Şimdi Ara

Prey (2017) [PC ANA KONU] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
3
Favori
16.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Adamlar yer altı canavarını yapmışlar yaw. Toprakta yürünce titreşimleri hissedip yerin altından kaza kaza geliyor, kayalıklardan yürüyünce anlayamıyor
  • arkadaşlar oyunla alakalı bir şey soracağım, prey mooncrashversiyonu kurdum yanlız oyunda fullscren yaptığım zaman görüntü bulanık çıkıyor çözünürlüğü düşük tutuyor sanki boederles window yaptığım zaman düzeliyor ayrıca ful scren da vsync de çalışmıyor bunlar normalmi sizce
  • evohan kullanıcısına yanıt
    Normal değil.Oyun tam ekran da sorunsuz oynamıştım 15 saat kadar.Tam ekranda vsync de çaşılmıştı.Ayarlarınızı sıfırlayıp yeniden deneyin veya yeni bir profil açıp tekrardan deneyin.
  • evohan kullanıcısına yanıt
    Oyun ayarlarında Adaptive Resolution diye bir seçenek var onu kapatmayı deneyebilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: m.A.A.d city

    Oyun ayarlarında Adaptive Resolution diye bir seçenek var onu kapatmayı deneyebilirsin.
    vallahi çoğu şeyi denedim onuda denedim ama pek faydası olmadı akşam bir iki deneme daha yapacağım, oyunu ssd yemi
    kursam acaba dolum süreleride baya uzun geldi bana
  • quote:

    Orijinalden alıntı: R-10

    Normal değil.Oyun tam ekran da sorunsuz oynamıştım 15 saat kadar.Tam ekranda vsync de çaşılmıştı.Ayarlarınızı sıfırlayıp yeniden deneyin veya yeni bir profil açıp tekrardan deneyin.
    win 8.1 ve en son güncel sürücüyü kullanıyorum 1070 ti var
  • Oyuna biraz geç başladım sanırım herkes oynayıp bitirdi . Bir Dishonered, Dead Space ve Half-Life hayranı olarak, oyunu çok beğendiğimi söyleyebilirim. Saydığım tüm oyunlardan bir şeyler bulabileceğiniz güzel bir harman olmuş. Başından saatlerce kalkamıyorsunuz.

    Oyunda tek hoşuma gitmeyen, yan görevlerde, bilgisayarlardaki maillerde onlarca kişinin adı, diyaloğu, hikayeye etkisi, birbiri ile bir şekilde bağlantısı vs falan var ve bu şahısları sadece ismen ve ses kayıtlarında ufak bir resim olarak gördüğümüz için hikayeye oturtamıyorsunuz, aklınızda da kalmıyorlar. Bu yüzden benim temel senaryoyu anlasam da bu kadar çok kişinin adını görmek açıkçası oyunda kafamı karıştırdı. Bir de dili ağır ve teknik bir dil, biraz zorluyor.

    Onun dışında benim sormak istediğim şu: Typhon yeteneklerini hiç almazsak oyunda bazı görevleri yapamama, bazı yerlere gidememe durumu ile karşılaşır mıyız, yani oyun bize mi bırakıyor seçeneği yoksa illa 1 tane Typhon yeteneği almaya zorluyor mu?

    Bir de oyuna yeni başlayanlar için yetenek ağacında, Levarage, Hacking ve Repair geliştirmelerine ağırlık vermelerini öneririm. Özellikle Hacking'e. Başka sizin önerdiğiniz, olmazsa olmazım dediğiniz yetenek var mı?




  • Curimo kullanıcısına yanıt
    Typhoon yeteneği almadan bitirebiliyorsunuz, ben direkt öyle bitirdim. Ama bazı yerlere giremezsiniz kesinlikle. Sadece bardağa, küllüğe dönüşerek girilebilecek yerler var az da olsa.

    leverage çokda önemli değil açıkçası. Oyunun sonlarına doğru sadece geliştirdim, o da düşmanlara bir şeyler fırlatmak için.
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    Levarage'i kapıları açmakta, önü çeşitli şeylerle kapanmış bazı yerlere girmede kullanıyoruz o yüzden faydalı bence, bir de oyunda gerçekten dolaşmak Neuromod ve cephane bulmak açısından çok önemli, eğer cephane kalmazsa yaratıkları üzerlerine dev tanklar fırlatarak öldürmek de zevkli oluyor levarage ile
  • Typhon Hunter modunu deneyen var mı? Oyunun Mooncrash ek paketine sahip olanlara ücretsiz gelmiş olan online modu.
  • İndirimlerde Mooncrash DLC'ini aldım, uzun süredir merak ediyordum. Fiyatı düşer diye baya bir bekledim fakat daha fazla dayanamadım. 50 TL başta pahalı geldi ama DLC'yi 4-5 saat oynayınca fiyatına değdiğine kanaat getirdim. 2 karakteri tamamladım şuana kadar, mod hem keyifli geçiyor hem de giderek zorlaşıyor. 2.karakterde araştırma konusunda biraz sapıttım 6-7 tane zorluk seviyesi düşürücü kullanmama rağmen seviyeyi 5'in sonuna çıkardım, tek atan manyaklar geldi istemeye istemeye kaçmak zorunda kaldım. DLC'yi de oyun kadar beğendim, Arkane bu oyunla çok çok güzel bir iş çıkardı umarım Bethesda bu seriyi unutmaz. Fallout 76 gibi saçma sapan oyunlar yapacağına Arkane'e Prey ve Dishonored yaptırsın, adamlar çok yetenekli her yaptıkları is çok iyi oluyor.
  • %80 indirim görmüş Denuvo illeti sağ olsun bu oyunu alıp almama konusunda kararsızım. Deus Ex Mankind Divided oynarken Denuvo yüzünden deli olacaktım bunda da aynı şeyi yaşamak istemiyorum. GTX 1050 ve i5 7300 HQ var bu sistemle sorun yaşayan veya yaşamayan bilgilendirirse sevinirim.
  • Charles Bartowski kullanıcısına yanıt
    Aldınız sanıyorum artık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Charles Bartowski

    %80 indirim görmüş Denuvo illeti sağ olsun bu oyunu alıp almama konusunda kararsızım. Deus Ex Mankind Divided oynarken Denuvo yüzünden deli olacaktım bunda da aynı şeyi yaşamak istemiyorum. GTX 1050 ve i5 7300 HQ var bu sistemle sorun yaşayan veya yaşamayan bilgilendirirse sevinirim.
    Sorununuz büyük ihtimal denuvodan degil oyunun optimizasyonundan kaynaklidir Hatirladigim kadariyla deus ex mankind divided sorunlu bir oyundu zaten. Prey in optimizasyonu iyidir. Bende rx 580 var , 1080p en yuksek ayarlarda 100-120fps civarlarinda calisiyor oyun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 24 Temmuz 2019; 0:29:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keremec kullanıcısına yanıt
    Deus Ex Mankind divided ilk zamanlarında biraz sorunluydu.Sonrasında çoğu sorun çözüldü.

    Çoğu oyunda da böyle durumlar oluyor maalesef.
  • Charles Bartowski kullanıcısına yanıt
    Alın hocam bende de aynı konfigürasyon laptop vardı o kadar fps takıntılı biri olmama rağmen benim gibi birini bile fazlasıyla memnun etmişti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xientina -- 24 Temmuz 2019; 8:6:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: keremec

    Sorununuz büyük ihtimal denuvodan degil oyunun optimizasyonundan kaynaklidir Hatirladigim kadariyla deus ex mankind divided sorunlu bir oyundu zaten. Prey in optimizasyonu iyidir. Bende rx 580 var , 1080p en yuksek ayarlarda 100-120fps civarlarinda calisiyor oyun.

    Alıntıları Göster
    Ben de öyle biliyordum hatta oyunun eksi yanı olarak hep optimizasyon yazmıştım ama geçen denk geldim Deus Ex için Denuvo ile Denuvo'suz versiyon kıyaslaması vardı yükleme süreleri yarı yarıya kısalmıştı FPS de stabil hale gelmişti.

    @RushComeBaby Daha almadım hocam indirim 1 hafta daha sürüyormuş iyice bakınıyorum.

    @Xientina Görüntü bozulmadan 60 FPS alma peşindeyim ben de o yüzden bakınıyorum biraz da.




  • Charles Bartowski kullanıcısına yanıt
    Tatmin edici ayarlarda 75 sabit oynuyordum ben ekran overclockluydu. Beni deli ettiğini hiç hatırlamıyorum, oyunu bitirmedim gerçi ama fps testi yapabilecek kadar oynadım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be ne oyundu ama son yılların en iyi oyunlarından biriydi. Half-life tadı aldım resmen. bilim kurgu, korku ve gerilimi harika harmanlamış. Çok iyi bir senaryo, karakterler, mekanlar harikaydı. Aynı yerleri defalarca gezmemem rağmen gram sıkılmadım.


    En sonda Talos'u yok ettim ve kaçtım. Son sahnede de hepsini öldürdüm. Canınız cehenneme.




    Çok iyi..


    Kaliteli bir ekip tarafından dizisi yapılsa keşke tadından yenmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 5 Ağustos 2019; 23:36:42 >




  • CheKD kullanıcısına yanıt
    Şimdi başlayacağım. Hikayeyi tam anlayabilmek için önceden böyle yazılar okumak iyi oluyor harika anlatım.
    Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.