Şimdi Ara

POWERCOLOR HD6850 veya XFX HD6850 Çift Fan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, yarın Vatan'dan POWERCOLOR HD6850 veya XFX HD6850 Çift Fan modelinden birini alacağım? Ellerinde 2 ürün de mevcut.Yarın mağazalarda da%25 indirim var. 3 sene önce aldığım 4850 şimdi bile beni idare ediyor. Bütün oyunları çalışytırıyor ama artık değişim zamanı geldi.

XFX 6870 de var ama inatla çift fanlı bir model ya da başka marka getirmediler? XFX 6870 alanlar ya fanlarını değiştirdi ya da ertesi gün iade ettiler. You Tube'da bile videoları var. Jet motoru gibi maşallah..

Bu ekran kartını da alıp sistemi en az 3 yıl sonra komple değiştiririm diyorum, bir arıza vs. olmazsa... Başka marka söylemeyin çünkü stoklarında yok ya da MSI veya Asus almayı düşünmüyorum. 2.el'de düşünmüyorum, pm atmayın. Sıfır fiyatına ya da peşin istiyorsunuz? Sanalpazar deyince hortlak görmüş gibi kaçıyorsunuz. Kim kime veriyor peşin 300-400 TL bu devirde. En azından ben vermiyorum. 1-2 aydır araştırdım, bazıları kafama yattı ama benden kaynaklı bazı nedenlerden dolayı kartları almadım. Belki aşırı OC yapıldı kartın ömrü 1 yıla indi, kondansatörleri arızalandı, fanı değiştirildi, belki sökülünce garanti dışı kalan bir etiket çıkartıldı. Bilemezsin. Aşağıdaki 2 kart için fikrinizi istiyorum. Garanti bitince 2 seneden sonra OC denemeleri de yapabilirim? Benim düşünce 24 TL için Tek fanlı model almayı düşünmüyorum ama her iki kartı kullananlar fikirlerini paylaşırsa , özellikle
    XFX'in OC kapasitesi nasıl?
    Yükte ve boşta kaç derece, yükte fan ses nasıl?
    Kutu içeriği nasıl ve OC için kendi programı var mı? vs. Teşekkürler..

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/xfx-hd-685x-zdfc-hd6850-cift-fan-gddr5-1gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=59709

http://www.vatanbilgisayar.com/powercolor-ax6850-1gbd5-dh-hd6850-gddr5-1gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=50536

AMD Athlon II X4 640 3.0 GHz / 2x2=4 GB Corsair Value Select DDR2-800 / 2x2=4 GB Corsair XMS2 CM2X2048-6400C5 DDR2-800 / ECS A780GM-A B.E. V1.1 / Palit HD4850 512 MB /320 GB Samsung Sata II HDD / 1 TB Samsung Sata II HDD / 1 TB Western Digital Elements Harici HDD / /Jazz 7915 5+1 / Dark Orion Kırmızı Led Fanlı USB 3.0 ve eSATA Destekli Oyuncu Kasası / Xilence XP700 700W 135mm Fan PSU Gaming Serisi 80+ R3 /22" Inca IL-1022 Black Monitör / Microsoft Windows 7 Ultimate SP1 64 Bit.
  • özelliklerinde bir fark yok xfx'in sadece 1 fanı daha var.Ben powercolor kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim.Sessiz sakin kendi halinde bir kart

Leyla ile Mecnun
  • 2 ay önce vatana sapphire 6850 almak için gittiğimde,adam xfx önerdi çift fan vs önerisine uyup almış bulundum.İyikide almışım izmir sıcagında kart ilginç bir şekilde boşta
    50 derecelerde seyrederken tam yükte en fazla 66 derece olmuştu.2 oyun üst üste açıp oynadım (resident evil 5 ve cod6 açıktı 77 derece gördü).Oc başarımı hakkında bilgim yok hiç denemedim.kartın sesine gelecek olursak sessiz sakin bir kart %100 ken bile oyundayken hiç hissetmiyorsun ki zaten %100 çalışcak bir durum olmuyor.Diyeceğim şudur ki xfx tek fan dışında 6850 lerin hepsi problemsiz.yani en azından ben şikayet duymadım eger ayıracak fazladan 20-25 tl en var ise xfx al ama ucu ucuna denkleşiyorsan, powercolor al. iki kartta seni kesinlikle üzmez... şimdiden hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True Romance -- 31 Ağustos 2012; 21:22:36 >
  • siz düşünmeseniz de ben tavsiyemi edeyim.incelemelere göre konusayım xfx overclocklu olarak gelio ama o.c yapınca cekirdek frekansı 850 mhze falan takılıo.elimde msi var 790mhz olarak 15 mhzlik o.c ile gelio ve voltajsız 930 mhzde 3d mark aldım.biraz daha iyi araştırmanızı öneririm
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.