Şimdi Ara

Pozitifim (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
8
Favori
12.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İlacın yan etkilerini araştırdınız mı veya doktorunuzdan bilgi aldınız mı umarım eşinize test yaparlar erken teşhis her zaman iyidir geçmiş olsun
  • kanguruuu K kullanıcısına yanıt
    Sadece Plaquenil/200mg isimli ilacı kullanıyorum. Fakat iştah kaybından başka bir yan etkisini henüz görmedim. Siz çok şükür atlatmışsınız ama benim bir sorum olacak. Bir kaç yerde koku ve tat alma duyularında veya ciğerlerde hasar bıraktığını okumuştum. Sizin böyle bir probleminiz oldu mu? Teşekkür ederim, çok geçmiş olsun.
  • alperepla A kullanıcısına yanıt
    Doğrudur başkan. Tam olarak işleyişi bilmediğim için yorum yapmam doğru olmaz. Fakat eskiden temaslının temaslısının temaslısına kadar aldıklarını duymuştum. :)
  • Relavz97 kullanıcısına yanıt
    Doktordan bilgi almak istediğimde covid tedavisi için kullanıldığını, tok karnına sabah 1 akşam 1 içmem gerektiğini, anormal bir durum yaşarsam 112'yi aramam gerektiğini söyledi. Bende eve gelince direkt ilacın yan etkilerini araştırdım. Pek içim atmasada kullanmak mecburiyetinde olduğum için kullanıyorum ve iştah kaybından başka bir yan etki görmedim. Eşim için belirti olmadan test yapamayacaklarını söylediler. Çok şükür ne bende nede eşimde herhangi bir belirti yok. Teşekkür ederim.

    Bu arada "Plaquenil /200mg" isimli ilacın prospektüsünü buraya ve ilk mesaja ekliyorum.
    Plaquenil /200mg - Prospektüs



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zubulala -- 28 Temmuz 2020; 23:33:12 >




  • Hocam öncelikle gecmis olsun
    Muhtemelen yaşın genc ve kronik rahatsizligin olmadığı icin atlatacaksin
    Lakin doktorun verdiği bir ilaci kullanip kullanmama noktasinda burada tartisman cok acemice bir hareket
    Buradakilerin kacı bu ilac hakkinda bilgi sahibi
    Doktorun kullan dedigi ilaci tabiki kullanacaksin baska şıkkın yok bence
    Konuyu tam olarak takip etmedim ama eşine hala test yapilmadi mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle geçmiş olsun. bir yakınım ameliyat olmak için hastaneye yattığında test yapıyorlar ve pozitif çıkıyor 2 gün hastanede kontrol edildikten sonra 14 gün evde izole yaşıyor ve hiç bir belirti çıkmıyor. 14 gün sonunda tekrar test yapıldığında tekrar pozitif çıkıyor ve tekrar eve gönderiyorlar işin ilginci hiç bir belirtisi yok. 19 günün ardından tekrar test yapılıyor ve negatif çıkıyor.

    insanın kafası karışıyor testler doğru sonuç veriyor mu gerçekten.
  • geçmiş olsun acil şifalar dilerim .
  • Geçmiş olsun kardeş, Allah şifa versin.
  • öncelikle geçmiş olsun, dün bir arkadasım yüksek ateş sebebiyle beni aradı hastaneye götürebilirmisin diye, neyse gittik hastaneye durum içler acısı. bugune kadar hayatında 1 veya 2 defa hastaneye gitmişimdir ikisinde de ana avrat söverek ayrıldım doktora oda ayrı da neyse konu bu değil. 3 kişi covid pozitif cıkmıs, test yaptırmak isteyenlerle aynı sırada duruyorlardı. 2. bit tesk mi yapmaları gerekiyormus neymiş. aralarında mesafe felanda yok ha. rezillik diz boyu, ölsemde hastaneye gitmem bundan sonra.
  • uzaktan akraba olduğum iki aile virüsü kapmış. bu ailelerin 2 tane yaşlı üyesi öldü diğerleri atlattı. ölenlerden birisi 65 biris 80 küsür yaşlarındaydı. normalde covid-19 sebebiyle öldüler ama günlük ölen sayısına geçmediler ve cenazeleri normal bir şekilde defnedildi. tvdeki rakamlar kesinlikle doğru değil...
  • Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. İlaç konusunda çok haklısın ama her şey normalken ilaç kullanacak olmam beni epeyce tedirgin etmişti. Eşime hala test yapılmadı. Çok şükür ikimizde bir belirti göstermedik. Sadece her sabah Whatsapp üzerinden anormal bir durum olup olmadığı aile hekimim tarafından soruluyor. Tekrardan teşekkürler, sağol.
  • burcink kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Testlerle ilgili benimde cidden şüphelerim var.
  • yega kullanıcısına yanıt
    Güzel dileklerin için teşekkür ederim.
  • webnettr kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim başkan. Allah tüm hastalara acil şifalar versin. Amin.
  • kronik kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Umarım hayatın boyunca hastaneye gitmezsin. Biz ne olursa olsun tedbiri elden bırakmayıp, arttırarak devam edelim. Gerekirse çevremizdeki insanları mesafe konusunda uyaralım. Çünkü kişiden kişiye değişkenlik gösteren, ne olduğu hala çözülememiş olan bir virüs ile mücadele ediyoruz. Allah sizleri korusun.
  • Heyyami kullanıcısına yanıt
    Ölenler için Allah'tan rahmet diliyorum. Açıklanan rakamlarla ilgili virüsün başladığı ilk günden bu yana var olan şüphelerim hala devam ediyor. İnşallah çok daha kötü durumlar yaşamayız.
  • Grip gibi çok basit bir şekilde yayılan bu virüse toplumdaki bir çok kişi sahip. Hatta birçoğumuz farkında olmadan aldık ve atladık. Bence aşı bulunana kadar neredeyse herkes bir şekilde bu virüsü edinecek. Size de geçmiş olsun, umarım kazasız belasız atlatırsınız ailecek.
  • Heyyami kullanıcısına yanıt
    Herkese bulaşacağı konusunda seninle aynı fikirdeyim. Temennimiz tedavisinin bir an önce bulunması yönündedir. Tekrardan teşekkür ederim.
  • Geçmiş olsun kardeş. İnşallah sıkıntısız atlatırsın. Hiçbir belirti vermeden pozitif olarak çıkmasına bende şaşırdım. Yine de doktorun verdiği ilacı kullan tedaviyi aksatma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cant Let Go

    Geçmiş olsun kardeş. İnşallah sıkıntısız atlatırsın. Hiçbir belirti vermeden pozitif olarak çıkmasına bende şaşırdım. Yine de doktorun verdiği ilacı kullan tedaviyi aksatma.
    Hiçbir belirti vermeden pozitif çıkmasına neden şaşırdınızki.
    Bu hastalığın bu kadar çok yayılmasına en çok sebep olan şey bu zaten.
    Hiçbir belirti göstermeden virüsü taşıyan kişiler yüzünden yayılmaya devam ediyor.
    Virüs her insanda aynı etkiyi göstermiyor ve belirti göstermeden taşıyan kişiler olduğu için kimin pozitif olacağını bilemiyoruz.
    O yüzden dışardaki herkeste virus varmış gibi mesafeli durmamız gerekiyor.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.