Şimdi Ara

Prezervatif Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
3.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Ok Hisset
    Ultra hisset (kötü kokuyor)
    çifte haz
    ritim (berbat)
    zero

Konuyu sulandırmadan, yalnızca tecrübesi olanlar cevap versin lütfen.Abd'de trojan bareskin kullandım, hem kokusu güzeldi hem de hissizleştirmiyordu (yukarıda saydıklarımın hepsi hissizleştiriyor) İnce olduğu için ultra hisset almıştım belki trojana benziyordur diye, o da hem iğrenç bir şekilde latex kokuyor hem de partnerde yanma hissine sebep oluyor

Prezervatif Önerisi: Cinsel Sağlık İçin En İyi Seçenekler

Cinsel sağlığınızı korumak için prezervatifler hayati öneme sahiptir. Farklı prezervatif türleri mevcut olduğu için, sizin için en iyi seçimi yapmak önemlidir.

Lateks Prezervatifler:

• En yaygın prezervatif türü latekstir.
    • Dayanıklı ve etkilidirler ve hem gebelikten hem de cinsel yolla bulaşan enfeksiyonlardan (CYBE) korunur.
    • Latekse alerjiniz varsa bu tür prezervatiflerden kaçınmalısınız.

Lateks Olmayan Prezervatifler:

• Latekse alerjisi olan kişiler için lateks olmayan prezervatifler mevcuttur.
    • Poliüretan, poliizopren ve kuzu bağırsağı gibi malzemelerden yapılabilirler.
    • Lateks prezervatifler kadar dayanıklı olmayabilirler, ancak yine de etkili koruma sağlarlar.

Kadın Prezervatifleri:

• Kadın prezervatifleri, vajinaya yerleştirilen bir kesedir.
    • Erkek prezervatiflerine göre daha az yaygındır, ancak hem gebelikten hem de CYBE'lerden koruma sağlarlar.
    • Bazı kadınlar, kadın prezervatiflerinin erkek prezervatiflerine göre daha rahat olduğunu düşünür.

Prezervatif Kullanımı:

• Prezervatifleri her cinsel aktivitede doğru bir şekilde kullanmak çok önemlidir.
    • Kullanmadan önce prezervatifin hasarlı veya yırtık olup olmadığını kontrol edin.
    • Prezervatifi penisin ucuna takın ve tabana kadar açın.
    • Boşalma sonrasında prezervatifi hemen çıkarın ve bir düğüm atarak çöpe atın.

Prezervatif Önerisi:

En iyi prezervatif önerisi, sizin için en rahat ve etkili olanıdır. Farklı türleri deneyebilir ve size en uygun olanı seçebilirsiniz. Prezervatifleri her zaman doğru bir şekilde kullanarak cinsel sağlığınızı koruyabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hocam cifte hazin disi nokta noktami yoksa tirtiklimi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: mmelihfb

hocam cifte hazin disi nokta noktami yoksa tirtiklimi

çizgi çizgiydi diye hatırlıyorum

Orijinalden alıntı: Ezio Auditoré

Ritim kadar berbat bir prezervatif yok. Denediklerim arasında en beğendiğim Durex uzayan zevk. Gerçek dokunuş kayganlaştırıcısı ile tavsiye ederim.

Teşekkür ederim fakat ritim geciktirici etkili olduğu için bende birleşme sırasında hissizliğe yol açtı, geciktiricili kullanmayı düşünmüyorum bu yüzden

Orijinalden alıntı: N0YAN

quote:

Orijinalden alıntı: Ezio Auditoré

Ritim kadar berbat bir prezervatif yok. Denediklerim arasında en beğendiğim Durex uzayan zevk. Gerçek dokunuş kayganlaştırıcısı ile tavsiye ederim.

Teşekkür ederim fakat ritim geciktirici etkili olduğu için bende birleşme sırasında hissizliğe yol açtı, geciktiricili kullanmayı düşünmüyorum bu yüzden

Ritim dediğim gibi çok kötü zaten. Durex'te önerdiğimi kullanırsan farkı anlarsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

1-Durex Uzayan Zevk Geciktiricili
    2-Durex Yok Ötesi
    3-Durex Gerçek Dokunuş
    Puro Önerisi
    16 yıl önce açıldı
    Erkek parfüm önerisi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle ilk 3 listem, tek geçerim :)

1- Durex Yok Ötesi

2- Durex Uzayan Zevk Geciktiricili

3- Durex Gerçek Dokunuş

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.