Şimdi Ara

Prefetch dosyam silindi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar başlıktan anlayacabileceğiniz gibi prefetch dosyam silindi dün gece prefetch dosyalarının içindeki şeyleri temizledim ve sabah kalktım prefetch dosyası yoktu ve nereye girsem Bozuk Dosya yazıyordu Örn: explorer.exe Bozuk dosya ama yine dosyalar açılıyordu prefetch dosyası silindiği için düşünüyorum yardım edermisiniz,Mediafire gibi upload sitelerine Prefetch dosyalarınızı atarsanız sevinirim geri dönüşüm olmuyor bu arada diskte hata var dediğinden dolayı.



  • Temp dosyaları gibi windows içinde prefetch dosyaları tutulur. Bilgisayarınız harddisk üzerindeki adresleri bu dosyalara kaydeder. Bunların sayısının artması bilgisayarı yavaşlatır. Bunları düzenli olarak silmek gerekir.

    Prefetch klasörünün içerisindeki ".pf" uzantılı dosyaların sayısı zaman içerisinde artıyor. Bunun sonucunda açılış optimizasyonu gitgide daha kötü çalışmaya başlıyor. Bu nedenle Windows'un yeniden organize olabilmesi için söz konusu "C:\Windows\Prefetch" klasörünün içeriğini en az ayda bir temizlemelisiniz.
  • SirusBro kullanıcısına yanıt
    köşede dursun linuxcuyum bende
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.