Şimdi Ara

Powerline adaptör ile TV+ kullanabilir miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.akakce.com/powerline-adaptor.html

    Arkadaşlar linkteki cihazlar ile Turkcell TV+ kullanabiliyormuyuz ? Şu yüzden soruyorum. Evde 2 adet tv var. Superonline internet kullanıyorum. Modemim 1. tv nin yanında hemen. Diğer odadaki 2. tvde Turkcell TV+ kullanabilmem için modemin TV kutusunun yanında olması ve kutunun modeme ethernet üzerinden bağlı olması gerekiyormuş. Modemi diğer odaya taşımak için de 75 tl istiyorlar. Onun yerine böyle bir şey kullansam Turkcell TV+ kullanabilir miyim ?







  • Ben powerline adaptör ve sonrasında 2 ayrı switch üzerinden bağlı kullanıyorum ve herhangi bir sorun yok. Yani Turkcell modem powerline ile bir switch'e sonra o switch'ten başka bir switch'e bağlantı var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wanker

    Ben powerline adaptör ve sonrasında 2 ayrı switch üzerinden bağlı kullanıyorum ve herhangi bir sorun yok. Yani Turkcell modem powerline ile bir switch'e sonra o switch'ten başka bir switch'e bağlantı var.

    Herhangi bir problem yaşıyormusunuz peki bağlantıda görüntüde vs. ? Bir de ben bu turkcell tv+ a başvursam, adamlar kurulum için gelse, ben de ellerine bu aletleri tutuştursam hallederler mi yoksa kendimiz de halledebilir miyiz ? Adamların tv alıcısını bırakıp gitmeleri yeterli mi ?

    Bir de şunu merak ediyorum. Herhangi bir adaptör iş görür değil mi ? Atıyorum x bir markadan aldım adaptörü kullanamama gibi bir ihtimalim var mı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oscar Heykeli -- 23 Şubat 2017; 16:42:44 >
  • Oscar Heykeli kullanıcısına yanıt
    Ben görüntü konusunda hiçbir sorun yaşamadım ama verdikleri dandik Huwaei cihaz ile başka sorunlar yaşıyorum. Menülerde takılma kilitlenme ve benzeri. Bu sorunları cihazı modeme direkt bağlasamda yaşadığım için bağlantı ile ilgili değil diye düşünüyorum. Bunun harici HD kanalların görüntü kalitesi beklentilerimin çok üzerinde diyebilirim.

    Gelen ekibin, çok kolay olmasına rağmen adaptörün kurulumu ile uğraşacağını sanmıyorum. Bence siz öncesinde hazırlayın, onlar gelince hazır olsun ki cihazı telefon ile biryerleri arayıp aktif ediyorlar yani bırakıp gitmiyorlar. Yada modeme direkt bağlayıp devreye aldırın sonrasında siz powerline üzerinden bağlarsınız.

    Paylaştığınız linkteki en ucuz ürün olan airties'ın bile sorunsuz çalışacağını düşünüyorum eğer elektrik tesisatınızda bir anormallik yok ise. Bu cihazı 3'lü priz ile bağlamyın, mutlaka direkt prize takılı olsun. 200mbps'lik bağlantı hızı sorunsuz bir izleme keyfi sunacaktır diye düşünüyorum ve fiyatı da çok uygun.




  • Wanker kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam siz hangi powerline ı kullanıyorsunuz acaba ?
  • Bende Tplink var.

    http://www.tp-link.com.tr/products/details/cat-5034_TL-PA4010P-KIT.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wanker -- 23 Şubat 2017; 20:54:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aztech HL117EP 500Mbps ile birlikte kullanıyorum . 3-4 aydır bir sorun yaşamadım. Hepsiburada'da 55 lira civarı.

    http://www.hepsiburada.com/aztech-hl117ep-500mbps-priz-gecisli-homeplug-adaptor-p-BD500867
  • Ben Powerline ile 4K kutu kullanıyorum, hiç problem yaşamadım. Memnunum şu an.
  • Bazı markalarda cihazlar kaldıramıyor streaming trafiğini, bugüne kadar gördüğüm en verimli bağlantı Mediamarkt'ten çiftini 39 TL'ye aldığım AIRTIES'ın mini adaptörlerdi.
    Sorunsuz izlersiniz HD yayınları.
  • Airties Air 500 tavsiye etmiyorum. Isınma sorunu var donma yapıyor.
    Tplink TL-PA4010KIT donma yapmıyor ama 6 ay sonra bozuldu.
    Tplink TL-PA7020P KIT canavar tabii. 1Gbps bağlantısı ve portları da 1Gbps olduğundan sorun yaşamadım hiç. 2 oda arasında da 500+ Mbps bağlantı alabiliyorum.

    Bunların hepsini 4k kutuyla test ettim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.