Şimdi Ara

Premier league in S sporttan Being sportta gecmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selam, yaklasik 3 senedir premier league i takip ediyorum. S sport uygulamasinda gercek bir futbol havasi aliyordum. S sport uygulamasinda mac baslamadan 15 dk once stattan goruntuler canli akisi Ingiltere rejisinden geliyordu. Hem stattan cevresinden goruntuler fikstur, mac kadrolari gibi etmenlerde vardi.Oyuncularin isinmasini izleyebiliyordum.


    Mac baslamadan bu yuzden gercekten havasina giriyordum. Bir de bu de yetmezmis gibi, s sportta ki orkun colakloglu, gokhan abdik erman yasar gibi spikerle beraber mac sirasinda ibrahim altinsay, engin kehane ve emre ozcan gibi gercek futbol yorumculariyla beraber mac keyfini daha da arttiran insanlar vardi.


    2022/23 sezonuyla beraber premier league beinconnect e gecti. Daha dun uye oldum. 3 mac izledim.

    Burada ki sistem maci izle sonra de@ol git sistemi sanirim. Cunku ingiltere rejisinden mac baslamadan once 15 dk stattan goruntu yok. Yayin, oyuncular giristeyken basliyor. 2 dk reklam sokuyorlar. Seromani de mac ekranini veriyorlar.


    Hadi Turkiye ligini anlarim. Orada boyle seyler olabilir. Ama burasi premier league. Boyle calisanlar olmamali. Bir de spiker dedigin, sadece oyuncularin isimlerini soylemekle olmaz. Kendi futbol dusunceleri de olmali. Beinconnect teki spikerler no name spiker gibi, fifa oyununu oynasam daha cok seyler duyarim.


    Hadi maci tek anlatiyorsun olabilir. Ama 3 izledigim macta da spikerin yaninda yorumcu yok. S sporttan, beinconnect te gecmesi bana aldigim kaliteyi daha da dusdugunu hissettirdi.


    Baska altarnetif olsa denerdim. Ama simdi o da yok. Bu 3 sene nasil gececek?








  • Parayı veren düdüğü çalar
  • Ssport kalitesi bir başkaydı
  • Çok kötü oldu kısaca...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.