|
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 2 aydır YouTube'a oyun videosu çekip yüklüyorum. Fakat hala görüntü kalitesini cam gibi yapmanın yolunu bulamadım. Oyunları 1920x1080 çözünürlükte 60 fps kaydediyorum, kendimi de yine aynı şekilde 60 fps çekiyorum. H264 codec'ini kullanarak bir alt sekmedeki preset'lerin bir çoğunu denedim, kendi preset'lerimi de yaptığım oldu lakin ortaya çıkan görüntü rezalet. Sabit sahnelerde yine pek bir sıkıntı yok ama hareketlilik olan kısımlarda kalite daha da düşüp 144p hissiyatı veriyor. (Resimde göründüğü gibi oluyor.) Bitrate'i tavan yapıp export etsem bu sefer de video boyutu inanılmaz fazla olacak. HandBrake gibi programlar da boyutu azaltmada pek etkili olmuyor. Diğer YouTuber'ların video boyutlarına bakıyorum, adam 1,5 saatlik oyun çekmiş, video boyutu 1,5 gb falan ve görüntü kalitesi cam gibi. Öte yandan ben genellikle 30 dakika bandında videolar çekiyorum ve benim dosya boyutum 3-4 gb, görüntü kalitesi ise yerlerde. Acil yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler. ![]() |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler