lpdi takılıyor mu. aracına uygulatan var mı

    Yukarıdaki verdiğim linkte herşey detaylıca var. İsterseniz oradan sorun sorunuzu, burada konuyu açan ustamıza ayıp olmasın ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: delydolu34

    üsdadım net olarak göremedim. şöyle sorayım. merakda ediyorum. mesela passat ve CC lere 160 hp 1400cc olanlarına lpg veya lpdi takılıyor mu. aracına uygulatan var mı

    en yakın prins bayise ile iletişime geçip detaylı bilgi almanızı tavsiye ederim .

    selamlar
  • delydolu34 D kullanıcısına yanıt
    TSİ MOTORLARA LPG DÖNÜŞÜMÜ VAR ANCAK BUNA DAHA NET BİR CEVAP VERİLEBİLMESİ İÇİN MOTOR KODUNUZUN İLK 4 HANESİNİ BİLMEMİZ GEREKİYOR

    SAYGILARIMLA..
  • Seat İbiza 1.2 Tsi 105 HP DSG aracım var. CBZB kodlu motor. Uygun kitlerin marka ve model de belirterek fiyatlarını verebilir msiniz?
  • ilhanwolf kullanıcısına yanıt
    1.2 TSİ CBZB MOTOR KODU BENZİN ECU KODU SIMON 10.11H026901 OLAN ARACINIZA ROMANO MARKA LPG TAKILIR .DETAYLI BİLGİLER İÇİN İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR .
    İLETİŞİM :0322-226-66-16
  • Merhaba;

    Volvo S60/V60 T4 ecoboost motorlar için LPG dönüşümü yapılabiliyor mu? Konu hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim.
  • merterbas M kullanıcısına yanıt
    Volvo S60 ecoboost motorlar LPG montajlarına başlanmıştır

    Prins Direct LiquiMax Sistemi likit sistem olarak takabiliriz

    bizimle irtibata geçebilirsiniz info@cetinsayotogaz.com
  • Sizin araca LPDI sistrm olur .Fiyatları yüksek olgugundan dolayı su zamana kadar hic takmadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çetinsayotogaz Ç kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık maliyeti hakkında bilgi verebilir misiniz?
  • CAXA motor kodlu 1.4 tsi 122 hp Gold aracın lpg dönüşüm durumu nedir uygun lpg dönüşümü var mıdır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CAXA motor kodlu tsı araçlara prins vsı-dı2 sistem oluyor tasaruf %40 civarıdır
  • ARKADAŞLAR İNTERNETTE ARAŞTIRIRKEN BÖYLE ŞİKAYETLER GÖRDÜM BİLGİNİZE
    25 Mayıs 2014
    Yorum yap
    Kia Prins Lpg : Prins Lpg Sistemi Liqui Max Kit Takdırdım Pişman Oldum!

    Prins marka Liqui Max Lpg Kiti taktırmayı düşünen kia sportage sahipleri mutlaka bu linki tıklayarak ana sayfadaki kia sportage marka cross cover araca bu sistemin takılmasındaki sakıncaları içeren yazıyı mutlaka okuyun.

    14 Mayıs 2014
    Yorum yap
    Prins Lpg Tavsiye Etmiyorum

    Yeni sistem prins lpg sistemi kiti taktırdım bu sistemden hiç memnun değilim arabasına lpg kiti taktıracak olanlara prins marka lpg kitini önermiyorum ilgilenenlere duyurulur. Takılan prins lpg kiti takıldığı günden beri tamamıyla sorunlu prins lpg ürünün arkasında durmuyor ben şikayetçiyim satış sonrası hizmeti çok kötü

    1 Mayıs 2014
    Yorum yap
    Dikkat Direct LiquiMax Sistemini Satın Almamak İçin 10 Neden

    1) Evet sistemin Direct Liqui Max Sistemi yani: Prins firmasının çıkarmış olduğu Prins Direct Liqui Max Lpg kiti fiyatları bu sisteme istenilen 6300 Tl. lik rakam çok fahiş ve kazık bir fiyat birde ürünü kullanırken yaşayacağınız sorunlara kitin montajını yapan bilinçsiz yetkili prins servislerinin paralarını alana kadar yaptıkları şirinlikler ile vaadetikleri boş palavralarıda sorun yaşadığınız zaman, distiribütör firma olan ipragaz prins yetkilileride dahil olmak üzere, sorun halinde sizin yaklaşık olarak piyasada 70.000 Tl ye satılan bir araca üzerine 6300 TL ücret vermiş olmanız onları hiçte enterese etmiyor. Eee herşey köprüyü geçene kadar bu ülkede sizcede öyle değilmi..



    2) Taktik olrak Öncelikle sistemin pazarlanması tüketicinin aladatılarak : Kesinlikle hiç benzin kullanmadan bu sistemi kullanıyorsunuz safsatası peki araç hiç benzin kullanmıyorsa neden ben sürekli benzin almak zorunda kalıyorum ? 1 depo benzin uçuyormu kendi kendine her seferinde Zaten kullanma kılavuzunda da benzin ile çalıştırılması gerektiğini yazıyor ama kullanma kılavuzu sistem takıldıktan sonra verildiği için yapacak bir şey kalmıyor eliniz kolunuz bağlandı bir kere…Eğerki yetkili servislerin bu köylü kurnazı taktiklerine aladanarak aracı tamamıyla Hiç benzin almadan Prins Direct Liqui Max Lpg sistemi ile kullanır iseniz çok kısa zamanda ortaya çıkacak astronomik pahalı tamir masraflarına katlanacaksınız. Aracın Garanti Dışı Olduğunu Unutmayın… Bu sistem benzin kullanmadan işe yaramıyor. Bu iddiaya inanmayanlar, Prins Direct Liqui Max Lpg kitini satın almadan önce kullanma kılavuzunu okumadan sakın satın almayın. ( Tabi yetkili servislerde bulabilirseniz) Sisteme 6.300 Tl istemeye gelince varlar ama sorun çıkınca yok oluyorlar. Onlar akıllı zaten ellerinde stok bulundurmuyorlar ” yok satmakta bir pazarlama taktiği ya ” Gidip sorduğunuzda şu an kit kalmadı çok yoğun talep var siparişle getiriyoruz zaten çok yoğun zor geliyor diyede ekliyorlarki iştahınız iyice artsın….

    3) Kia sportage Prins Direct Liqui Max Lpg kiti takıldığı andan itibaren araç arkasında sanki bir iş makinası çalışıyormuş gibi bir sese alışmanız gerekiyor sorduğunuzda lpg kitinin pompasın sesi olarak tanımlanıyor bu sese katlanabilirseniz ne ala… yada benim yaptığım gibi özel olarak ses izolasyonu yaparak kesmeye çalışacaksınız..



    4) Kia sportage aracınıza lpg sistemi taktığınız andan itibaren araç yeni bile olsa garanti dışı oluyor km. si ne olursa olsun adeta lastiğinden ses gelse servise gitseniz aracınıza yetkili servistekiler sanki araç vebalıymış gibi bakarak her ne sorun olursa olsun lpg kitinden dir diye sizi ya başından savıyorlar yada ısrar ederseniz sorunu hallederiz ama cebinizden parasını öderseniz halletmeye çalışırız diyorlar. Hem 70.000 TL. ver araç al hemde tüm kia yetkili servislerinde zenci muamelesi gör…



    5) Kia sportage 1.6 GDİ Araca Prins Direct Liqui Max Lpg sistemi takıldığında kronik olarak hill holder denilen yokuş destek sistemi kısa sürede arıza veriyor artık derdinizi anlatın anlatabilecek muhattap bulabilirseniz tabiii bulsanızda derdinize derman olamayacaklarını o zaman görürsünüz.



    6) Kia sportage 1.6 GDİ Araca Prins Direct Liqui Max Lpg sistemi takılıpta sigorta kutusu yanan araçların bile olduğunu biliyormuydunuz desem buda aklınızda bulunsun Kia sportage aracınızda Battal boy büyük bir yangın tüpü bulundurun ne olur ne olmaz .. nede olsa koca bir tankı tüp olarak taktırdık ikinci tüpün zararı olmaz.



    7) İyi olur umuduyla 6.300 TL. Para verilerek takılan bu sistemi bakmaya kıyamadığınız Kia sportage 1.6 GDİ arabanıza Prins Direct Liqui Max Lpg kiti takıldığında kaç yılda bu sistemin yakıt tasarrufu yaparak sistem doğru çalışsa bile ( zaten doğru çalışmıyor) kaç yılda amorti edeceğinizi bir hesaplayın isterseniz, pc kullanabldiğinize göre hesap makineside kullanabilirsiniz sanıyorum:)

    8) Montaj yapılan kia sportage 1.6 GDİ otomobillere Prins Direct Liqui Max Lpg takıldığında her ne kadar araç sıfır benzin tüketiyor iddiasına rağmen kısa zamanda benzin pompası yanıyor. Sizce hiç benzin tüketmeyen bir sistemin benzin pompası yakması normalmi ?

    9) Sonuçta çok zor kazanarak elde ettiğimiz birikimleri bu kadar kolay olarak adeta aracının başına para vererek bela satın almak isteyenler hiç durmasın hemen koşa koşa kia sportage aracına Prins Direct Liqui Max Lpg sistemi taktırmakta geç kalmasın.

    10) İnsanları keriz yerine koyan zihniyet eninde sonunda hakettiği yere bilinçli tüketiciler sayesinde gelecektir. Aldanmayın aldatmayın insanları para kazanmak uğruna kandırmayın ben yandım siz yanmayın arkadaşlar … Sağlıcakla Kalın….

    1 Mayıs 2014
    1 Yorum
    Kia sportage “Prins Direct Liqui Max Lpg” Taktırmak İsteyenler Kesinlikle Okuyun

    Buraya kadar geldiğinize göre Kia sportage aracınız var yada almak üzeresiniz yada çoktan bir kia sportage 1.6 aldınız. Birde aracınızın yakıtı çok fazla olmasına rağmen hem araç tabiri caiz ise eşşek gibi gitmiyor üstüne üstlük deli gibi ocak söndüren cinsten yakıtı yakmıyor adeta yutuyor. Netten araştırdınız ve en sonunda Prins Direct Liqui Max Lpg sistemi hakkında araştırma yapıyorsunuz. Şimdi size neden Prins Direct Liqui Max Lpg sistemini kesinlikle taktırıp kullanmamanız gerektiğini maddeler halinde yazacağım. ( he bu kadar şeye rağmen bende ilk başta netten araştırma yaparken sistemden çok memnun olan uyduruk hesaplar ile açılmış lpg sistemi takan firmaların yazdığı uyduruk fake hesaplarla yaptığı olumlu yorumlara inanarak bu sistemi taktırdım adeta tuzağa düşürüldüm. Eğer sizde onlara inanacaksanız gerisi size kalmış teklif var ısrar yok.)

    Bu kadarını nerdenmi biliyorum ? Benimde bir kia sportage aracım var ve ipragazın distribütörlüğünü yapmış olduğu: prins marka Prins Direct Liqui Max Lpg Kiti taktırdım tabi hiçbir tecrübe ucuz değil ben öğrendim bunu aşağıda yazılanları dikkatlice okuyunca zaten ne demek istediğimi anlayacaksınız.

    “Öncelikle şunu ifade edeyim bu yazıyı yazarken saat gece şu anda 3.00 göstermekte bir markayı yada bir aracı sırf kötülemek adına dünyadaki hiçbir güç bana gecenin bu saatinde bu yazıyı yazdıramaz, Fakat insanın canı yanınca başkalarının da canını yakmak isteyen zihniyete karşı duyarsız kalmak ne insanlığıma nede karekterime yakışmayacağı için bu blogu oluştumanın sosyal bir sorumluluk olacağı düşüncesiyle bu blogu oluşturdum.”

    1) Prins Direct Liqui Max Lpg kiti sistemine istenilen 6300 Tl. lik rakam çok fahiş ve kazık bir fiyat birde ürünü kullanırken yaşayacağınız sorunlara kitin montajını yapan yetkili prins servislerinin paralarını alana kadar yaptıkları şirinlikler ile vaadetikleri boş palavralarıda sorun yaşadığınız zaman, distiribütör firma olan ipragaz prins yetkilileride dahil olmak üzere, sorun halinde sizin yaklaşık olarak piyasada 70.000 Tl ye satılan bir araca üzerine 6300 TL ücret vermiş olmanız onları hiçte enterese etmiyor. Eee herşey köprüyü geçene kadar bu ülkede…



    2) Öncelikle sistemin pazarlanması tüketicinin aladatılarak : Kesinlikle hiç benzin kullanmadan bu sistemi kullanıyorsunuz safsatası peki araç hiç benzin kullanmıyorsa neden ben sürekli benzin almak zorunda kalıyorum ? 1 depo benzin uçuyormu kendi kendine her seferinde Zaten kullanma kılavuzunda da benzin ile çalıştırılması gerektiğini yazıyor ama kullanma kılavuzu sistem takıldıktan sonra verildiği için yapacak bir şey kalmıyor eliniz kolunuz bağlandı bir kere…Eğerki yetkili servislerin bu köylü kurnazı taktiklerine aladanarak aracı tamamıyla Hiç benzin almadan Prins Direct Liqui Max Lpg sistemi ile kullanır iseniz çok kısa zamanda ortaya çıkacak astronomik pahalı tamir masraflarına katlanacaksınız. Aracın Garanti Dışı Olduğunu Unutmayın… Bu sistem benzin kullanmadan işe yaramıyor. Bu iddiaya inanmayanlar, Prins Direct Liqui Max Lpg kitini satın almadan önce kullanma kılavuzunu okumadan sakın satın almayın. ( Tabi yetkili servislerde bulabilirseniz) Sisteme 6.300 Tl istemeye gelince varlar ama sorun çıkınca yok oluyorlar. Onlar akıllı zaten ellerinde stok bulundurmuyorlar ” yok satmakta bir pazarlama taktiği ya ” Gidip sorduğunuzda şu an kit kalmadı çok yoğun talep var siparişle getiriyoruz zaten çok yoğun zor geliyor diyede ekliyorlarki iştahınız iyice artsın….

    3) Kia sportage Prins Direct Liqui Max Lpg kiti takıldığı andan itibaren araç arkasında sanki bir iş makinası çalışıyormuş gibi bir sese alışmanız gerekiyor sorduğunuzda lpg kitinin pompasın sesi olarak tanımlanıyor bu sese katlanabilirseniz ne ala… yada benim yaptığım gibi özel olarak ses izolasyonu yaparak kesmeye çalışacaksınız..



    4) Kia sportage aracınıza lpg sistemi taktığınız andan itibaren araç yeni bile olsa garanti dışı oluyor km. si ne olursa olsun adeta lastiğinden ses gelse servise gitseniz aracınıza yetkili servistekiler sanki araç vebalıymış gibi bakarak her ne sorun olursa olsun lpg kitinden dir diye sizi ya başından savıyorlar yada ısrar ederseniz sorunu hallederiz ama cebinizden parasını öderseniz halletmeye çalışırız diyorlar. Hem 70.000 TL. ver araç al hemde tüm kia yetkili servislerinde zenci muamelesi gör…



    5) Kia sportage 1.6 GDİ Araca Prins Direct Liqui Max Lpg sistemi takıldığında kronik olarak hill holder denilen yokuş destek sistemi kısa sürede arıza veriyor artık derdinizi anlatın anlatabilecek muhattap bulabilirseniz tabiii bulsanızda derdinize derman olamayacaklarını o zaman görürsünüz.



    6) Kia sportage 1.6 GDİ Araca Prins Direct Liqui Max Lpg sistemi takılıpta sigorta kutusu yanan araçların bile olduğunu biliyormuydunuz desem buda aklınızda bulunsun Kia sportage aracınızda Battal boy büyük bir yangın tüpü bulundurun ne olur ne olmaz .. nede olsa koca bir tankı tüp olarak taktırdık ikinci tüpün zararı olmaz.



    7) İyi olur umuduyla 6.300 TL. Para verilerek takılan bu sistemi bakmaya kıyamadığınız Kia sportage 1.6 GDİ arabanıza Prins Direct Liqui Max Lpg kiti takıldığında kaç yılda bu sistemin yakıt tasarrufu yaparak sistem doğru çalışsa bile ( zaten doğru çalışmıyor) kaç yılda amorti edeceğinizi bir hesaplayın isterseniz, pc kullanabldiğinize göre hesap makineside kullanabilirsiniz sanıyorum:)

    8) Montaj yapılan kia sportage 1.6 GDİ otomobillere Prins Direct Liqui Max Lpg takıldığında her ne kadar araç sıfır benzin tüketiyor iddiasına rağmen kısa zamanda benzin pompası yanıyor. Sizce hiç benzin tüketmeyen bir sistemin benzin pompası yakması normalmi ?

    9) Sonuçta çok zor kazanarak elde ettiğimiz birikimleri bu kadar kolay olarak adeta aracının başına para vererek bela satın almak isteyenler hiç durmasın hemen koşa koşa kia sportage aracına Prins Direct Liqui Max Lpg sistemi taktırmakta geç kalmasın.

    10) İnsanları keriz yerine koyan zihniyet eninde sonunda hakettiği yere bilinçli tüketiciler sayesinde gelecektir. Aldanmayın aldatmayın insanları para kazanmak uğruna kandırmayın ben yandım siz yanmayın arkadaşlar … Sağlıcakla Kalın….




  • Vw beetle 1.2tsi cbzb?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kbuyuk kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun kötü bir tecrübe olmus.. umarim çözüm bulunmuştur.
  • Merhabalar,

    1.2 Tsi Leon Motor no CBZ345291 lpg uyumlu mudur bu motor forumda hep CBZA veya CBZB tanımını gördüm o nedenle kararsız kaldım araba alacağım ona göre
  • Arkadaşlar, KIA Sportage aracıma Prins Direct Liqui Max sisteminden taktırmak istiyorum. Ancak fiyat konusunda biri yardımcı olabilir mi ? Bir fiyat söyleyebilir misiniz montaj dahil.
  • Merhaba hayılı günler
    Kıa Sportage bir araç için Prins Direct Liqui Max sistemi lpg fiatını
    almak için bizimle irtibata geçebilirseniz size yardımcı olabiliriz saygılar
    info@cetinsayotogaz.com montajını yaptığımız araçlardan bazıları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çetinsayotogaz -- 15 Şubat 2015; 11:36:36 >




  • Başka kullanan yok mu?
  • AKL 'nin sıvı püskürtmeli LPG kiti var mı acaba?
  • 2009 1.4 jetta 160 bg aracim var. Hangi kit bana gore acaba? Vsi ve dlc diyenler var. Otogaz ustalari bile cvb veremiyor :)

    Bu arada motor kod CAV0

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.