Şimdi Ara

Premier lig şişirilmiş bir balondur (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
1.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Blokmus boş beleş laga luga yapma terbiyesizligin yine üzerinde ntvspor aylardır izlemiyorum ve sana tuhaf gelecek ama Premier Ligi gayet izliyorum La Liga dan daha fazla izliyorum sonuçta bir ligin fanboyu olacak kadar ergen hezeyanlariyla beynimi doldurmadim.

    City Sevillayi ezmismis bırak da ezsin normali o zaten.Sen 1 örnek veriyorsun ben Ispanyollarin İngilizleri Uluslararasi Arenada tokatlayip durduğunu yazıyorum anca 1 örnek ver.


    Katıksız ergen çıktı arkadaş dünyanın en iyi ligi Eplnin son yıllardaki demirbaşi zirveden düşmeyen tuttuğun takim City yıllar sonra harcadığı 21019283773 milyon euro ile Dinamo Kiev gibi Dünyanın en iyi takımlarından birini eleyip Cl Çeyrek finali görecek diye seviniyor olabilirsin tabi ama sakinleş Malaga bile 3 sene önce çeyrek final oynadı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Premier League kadar izlerken keyif veren bir lig yok bence. En azından kesin net şu takım kazanır diyemiyorsun. Fakat diğer liglerde öyle değil. İki - üç takım kesin kazanır diyorsun izlerken. Fakat Avrupa'da başarısız oldukları da bir gerçek. Bence gelecek seneden itibaren doğru transferler ve teknik adamlarla daha iyi yerlerde olacaklardır.
  • Diego Costa ornegi vermissin Costanin dususu premier lig ile alakali degil chelsea ile ilgili bir durum cogu iyi santrafor chelseade harcandi bknz: Shevchenko,Torres,Falcao

    Ayrica oturup la ligada espanyol-granada macini izlemem ama premier ligte newcastle-aston villa macini buyuk bir zevkle izlerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EPL'nin en iyi takımının La Liga 4. sünü(güç olarak) yenmesi marifet değil. Sevilla'nın karşısına koy Man Utd-Tottenham-Everton-Liverpool vb. o şekilde kıyas yap. Ayrıca daha futbolcularına maaşlarını zor ödeyen Granada da Aston Villa'yı rahatlıkla yener. Bu da o kadar parayı doğru kullanmayı beceremeyen İngilizlerin ayıbıdır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Premier ligin en zayıf dönemi olsa da sırf uzaktan şutlardaki başarı oranı yeter izlemek için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saylam06 -- 25 Şubat 2016; 12:30:21 >
  • Bence epl de takımlar güzel oyun sergilemek için oynuyor tam defans yapmıyorlar bu yüzden herkes herkesi yenebiliyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bcfc

    Bir lig düşünün, bu ligde;

    Gökhan Gönül'den daha iyi sağ bek
    Caner'den daha iyi sol bek
    Sneijder'den daha iyi 10 numara
    Quaresma'dan daha iyi kanat
    Gomez-Eto'o-RVP'den daha iyi santrafor yok

    ama kendi ülkemizi yerme sevicilere sorsan bu lig dünyanın en iyisi, Türkiye ligi tu kaka.

    Az mantığınızı kullanın. Dünya çapında bir ilk 11 kursanız EPL'den girebilecek oyuncu yok. 18 kişilik kursanız ancak 1 kişi girebilir o da yedek kaleci olarak.

    nani kim ki zaten sadece milli takımda quaresmanın yedeklediği adam

    bu arada yanlışın var kardeş

    tolgadan daha iyi kaleci
    bekten daha iyi sağbek
    köybaşıdan daha iyi solbek
    necipten daha iyi ortasaha
    olcaydan daha iyi kanat
    pektemekden daha iyi santrafor yok.




  • Lig tvye giriyorum madrid barca maçlarını izliyorum. Premier lige bir giriyorum her ma özeti heyecan veriyor. Pl efsanedir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • La Liga Euroleague'se Premier Lig Nba'dir.Bu kıyas şu an tam anlamıyla gerçek değilse de 10 yıl sonra tamamen gerçek olacak.Çoğu oyuncu hep Premier Ligde oynamak isteyecek.Sonuçta Messi Ronaldo sonsuza kadar yaşamayacak.Bakalım La Liga ligini nasıl pazarlayacak.Bana göre Neymar Bale Griezmann gibi oyuncular ilerde Premier Ligini tercih eder ekonomik sebeplerle.
  • Kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ama eskileri bilmiyosan böyle demen normal.. 10 yıl önce görcektin. Şuan biraz takımlar düşüşte ama hala dünyanın en kaliteli ligi.
  • Başlığın ciddiye alınması dahi üzücü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donda -- 25 Şubat 2016; 17:26:58 >
  • Mourinho'nun geçenlerde İspanya ve Real Madrid ile ilgili bir lafı vardı.

    İspanya toplam 4 maç oluyor. ATM , Barcelona bide bunarın rövanşları. Geri kalan tüm maçlar sizden 5-0 , 4-0 kazanılması isteniyor.

    Bu mu Dünyanın en iyi ligi? Almanya da öyle Fransa da öyle.. Belki biraz İtalya'da rekabet var fakat o futbolda senin uykunu getiriyor.

    Dünyanın en iyi takımları EPL'de değil kesinlikle değil fakat Dünyanın en iyi ligi EPL'dir.

    Örneğin Arsenal - Swensea maçı Real Madrid - Sevilla maçı kadar zevklidir belki daha iyidir.
  • Abi Premier lige de laf etmeyin artık adamların her maçı zevkli her maçta kıran kırana mücadele İspanya liginde Barça oynar karşı takım defansa çekilir sıkıcı bir maç tamam çok estetik hareketler görüyoruz ama maçın geneli pas futbolu buda sıkıyor bir süre sonra tek heyecanlandığım maç El Classico
  • her konuda farkli argumanlarla epl'cileri ezip geciyoruz. ama gene duramiyorlar. cok takim sampiyonluga yarisiyor diyorlar son 15 senede en az farkli sampiyon cikaran liglerden biri. cok kaliteli top oynaniyor diyorlar avrupada gelen gecen tokatlaniyor. cok heyecanli cok cekismeli diyorlar, az direnc koyan takim 5 hafta kala sampiyon oluyor (chelsea). ama hala yuzyillardir ayni laf. x-y maci bile cok izleniyor. izleyin kardesim siz zaten bi cim kalitesi kaldi arguman diye. bu avrupa rezaletleri, bu balonlara 70-80 vermeler devam ederse zaten izleyen bi siz kalacaksiniz. premier ligdeki butun yildizlar ispanyaya gitmeye calisiyor.

    anlatiyoruz anlasilmiyor. takimlar guclu olduklari icin degil komple gucsuz olduklari icin birbirleriyle oynadiklarinda cekisme oluyor. herkes birbirini yenebiliyor cunku en ust takimlari bile avrupada is goremiyor. ligin lideri leicester. diger liglerde real barca bayern eziyor cunku adamlar guclu. adamlar guclu oldugu icin digerleri de guclenmeye calisiyor ve avrupayi supuruyorlar. atleticoyu dortmundu premier lige koysan sampiyon olur. cunku adamlar birbirleriyle cekismekten o kadar mutlu ki bir adim ileri gidemiyorlar. anca kondisyon basip ordan oraya kossalar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paşa Hazretleri -- 26 Şubat 2016; 11:36:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Gorende 20 yildir ingilizler CL kazanamiyor sanacak


    Son 10 senede 3 ingiliz CL sampiyon oldu..


    Gorende Real Madrid Avrupayi domine ediyor sanacak.. SADEE BARCELONA BASARILI CL"de


    Sadece Barcelonanin Avrupada basarili olmasi Ispanta Ligini iyi mi yapiyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buradaki Epl fanlarinin Avrupa Ligi çok önemsiz teneke berbat leş kupa iddialarına inat Epl tayfa dün rövanş maçlarında 3/3 yaparak tur atladı olması gereken bu zaten.Tonla para harcayıp Avrupa'da rezil olup kendi izole liginde de 8.lik yerine 7.olayim diye Uluslararasi Arenayi boșlamak marifet değil.Ingiliz takımlarını tebrik ediyorum ilk maçlarda sıkıntılı skorlar alsalar da tur atlamasini bildiler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Premier Lige laf atanlar yillardir La Ligayi sifresiz Ntvspor dan izleyen adamlardir.


    Hayir simdi burada tartisanlar Digiturk ucretsiz 1 paket verse 2 ligden birini secin dese
    La Ligayi mi Premier Ligi mi sececeksiniz?
  • 🇪🇸2000
    🇩🇪2001
    🇪🇸2002
    🇮🇹2003
    🇵🇹2004
    🇬🇧2005
    🇪🇸2006
    🇮🇹2007
    🇬🇧2008
    🇪🇸2009
    🇮🇹2010
    🇪🇸2011
    🇬🇧2012
    🇩🇪2013
    🇪🇸2014
    🇪🇸2015

    sampiyonlar ligi sampiyonu cikaran ulkeler. 21.yuzyilda epl tayfasina bakin hele... en cok parayi harca ama birak ispanya'yi sike davalariyla vakti calinan italya'yi bile geceme.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

    🇪🇸2000
    🇩🇪2001
    🇪🇸2002
    🇮🇹2003
    🇵🇹2004
    🇬🇧2005
    🇪🇸2006
    🇮🇹2007
    🇬🇧2008
    🇪🇸2009
    🇮🇹2010
    🇪🇸2011
    🇬🇧2012
    🇩🇪2013
    🇪🇸2014
    🇪🇸2015

    sampiyonlar ligi sampiyonu cikaran ulkeler. 21.yuzyilda epl tayfasina bakin hele... en cok parayi harca ama birak ispanya'yi sike davalariyla vakti calinan italya'yi bile geceme.

    BARCELONA VE MESSI HEGEMONYASI VAR ISPANYA DEGIL !!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 tane r.madrid sampiyonlugu var hacim. ayrica sizin 4 buyukler disinda final oynayan bile yokken begenmediginiz at.madrid, valencia final oynamis. porto monaco bile oynamis yav. nerde sizin su cekismeli tottenhamlar vs.ler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.