Şimdi Ara

Prince of Persia: The Forgotten Sands İnceleme (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
22.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bana göre ubisoft firması artık oyun çıkararak gittikçe zarara ugruyor görecegiz yakında bişeylker duyarız bütün oyunlarını server uzerinden olması ve daimi internet baglantısı istemesi ev kullanıcılarını oldukca zora sokuyor.Bence ubisoft bittii..
  • Prince of Persia serisinin yüz karası. Bu puanı alması beni çok şaşırttı, fazlasıyla astronomik bir puan olmuş bu oyun için. Benim gözümde 6.5'u geçemeyen vasat bir yapım.
  • @Spydir

    Bende ilk olarak fikirlerine saygı duymakla beraber yazdıklarına katılmıyorum diyerek başlayım :D .Atlama zıplamaların desenleri hep aynı değilmiydi zaten ? Ben Prince'i bildim bileli böyleydi zaten.Hem bu eksi bir yön olmamalı bence.Hangi oyunda bu kadar çok hopladık zıpladıkki ? Prince'in kendine has bir özelliği bence bu.Yani ne kadar atlasan hoplasan da sıkılmıyosun bence.Bu tekdüzelik değil Prince'in ana felsefesi.Hem biz öze dönelim istemedik mi ? Prince Of Persia 2008 çıktı ben dahil çoğu Prince'ci bu oyunu beğenmedi.Neden ? Eski serilere benzemediği için.Söylediğin gibi aradan 5 sene geçti.Artık özümüze dönmeyi istedik ve başardık.Yani Ubisoft bizi özümüze döndürmeyi başardı.Dövüş sistemini saymassak tabi :D Bu arada senaryodan bahsetmiyorum atmosferden ve hoplama zıplamalardan bahsediyorum.Senaryoya gelirsek bence Ubi'nin Sands of Time ve Warrior Within arasında geçecek demesinin sebebi senaryo ile alakalı olması değil oyunun özüne döneceğini belirtmiş olmasıdır.Ara




  • da koskoca 7 yıl var.Bu 7 yıl içinde Sands Of Time'da yada Warrior Within'de savaştığımız yada tanıdığımız biri ile görüşmemişiz demekki.Bende oyunu PS3'de oynadım ve bitirdim.Verdiğim parayı %100 hakediyor bu oyun.
  • @Spydir

    Bende ilk olarak fikirlerine saygı duymakla beraber yazdıklarına katılmıyorum diyerek başlayım :D . Bulmacaların yani atlama zıplamaların desenleri hep aynı değilmiydi zaten ? Ben Prince'i bildim bileli böyleydi zaten.Hem bu eksi bir yön olmamalı bence.Hangi oyunda bu kadar çok hopladık zıpladıkki ? Prince'in kendine has bir özelliği bence bu.Yani ne kadar atlasan hoplasan da sıkılmıyosun bence.Hem biz öze dönelim istemedik mi ? Prince Of Persia 2008 çıktı ben dahil çoğu Prince'ci bu oyunu beğenmedi.Neden ? Eski serilere benzemediği için.Söylediğin gibi aradan 5 sene geçti.Artık özümüze dönmeyi istedik ve başardık.Yani Ubisoft bizi özümüze döndürmeyi başardı.Dövüş sistemini saymassak tabi :D Bu arada senaryodan bahsetmiyorum atmosferden ve hoplama zıplamalardan bahsediyorum.Senaryoya gelirsek bence Ubi'nin Sands of Time ve Warrior Within arasında geçecek demesinin sebebi senaryo ile alakalı olması değil oyunun özüne döneceğini belirtmiş olmasıdır.Arada koskoca 7 yıl var.Bu 7




  • quote:

    oyun gercekten cok harıka olmasada bıle klasık bır p.of persia havasını sunuyor


    quote:

    oyun ne kadar mükemmel olmasada oynattırıyor kendini


    Oyunun çok mükemmel ve çok harika olmamasından kastınız nedir ? Eski mükemmel havası var mı ? Evet.Yenilikler eklenmiş mi ? Evet.Ee o zaman oyun mükemmel ve harika bence.Birdahaki Prince oyunu hangi zamanda geçecek ? Bence Forgotten Sands'in devamı olur çünkü aradaki 7 yıl tamamlanmadı.Tahminimce yeni çıkacak oyunda Dahaka'dan falan bahseder.Yada 2. bir tahmin The Two Thrones'in devamını ele alır.Ama ilk tahminimin olma ihtimali daha yüksek kanımca.Tek istediğim tekrar Elika'lı dönemlere dönmeyelim.




  • oyun tam istdiğim gibi olmuş benim oyuna kendi notum 10
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ryu_hayabusa

    oyun tam istdiğim gibi olmuş benim oyuna kendi notum 10


    İşte budur arkadaş, oyun kötüleme alışkanlık oldu bizde gow3 bile kötüleyenler çıktı adamlar yapmış grafikler aksiyon patlamalar on numara bi oyundan başka ne beklenirki
  • orta şekerli bir oyun oynarken sson derece eğlendim
  • ben pek begenmedim daha güzel olabilirdi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: çapari


    quote:

    Orijinalden alıntı: ryu_hayabusa

    oyun tam istdiğim gibi olmuş benim oyuna kendi notum 10


    İşte budur arkadaş, oyun kötüleme alışkanlık oldu bizde gow3 bile kötüleyenler çıktı adamlar yapmış grafikler aksiyon patlamalar on numara bi oyundan başka ne beklenirki



    gow3 ü ben sahsıma 10 uzerınden 10 veremem oyunda grafık olayı tamam sozumuz yok.ama bukadar basit olamaz gow dedıgın oyun..
  • @Misafir

    Oyunun senaryosu fos, oynanis suresi kisa, dovus animasyonlarinda cesitlilik yok, hep ayni tur dusman, atlama ziplama deseni ayni dedim, demissinki atlama ziplama ana felsefe dogru benim atlama ziplama olmasin gibi bir lafim yok var mi? Cesitlilik yok diyorum, git bir Prince of Persia Revelations oyna, bak nediyorum psp'de oynadim bitirdim 5 sene once mekanlarindan tut atlama ziplamasi ve bulmacalarina kadar son derece cesit sunan bir oyundu, Assassin's Creed 2 bile 10 basar su oyuna sadece atlama ziplama kategorisinde, bu oyunda ne mekan cesitliligi var ne bisey, gecen seneki o bazi arkadaslarin tu kaka dedigi Pop bile hani su cell shaded olan bile mekan olsun dovus sistemi bulmacalari olsu su oyundan daha iyiydi her elementi almak icin farkli bosslarla onlarin mekanlarinda savasiyorduk, oyun suresi su oyundan daha uzundu... Bilmem daha sayayimmi tabikide bir oyundan ne bekledigimize bagli ben Read Dead Redemption'i almaya gittigimde bunuda rafta gordum hic dusunmeden aldim, ama benim beklentilerimi maalasef karsilamadi, verdigim paraya acidim, bazi arkadaslar demis oyun kotulemek aliskanlik oldu, alakasi yok iyi oyuna iyi denir su konuda bile 20 kisiden 3 kisi 5 kisi oyun super diyor gerisi orta ayar vasat seklinde gidiyor, yani bu bile oyunun beklentileri karsilayamadiginin en buyuk isaretidir.




  • Oyunu çok beğendim çok harika olmuş. Tam bir prince of persia oyunu ama tek eksik olarak daha çok diyalog olabilirdi diyorum. 4. yada 3. oyundaki diyaloglar kendini arattı aslında senaryoda biraz kötü ama oynanış harika olmuş.

    Prince of persi serilerine çok güzel bir devam oyunu olmuş. Oyunun başları biraz sıkıcı olabiliyor ama sonlarına yaklaştıkça eğlence katsayısı artıyor.

    Özellikle zorlu platforming tek kelimeyle MÜKEMMEL olmuş. Ki oyunu götüren şey de bu aslında.

    Oyuna kötü diyenlere aldırmayın arkadaşlar.

    Daha önce prince of persia oyunlarını oynadıysanız eğer bunu da oynamak isteyeceksiniz. Serideki en iyi platoforming bu en son oyunda var çünkü.

    Takipçilerine gönül rahatlığıyla öneriyorum.

    İlk kez oynayacaklara ise platforming öğeleri için tavsiye edebilirim.

    xboxta oynanması gereken oyunlardan biri .

    Tabi oyunu para verip alacak arkadaşlar kendileri karar versinler




  • "Oyuna iyi, Mukemmel diyenlere aldirmayin, paraniza yazik olur" boylemi yazalim bizde?

    Acikcasi oyunu oynamamis olsam alacak olsam boyle bir yorumu yazan kisiyede aldirmam, kimseyi tenzih etmeden onlar birsey bilmiyor tarzi bir yorum, oyunu begenmemis kisilere karsi hos bir yazim sekli degil. Sen begenirsin, ben begenmem ama fikir gorus belirtirken baskalarinin fikirlerine saygisizlik etmeyelim.

    Zaten kac mesajdir yazmisim oyunun ilkinden simdiye kadar serinin tum oyunlarini oynadim, buna ragmen bunu bitirdim ve pisman oldum verdigim paraya, alacaklarda iyice arastirip alsinlar, ha oyunu bu kadar yere vurduktan sonra iyi diyebilicegim tek sey grafikleridir bence, onun disinda tavsiye edebilicegim bir yeri yok vasat bir oyun bence, umarim devam oyununu baska bir studyoya yaptirirlar, ancak bir sonraki oyunu ciktigi gibi almiyacagim, iyice bekleyip tum incelemeleri okuduktan sonra eger aklima yatarsa alirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPYdir -- 30 Mayıs 2010; 0:22:56 >




  • oyun cidden o kadar kısamı yahu 6 saat bile surmuyormu
  • Sadece the two thrones serisini bitirmiştim, bunu oynamak için sands of time dan başlamam gerek.
  • @Spydir ilk olarak sen zıplama desenleri aynı bu bakımdan eksi dedin bende eksi olarak sayılamaz dedim.Ana felsefesi dedim.Yani "sen atlama zıplama olmasın demişsin" diye bi cümle kurmadım.Ben prince'in tüm oyunlarını oynadım.Revelations dediğin Two Thrones'in PSP'ye çıkan versiyonu değil mi ? Evet oynadım.Ne çeşitinden bahsediyosun Prince'in tüm oyunlarında aynı olay git yeniden aç PSP'nide oyna bak bakalım ne farkı varmış atlama zıplamada.Tamam dövüşleri ben övmüyorumki sen bana dövüşü örnek gösteriyosun.Evet oyun dövüşlerde eksik kalmış diğer prince'lere göre.Ama senaryoya fos diyemezsin.Yok 7 yaşındaki bebeye anlatıyomuş gibiymişde bilmemneymişte geç onları abimizin ülkesini ve abimizi kurtarmaya çalışıyoruz.Revelations dediğinde de vizier'ı öldürmeye çalışıyoduk.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • kaç kişi aşağılıyor.Sen ile birlikte 6-7 kişi oyunu aşağılıyor.Birde bak bakalım oyunu kaç kişi övüyor ? Birde millete saygısız diyosun."Etrafta oyunu almayın 2. ele düşsün" "oyunun her şeyi vasat ona göre" diye bağır bağır bağıran sen misin onlar mı ? Oyunu 6-7 kişi beğenmediyse 12-13 kişi beğendiyse oyun beklentileri karşılıyordur.Dediğim gibi şu yorumları baştan okuda beğenmeyenler kaç kişi beğenenler kaç kişi bak bakalım.Dakka başı oyunu beğenenlere müdahele etmesen ne güzel olur değil mi ?
  • Pop kısa bir oyun sayılmaz standart bir uzunluğu var.Genelde oyunlar 6-7 saat sürüyor.. .


    quote:

    Orijinalden alıntı: jamez

    oyun cidden o kadar kısamı yahu 6 saat bile surmuyormu
  • Daha oyunu oynayamadık ama prince in tipine ve kombolara yazık etmişler gibi gözüküyo umarm yanılırım.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.