Şimdi Ara

Prefabrik ev nasıl olur? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
10
Favori
49.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • http://www.prefank.com/?pnum=5&pt=Fiyat%C4%B1+D%C3%BC%C5%9Fenler

    Arsası olup, üzerine prefabrik bir ev kondurmak isteyenlerin sayısı çoğalıyor. 15 gün ile 45 gün arasında hazırlanıp, anahtar teslim hale getirilebilen prefabrik evler alıcılarına deprem güvenliği ile düşük maliyet avantajını sunuyor.

    Prefabrik ev yaptıracaklar için Prefank birçok modeli de müşterilerinin önüne seriyor. İki katlı, tek katlı, çiftlik evler, yalı baskılı evler, yazlık villalar gibi birçok çeşitte üretilebilen prefabrik evler, kişiye özel tasarımlarla bile hazırlanabiliyor. Prefabrik evlerin büyüklükleri ise isteğe bağlı olarak dizayn edilebiliyor. Bu evlerin büyüklükleri 30 metrekareden başlayarak, 200 metrekarelere kadar çıkabiliyor.

    Prefabrik evler her türlü iklim şartına dayanıklı olarak üretilebiliyor.

    Standart olarak üretilen ürünler tercih edildiğinde en uygun fiyat olarak sıraladığımızda;



    --Betopan Pres Yapı : İç-dış betopan olup duvar arası yüksek yoğunlukta eps ile izole edilerek sandwich panel haline getirilmiş duvar panellerinden tercih edilen proje dahilinde imal edilmektedir. Bu yapılarda ölçüler 125 cm. ve katları şeklinde ayarlanmakta olup birleşim elemanları her 125 cm.’de içerden ve dışarıdan görünmektedir. Duvar kalınları standart olarak 60 mm. Olmakla beraber müşterinin tercihine göre arttırlabilir…


    --Betopan Panel Yapı: Tercih edilen proje dahilinde özel ölçülere getirilmiş çelik paneller oluşturulmakta olup iskelet olarak hazırlanan yapıda dış cepe betopan uygulaması özel ek profilleriyle mantolanmakta çelik konstrüksiyon yalıtım boşlukları yüksek yoğunluklu taş yünü ile izole edilmekte ve iç cepe alçıpan olarak kaplanmaktadır. Bu yapılarda birleşim elemanları kesinlikle görünmemekle beraber duvar kalınlıkları standart olarak 75mm.’dir. Ancak duvar kalınlıkları müşterinin isteğine göre arttırılabilir..

    --Amerikan Siding Binalar: Müşterinin tercih ettiği proje model dahilinde imalat yapılmakta olup, Tercih edilen proje dahilinde özel ölçülere getirilmiş çelik paneller oluşturulmakta olup iskelet olarak hazırlanan yapıda dış cepe Osb+Nem Bariyeri+Amerikan Siding kaplama uygulaması yapılmakta çelik konstrüksiyon yalıtım boşlukları yüksek yoğunluklu taş yünü ile izole edilmekte ve iç cepe alçıpan olarak kaplanmaktadır. Bu yapılarda birleşim elemanları kesinlikle görünmemekle beraber duvar kalınlıkları standart olarak dış duvarlarda 130mm. İç duvarlarda 75mm.’dir. Ancak duvar kalınlıkları müşterinin isteğine göre arttırılabilir..

    --Yalıpan-Taşonit Binalar: Binaların yapım işlemleri Amerikan siding binalar ile aynı mantıkta yapılmakta olup dış cepe kaplamalarında osb yerine betopan kaplama gerçekleştirilmekte be bu uygulama üzerine yalıpan veya taşonit için özel M profiller döşenerek yalıpan taşonit uygulaması yapılmaktadır. Bu yapılarda bina dış görünümler doğal taş veya ağaç görünümü ile çok şık bir görüntüye kavuşabilmektedir. Bu yapılarda standart olarak dış duvar kalınlıkları 170 mm. İç duvar kalınlıkları 75 mm.’dir. Duvar kalınlıkları müşterinin isteğine göre artırılabilir..

    Ayrıca Mineral söve kaplama Yapılar

    Sandwich panel yapılar

    Aliminyum cepeli yapılar

    Ahşap Yapılar gibi modellerde tercih edilebilmektir.



    (Çelik iskelet, yalıtım gibi..) her yapıda standart olan özellikler dışında;

    --Bina dış kaplaması

    --Bina iç cepe kaplaması

    --Bina pencereleri ebatları ve şekilleri

    --Bina çatı kaplaması (galvanizli sac, onduline, shingle, braas çatı, polikarbon çatı v.s..)
     Prefabrik ev nasıl olur?




  • Kendisi veya cevresindeki birisi Prefabrik yaptırıp da firma önerisi olan arkadaşlar varsa paylasabilirse sevinirim.

    Babamda memlekete prefabrik ev yaptirip yaz aylarında rahat rahat gidip kalmak istiyor yeni araştırmaya başladık uygun fiyata tek katlı 2+1 prefabrik yaptırmayı dusunuyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: unutulmaz37

    Kendisi veya cevresindeki birisi Prefabrik yaptırıp da firma önerisi olan arkadaşlar varsa paylasabilirse sevinirim.

    Babamda memlekete prefabrik ev yaptirip yaz aylarında rahat rahat gidip kalmak istiyor yeni araştırmaya başladık uygun fiyata tek katlı 2+1 prefabrik yaptırmayı dusunuyoruz

    http://forum.donanimhaber.com/m_67497668/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.