Hocam anlayacagindan değil zaten. Maksat pisliklerini, ihanetlerini, bu ülkeye attıkları kazıkları ve sahtekarliklarini teker teker yüzlerine vurmak ve milletin, hangi pislikleri savunacak kadar düştüklerini görmesi. Yazıyorum cevap veriyorlar ki millet görüyor yerli ve milli akplileri.... Maksat tamamen bu. Ne oldukları belli olsun, neleri savundukları buralara not düşsün. Yoksa tarih zaten bunları lanet ile anacak. İlkokul kitaplarında ihanet dönemi olarak çocuklara okutulacaklar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Prens Selman ile Erdoğan El Sıkıştı (5. sayfa)

-
-
Ülkeye yapılan ihaneti ne güzel anlatmış adam. Zaten bu adamın duruşunu çok beğeniyorum.Malesef ülkeyi böylesine yuzkarasi hale getiren Partiyi savunacak kadar alcaldilar.
Koskoca Türk Silahlı Kuvvetlerine, 15 temmuzun finansörü ve katil dediğiniz adamı da selamlattiniz ya! Bu utanç en başta sizin ama aslında hepimizin utancı.
3 kuruş para gelicekndiye değer miydi? Ey akpliler sizin beceriksizliginiz ortadayken Salman p.venginden dilendiginiz para hukumetinizi ve ekonomiyi kurtaracak mi sandınız. Ben soyliyeyim, öyle beceriksiz öyle ggereksiz bir ekonomi yönetiminiz var ki ülkenin itibarını ayaklar altına alarak yaptığınız bu hamle sonucu dolar 40 kuruş veya 1 TL aşağı inecek 3 gün içinde 20 TL ye doğru tekrar tırmanacak.
Çünkü kapasiteniz bu. Siz busunuz, oy verdiğiniz adamlar ile aynı kapasiteyi paylaşıyor birbirinizi temsil ediyorsunuz. Sizin yonteminizle ulkenin geldiği hal zaten bu.
Ha ne konuda başarılısınız ? Yiğidi öldür hakkını ver demişler.
Bu kadar salak politikalarla bu ülkeyi çok daha erken batirmaniz lazımdı, 2022 de bu felaketi yasoyor olmamız sizin açınızdan büyük bir başarı. Pandemi daha başlamadan domates soğan fiyatları enflasyon almış başını gitmişti zaten. Hani suçlu pandemi ya bunlara göre... Daha pandemiden önce çoktan kepaze oldunuz.
Ama Turk Askerine aynen videoda söylediği gibi helal olsun, Salmanın ukala ve asagilar tavırda selam aleykum diye asker selamlamasina cevap vermemiş. Erdoğan askeri bu adamın karsisina dikerek zaten asagilamis olsa da, asker en azından onurunu korumaya çalışmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoSSgO -- 24 Haziran 2022; 16:48:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Akboyların bu diplomasi fiyaskosunu savunmalarına şaşırmadım.Zaten yarın öbür gün tekrar bir açılım süreci başlanacağı söyleniyor.O zamanda en koyu HDP taraftarı ve milliyetçi karşıtı kişiler yine kendileri olacaktır.Bir kere bile olsun oy verdikleri partiyi ve kişiyi eleştirdiklerini görmedim.Ya ciddi ciddi merkezden para alan maaşlı troller ya da ciddi ciddi böyle yaşayan insanlar.Her iki durumda gerçekten vahim.
Kimse Suudi Arabistan ile ilişkilerin düzeltilmesine karşı değil.Mesele çok büyük laflar edilip daha sonra tornistan edilmesi.Eğer Suudi Arabistan ve Prens Selman sırf iç kamuoyunda kendi kitlelerini coşturmak için propaganda amacıyla kullanılmasalardı Türkiye bugün bu durumda olmazdı.Meydanlarda, sokaklarda, konuşmalarda,yandaş gazetelerde Suudi Arabistanı Türkiye'nin en büyük düşmanı ilan eden,Prens Selman'ı Fetö darbe girişiminin mimarlarından olduğunu ilan eden,Kaşıkçı cinayetinden ötürü hesap sorulacağını söyleyenler kimlerdi?Kimlerdi bunlar?CEHAPE mi?
Bin defa söyledik dış politikayı iç politika malzemesi yapmayın diye...İçerde bizlere ''Eyyy sen kimsin ya?'' dersin ama 81 ilin dışında da bu söylemi sürdürürsen bu ülkeye zarar verir.Aynısı rahip Brunson olayında da yaşandı.Onda da estik gürledik ve bu meseleyi iç politika malzemesi yaptık.Akboylar yine ''Türkiye eski Türkiye değil','Amerika'ya ayar veriyoruz','Amerika bu adamı bizden hayatta alamaz' diye ortalıkta dolaşıyordu.Sonra ne oldu?Adamı kendi ellerimizle Amerika'ya teslim ettik.Üstüne Trump ''Malum kişiyi aradım o da hemen rahibi bıraktı' tarzında konuştu.
Dış politika böyle mi idare edilir?
Suriye,Mısır ve İsrail...Bu ülkelerle de üst üste dış politika faciaları yaşandı.Neden?Sırf içerdeki kendi kitleleri coşsun,gaza gelsin diye...Mavi Marmara olayından sonra İsrail'i 'terör devleti' ilan ettik.Sonra?İsrail ile ilişkiler düzeldi.Düzelmesini de hep savundum ama Türkiye yıllarca İsrail'e medya aracılığıyla 'posta' koymadı mı?Esip gürlemedi mi?Ne oldu?İsrail Gazza ablukasını mı zayıflattı?Hayır...Kudüs'ü başkent yapmaktan vaz mı geçti?Hayır...Peki o halde biz neden on yılı aşkın bir süre İsrail ile düşman kaldık?
Mısır'da da aynı fiyasko yaşandı...Sırf üç beş ihvancının gönlü olacak,kendi seçmenlerini coşturacaklar diye Sisi'ye 'katil','diktatör' dedik.Sonra ne oldu?Sisi,Mursi'yi ortadan kaldırdı.Hani Türkiye'de uğruna şarkılar,şiiler bestelenen Rabia'nın babası olan Mursiyi...İhvancıları tek tek temizledi,müslüman kardeş üyelerinin çoğunu içeri tıktı...Peki Türkiye o kadar esip gürledikten sonra Mısır ile neden normalleşti?Hani Sisi'yi hiçbir zaman tanımayacaktık?
Bakın ben ilişkilerin düzelmesine karşı değilim.Burada eleştirdiğim nokta medya önünde sırf kendi seçmenlerini coşturmak için büyük konuşup ardından Türkiye'nin itibarını yok etmeleri...
Türkiye şuan böyle büyük atıp tutmaları yüzünden hem Mısır sosyal medyasında hem İsrail sosyal medyasında hem BAE sosyal medyasında hem de Suudi sosyal medyasında alay konusu...Bizlerin eleştirdiği nokta bu...
Eee boşuna 'büyük lokma ye ama büyük laf etme' dememişler....
Dış politikada bu tür çıkışlar yapılacaksa bile kapalı kapılar ardında birebir karşı ülkenin temsilcileriyle görüşürken yapılmalı.En azından o zaman dalga konusu olmazdık.Mesela bugün Yunanistan içinde benzer çıkışlar yapıyoruz.Yarın Yunan başbakanı Miçotakisle görüşüldüğünde de bu akboylar ne diyecek çok merak ediyorum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 24 Haziran 2022; 16:5:17 >
-
Bende çok beğeniyorum Konuşmalarını.
Allah uzun ömürler versin kendisine..
Bu video yu herkes İzlemeli.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Katar küstü mi bize ne oldu şimdi
-
Bunlarda vicdan olsa böyle şeylerin esamesi okunmaz.
Ölüm heryerde ölüm ama bak mesela mahmut diye bir tarikat bilmem nesi öldü diye nasıl saçma sapan bir güruhun ilgilenmesi var.
Şimdi şöyle düşün etrafına yardımı olan ama adı sanı duyulmayan kimselerin şunun kadar değeri yoktur adam dindardır eli boldur ama şu din tüccarı kadar değeri olmaz.Bunun gibi düşün işte.
İnsan güce tapar belli bir mevkiye gelirsen o mevkideki insan normal bir insandan daha çok değer görür işte.
Ben buna doğru demiyorum.İnsanlar iki yüzlü yoksa cinayet vahşettir ikiside ortak paydada ama insanların bakış açısı bu yönelimi bu.Güce tapmanın sonu.
-
-
İtibarımız beş paralık oldu. Tüm dünyada dalga geçiyorlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ümmetin dönmekten başı döndü be
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Satamiyacagi sey yok,donemiecegi konu yok.
Ne demisti "Ben aileme helal lokma yedirmedim" nokta.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X