Şimdi Ara

Prestij izlemiş olanlar bi bakabilirler mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yalan olmasın ama yanlış değilsem 10 un üstünde kez bitirdim sanırım ben bu filmi. Hep aklıma takılan bir nokta oluyor internetten falan arıyorum ama yıllar geçti bulamıyorum. Hatta hayal mayal hatırlıyorum sanki bir kere daha böyle bir konu açmış ve cevabı bulamamış olabilirim.

    Şimdi filmin en son sahnesinde,
    hugh jackman öldükten sonraki
    sahne de michael caine fonda " diyoruz ya siz sihri çözmek değil kandırılmak istiyorsunuz" gibisinden bir şeyler derken hugh jackman su dolu bir haznenin içinde görülüyor. Ben de diyorum ki bu sahne ne diye buraya konulsun ki amaç ne ? Var bir mesajı ki koymuşlar filme. Acaba Jackman'ın ölmemiş olma gibi bir durumu olabilir mi ? Veya farklı bir anlamı olabilir mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



    _____________________________




  • o haznede gördüğün klonu oluyor.
    _____________________________
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yunalir

    o haznede gördüğün klonu oluyor.

    Ama sahne michael caine'nin fonda o lafları etmesiyle ve sahnenin gereksiz bir sahne olmasıyla beraber sanki sahnenin içinde bir klondan daha fazla şaşırtıcı bir durum varmış havasını veriyor bana.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • valla filmi izleyeli baya oldu ama klonu olması lazım. nolan abi bu tarz mesajları seviyor. kendisi edebiyat aşığı zaten. böyle yaparak filmin bıraktığı etki daha fazla oluyor daha fazla akılda kalıyor. inception finalindede benzer bir ikilem oluşmuştu izleyicide.
    _____________________________
  • Teslanin yaptigi icatta ornegin şapka birden fazla klonlanabiliyordu. Benimde dusuncem bursuru su haznesinde adamin ölüsü vardi vede en sonunda silahla öldüruyor. Ama bence baska bi yerde bi klonu daha var. Kendini farklı bi yere neden klonlamasın?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ShowLee

    Teslanin yaptigi icatta ornegin şapka birden fazla klonlanabiliyordu. Benimde dusuncem bursuru su haznesinde adamin ölüsü vardi vede en sonunda silahla öldüruyor. Ama bence baska bi yerde bi klonu daha var. Kendini farklı bi yere neden klonlamasın?

    o haznedeki kişinin ölü olma ihtimali yüksek ama arkadaşa katılıyorum belki yedek olarak bir klonu vardır kendisini de o haznede boğmasının bir sebebide eşinin yaşadığı ölümü (boğuluşunu) kendisi hissetmesi o anı
    _____________________________
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio sahipleri bi bakabilir mi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.