Şimdi Ara

PPT uzantısnı bi şekilde Photoshopta açmam lazım.!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar PPT dosya uzantısını bi şekilde photoshop programında açmam lazım.! Bu iş için önerebileceğiniz,link verebileceğiniz bi site varmı? Acil lazım, yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

• ppt uzantısı Microsoft Power Point Yazılımıyla hazırlanmış sunuların gösterilmesi için kullanılmaktadır.

muhtemelen bu sunu içinde ki resimleri, görüntüleri photoshop'ta açmak istiyorsunuz. yapmanız gereken şey şu:
    ppt uzantılı dosyayı power point ile açmak ve içinden istediğiniz sayfadaki resme sağ tıklayıp kopyaa dedikten sonra photoshop 'ta yeni bir çalışma sayfasına yapıştırmak.

Sunuyu power point ile açmayı beceremediyseniz, ilk önce power point'i açıp sonra Dosya menüsünden Aç 'a basın
    veya ppt uzantılı dosyaya sağ tıklayıp, Yeni seçeneğini seçin.

kolay gelsin.
  • daha önce logo yapmak amaçı aynı problemle karşılamıştım biraz ilkel bir yöntem kullandım
    dosyayı tam ekran açıp printscreen ile ekran görüntüsünü aldım painte yapıştırıp resim formatında kaydettim ve photoshop ile açtım
    dosya kalitesi düşebiliyor bazen
  • Cevaplar için tşk ederim arkadaşlar, hepsi işime yaradı
  • Daha kolayı var. Ppt olarak açtığın slaytta resme sağ tıkla ve seçeneklerden "Resim olarak kaydet" seç sana açacağı penceredede istediğin yere kaydet. Sonrası malum zaten.

quote:

Orjinalden alıntı: SyNdRoMe_

daha önce logo yapmak amaçı aynı problemle karşılamıştım biraz ilkel bir yöntem kullandım
    dosyayı tam ekran açıp printscreen ile ekran görüntüsünü aldım painte yapıştırıp resim formatında kaydettim ve photoshop ile açtım
    dosya kalitesi düşebiliyor bazen
  • Daha da kolayı var PPT dosyasını powerpoint ile açtıktan sonra farklı kaydet seçeneğini seçip dosya türünü JPG olarak ayarlıyorsunuz. Dilerseniz tek sayfayı dilerseniz sunudaki tüm sayfaları jpg dosyası olarak belirlediğiniz yerde bir klasörün içine atıveryo.
  • Yalnız senin söylediğin yöntemde slayt üzerindeki yazılarda jpg üzerinde kopyalanıyor. Mesela slaytta çok güzel bir resim var sağ tıkla resim olarak kaydettimi üzerindeki yazılar olmadan kopyalama yapıyor.

quote:

Orjinalden alıntı: feryat

Daha da kolayı var PPT dosyasını powerpoint ile açtıktan sonra farklı kaydet seçeneğini seçip dosya türünü JPG olarak ayarlıyorsunuz. Dilerseniz tek sayfayı dilerseniz sunudaki tüm sayfaları jpg dosyası olarak belirlediğiniz yerde bir klasörün içine atıveryo.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hepiniz sağolun arkadaşlar, peki bu iş için bi converter bi program varmı?
  • Şimdi yaptığın çalışmayı bir söyle ona göre yardımcı olalım. ppt den resim aldın photoshopta açtın çalışmanı bitirdin. Yani elinde resimlerden oluşmuş bir çalışma olduğunu varsayıyorum. İşte bu çalışmayı ne yapacaksın VCD formatında izlemekmi istiyorsun? Biraz açıklarsan yardımcı oluruz. Belki convertor ihtiyacın bile olmayabilir. VCD çalışması için başka programlar önerilecektir.

quote:

Orjinalden alıntı: sevimli_genc22

Hepiniz sağolun arkadaşlar, peki bu iş için bi converter bi program varmı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.