Şimdi Ara

Priest için elimdeki itemlerle ne alabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    +1 Reb. Çitin set(kolluk hariç)
    10m Para :D

Priest için +7 impact alsam sizce nasıl olur yada alternatiflerini belirtirseniz çok memnun olurum arkadaşlar.

sağolun...

Orjinalden alıntı: ANARK0

Priest impackt gereksiz bir item.Onun yerine bonus veren item almaya bak.

misal ? yaklaşık işte 1,5 GB yapıyor elimdeki itemler
  • lobo-lupus-lycaon hammer(hangisi daha iyiyse özelliklerini tam bilmiyorum).Smite hammer al eğer denk getirirsen.+6 sı bile iyi iş görür tek el olarak.Şöyle pazarı alıcı gözüyle iyice bir gez dicem.Ama priest impackt sadece görüntü olarak elinde durur ve çok gereksiz bir item.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANARK0 -- 24 Ocak 2008; 3:38:41 >
  • yanlış yazmışım alabiliosan olacaktı o

Orjinalden alıntı: snow1112

alabilioban +8 veya +7 smite hammer al

1,5 gb'ye +8 smite hammer :S
    post kasıyosun dicem ama post da kasılmıyo galiba..

Arkadaşım şu anki rogue chitin setini priest chitin set'e çevirmeye çalış(kafalık dd alana kadar +5 falan alsan yeter, ama ardreame çıkma ), üzerine de biraz para artırırsan güzel olur..
    Dual +8 cleaverla da dol veya ss almaya çalış.. +'sı ne kadar yüksek olursa o kadar iyi olur tabi.. Eline de Priest mace +5 var hp bonus veren onu alsan yeter.. Takılara da paran kalırsa hp +7 +8 artık ne bulursan

Aşkımıza nokta koyma,
    sana kucak dolusu virgül getirdim...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asas İçin ROL mu - LEGO mu?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ne yaptınız beyler adam 1.5 gb var diyo siz +7 smite hammer +6 sh diyosunuz:S
    +8 plate shiled
    +3 lupus hammer
    +7 dd +7 chitin set
    takıların cogu gorev olsun geri kalanlar gold ring gibi ucuz uniq takılar olsun hem hp hem def

Anakart: MSI B450M-A PRO MAX 4133MHz(OC) / İşlemci: AMD Ryzen 5 3500X 3.6GHz / Ekran Kartı: MSI Geforce RTX 2060 VENTUS XS OC 6GB GDDR6 / Bellek: GSKILL 8GB Ripjaws V Kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram / SSD: TOSHIBA OCZ 500GB RC500 NVMe M.2 SSD / Kasa-Güç Kaynağı: POWER BOOST VK-T01B RGB 650W 80+ Mesh Panel / Monitör: AOC 24G2U 1ms 144hz / Mouse: Razer Basilisk Chroma Mekanik Gaming Mouse / Klavye : f/p mekanik klavye aranıyor
  • +7 priest dd nekadarki rogue kasmaktan priesti unutmuşum yorumlar için sağolun ozaman tablo şöyle...

+8 plate shiled
    +3 lupus hammer
    +7 chitin set

yanlız ben elimdeki silah iyi olsun yeter diye düşünüyorum seti sonrada para kasarak yaparım...nasıl olsa kasarken sürekli arka planda oluyorum...ardreama giderken seti alırım diye düşünüyorum. seti almasak ??

elimde iyi silah olduktan sonra geri kalanı olur 150m alabileceğim en iyi silahı soruyorum...

dual +7 priest impact mı alsam ? çok kararsızm. + çok fazlada bilmiyorum priest itemlerini.

cevaplar için sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxiD3131 -- 24 Ocak 2008; 19:15:15 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.