Şimdi Ara

Premium Tank Alacağım Fakat Kararsız Kaldım Yardım Eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
2.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandan beri bi premium tank almayı düşünüyorum m12 yi almıştım param kalmamıştı is e indirim geldi onu da alınca cepte 1k gümüş kaldı bundan dolayı bi pre tank satın almayı düşünüyorum type59 satıştan kaldırıldı çok güzeldi kv5 de nerf yedi ki o da kaldırıldı açıkçası is6 alma diyorlar geriye de t34 ile löwe kalıyor.Klanıma sordum yarısı löwe yarısı t34 diyor.Sanırsam löwe'nin diğer pre tanklara göre %20 daha fazla gümüş getiriyormuş ve alıcaksan da gift shop tan satın al diyorlar daha avantajlı oluyormuş sanırsam sizce hangi premium tankı satın alayım löwe mi t34 mü nasıl satın alayım gift shop veya direk gold satın alarak mı?Tavsiyede bulunursanız sevinirim :)

Forumdaki birçok elit oyuncuya sorsan premium tank almak yerine premium hesap almayı önerir. Çünkü Premium tank tek bir tane tankın para kazanmasını ve personel eğitimini hızlandırırken, Premium hesap garajdaki tüm tanklara etki eder. Bir de en iyi oynadığın artık uzmanı olduğun bir veya iki tier 5 veya 6 tankın tüm araştırmalarını yapıp elite edersen senden iyisi olmaz.
  • kv1s vardı işte çok sağlam özellikle son namlusunu aldıktan sonra jagdtiger ımı fulledim ve gerçekten çok sağlamlar onun haricinde arl v39 aynı şekilde fakat pre hesap sınırlı zamanda kullanılıyor oysaki pre tank sınırsız ve pre tankla pre hesaptan daha çok para kazanırım diye düşünüyorum zaten şu an deneyime ihtiyacı olan tankım yok paraya ihtiyacım var ki yeni tanklar alabileyim benim sorum zaten t34 mü daha sağlam löwe mi ve hangisiyle daha çok para yapabilirm. benim bildiğim pre tanklar çok az mermi ve çok az tamir parası alıyor demekki yanlış biliyormuşum diğer konulara da bakayım o zaman saol :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: talhaberkay

kv1s vardı işte çok sağlam özellikle son namlusunu aldıktan sonra jagdtiger ımı fulledim ve gerçekten çok sağlamlar onun haricinde arl v39 aynı şekilde fakat pre hesap sınırlı zamanda kullanılıyor oysaki pre tank sınırsız ve pre tankla pre hesaptan daha çok para kazanırım diye düşünüyorum zaten şu an deneyime ihtiyacı olan tankım yok paraya ihtiyacım var ki yeni tanklar alabileyim benim sorum zaten t34 mü daha sağlam löwe mi ve hangisiyle daha çok para yapabilirm. benim bildiğim pre tanklar çok az mermi ve çok az tamir parası alıyor demekki yanlış biliyormuşum diğer konulara da bakayım o zaman saol :)

superpershing al

öncelikle pre hesap olmadan pre tanktan istediğiniz verimi alamaya bilirsiniz. Pre hesap ile birlikte löwe ve kv5 kullanıyorum. ikiside güzel tanklar fakat löwe daha çok snip olarak geçer çok güzel aimi olan etkili bir topu mevcuttur.

ortalama olarak 60-80k getiri mevcut. iyi oyunlarda 100 ün üstüne çıkabiliyor.(pre hesap)

mermisi 1k küsür. 0.7.5 ten sonra tamir parası getirisine göre neredeyse yok denecek kadar az.

T34 vs Löwe

1-Silah
    Hedef dairesi hızlı kapanan ,çok mermi atan az hasar vuran istiyorsan Löwe

Hedef dairesi yavaş kapanan ,az mermi atan çok vuran istiyorsan T34

2-Gövde

Up Uzun fakat son sürati daha hızlı ,sadece Kulesini gösterek (Kule Ön ve arka Zırhı daha iyi) oynamayı istiyorsan T34

Hantal fakat gövdesi daha ufak istiyorsan Löwe

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.