< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaximillianFoe -- 19 Nisan 2020; 0:10:49 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaximillianFoe -- 19 Nisan 2020; 0:10:49 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Yozgat şefaatli merkez kıraathanesinden musty578 arkadaşımıza derin ekonomik analizi için teşekkür ediyoruz.
|
4 ay önce çalışıyorken sadece 5 günlük maaşımla ps4 pro alabiliyordum Şimdi asgari ücretli bunu Türkiye'de alabilmesi için 90 gün çalışmak zorunda. Avrupanın fakiri 5 günde aldığı bir ürünü alabilmek için 90 gün tüm kazandığını biriktirmen lazım.
|
Ağaç olsam sana oksijen verdiğim için kendimi çürütürdüm
|
Kardeş biz de eleştiriyoruz, ancak bu kadar hengame arasında kriterin Play Station olması harbiden gülünç olmuş.
Ona sıra gelene kadar neler neler var. Ama doğru tabi, normalde lüks olmayan şeyler bizde lüks. Bu ürünlerin ARGE'si de, üretimi de dışarıda. Ne bizim o ürünlerin üretiminde bi' katkımız var, ne de bu ürünlerin bize bir katkısı. O yüzden ekonomi leş de olsa, paramız değersiz de olsa, Play Station boş. (Yakın zamanda ekran kartı aldım, derdini anlıyorum yoksa.) |
La Musti bu mesajı nereden atıyorsun? Kullandığın laptop , bilgisayar ve telefonun parçalarını kim üretiyor? Ne konuşuyon la boş boş. Kaç yaşındasın sen söyle bakalım millete büyüklük taslıyorsun? Yaş mı tek kriterin? Boş yapma .
|
Abd ve Türkiye iPhone SE fiyatlarına bakın. O hesaba göre 13 liranın üzerinde.
Ekonomiyi silkip attı ak partisi. Ürünün yurtdışı fiyatı*dolar kuru*2=tr fiyatı |
Kardeşim kusura bakma ama önce yazdığın mesaja bak sonra bir de benimkilere bak kimse üretime karşıyım ya da her şeye muhaletim diye bir çümle geçmedi ama senin yazdığın ilk mesaj burada
Ps2 cıktığında 6 ay çalışarak almıştım son model atari alamicam diye ağlamayın sızlamayın almak zorunda değilsin senin ülkende üretilmiyo ülkene bir katkısıda yok.. Bunu diyorsan diyecek başka bir şey yok. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 19 Nisan 2020; 17:23:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|