arkadaslar bone cras +1 1m gordum aldım gittim bastım şansına +7 oldu ama poison damage basılı diil basıcam hangisi ile basmalıyım patlamayanından soleyın pls
Blessed elemental scroll
blessed elemantal scroll 3 m den fazla fiyatı onla basıcan...
quote:
Orjinalden alıntı: _MurdereR_
Blessed elemental scroll
+1
SAOLUN ARKADASLAR BİDE CYPER FİYATI NE KADAR
ya bişey sorucam sen dün 78 lvlim diyodun 78 lvl adam poison basmak için gerekli kağıdın adını bilmezmi
ya biraz mantıklı sık hamdi
adam belki satın aldıı çarı 78 lwl ise illa oyunu iyi bilmek mi lazım bnde suan yeni actım 55 lwlım ama oyunu 60+ adamlardan daha iyi biliorm
quote:
Orjinalden alıntı: king23
adam belki satın aldıı çarı 78 lwl ise illa oyunu iyi bilmek mi lazım bnde suan yeni actım 55 lwlım ama oyunu 60+ adamlardan daha iyi biliorm
ya az mantıklı düşün 78 lvl charı alabilecek olan biri oyunu bilio demektir
eer çok zengindir vermiştir almıştır diosa
bone crasher i düşünmez gider gb alır bu kadar basit
hamdi de var zaten 78 lvl char zaten str 255 geri kalan int sol ele takacaktır heralde bone crasher ı
quote:
Orjinalden alıntı: byZOrrO
quote:
Orjinalden alıntı: king23
ya az mantıklı düşün 78 lvl charı alabilecek olan biri oyunu bilio demektir
eer çok zengindir vermiştir almıştır diosa
bone crasher i düşünmez gider gb alır bu kadar basit
kardeşlerim siz oyunu cok ciddiye alıyosunuz ben şu ana kadar hiç silah vasmadım gb ilen aldım bunu zevk için aldım adamın parası kalmamıs +1i 1m koymus aldım bankadada bus vardı bastım sansına +7 oldu yani ben damage kagıtlarını bılıyorum ama yanlıs olmasın dıye sorduk sizin verdıgnız cvp lara bak yazık
neden hamdi nin üzerine bu kadar çok gidiyosunuz anlamadım
quote:
Orjinalden alıntı: BacardiiFreezer
ya bişey sorucam sen dün 78 lvlim diyodun 78 lvl adam poison basmak için gerekli kağıdın adını bilmezmi
ya biraz mantıklı sık hamdi
katılıyorum kardes sana
madem o kadar paran var bas bi kağıtla yanarsa yansın senin için önemli diil en azından forum kirliliğide yapmamıs olursun
yavrum hamdi be..o aslinda nasil basildigini biliyor sadece forumu test ediyor..hamdi de 78 lvl warrior 79 mage 80 lvl rogue var..hepsini 80e kasacak..sonra hedef 90
hamdi silahına göre damage değişir yani poison basamazsın priest bone crasher ve damageyi senin ayarlaman imkansızdır
bu arada ne yapacaksın onu sol eline mi alacaksın
hamdi nen var kuzum ya nabıosun aga bana para versene ^^ 78 lvl adama 100m koymaz demi
ee canımın için balyoz türü silahlara poison basılmaz tmm mı şekerkızcığım ?
hamdi seni kral görmek istiyoruz ilerde
BES le basıcaksın 3 m tutmaz ama yanma ihtimali var
quote:
Orjinalden alıntı: harDeath
yavrum hamdi be..o aslinda nasil basildigini biliyor sadece forumu test ediyor..hamdi de 78 lvl warrior 79 mage 80 lvl rogue var..hepsini 80e kasacak..sonra hedef 90
Hamdi Bizi Discoya Götür . . .
quote:
Orjinalden alıntı: harDeath
I Love You Hamdi Abla sorry baba
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme