Şimdi Ara

Powercolor HD5850 Pcs+ Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Msı 4850 quadpipe edition ekran kartını artık yetmemeye başlamasından dolayı değiştirmeye karar verdim , önce 6850 almayı düşündüm. Araştırdım ve en iyi fiyat performans kartının o olduğunu öğrendim. Sonra içimden 6870 almak geldi ama onun da bi tek xfx modeli vardı vatanda, onu da araştırdım ve çok sesli olduğunu öğrendim. Sapphire 6850 almaya karar verdim İndirim beklerken exa bilgisayarda başlıktaki ekran kartını gördüm. 6850nin indirimli halinden 50 lira daha pahalıydı , araştırdım çok sessiz bi kartmış, görüntüsü de çok şıktı dayanamadım aldım. 1 günde geldi. İlk izlenimlerimi söyliyim.

    * Gerçekten sıfır ses, msi'ı da sıfır ses kullanıyodum 78 derecede çalışıyodu yük altında, bu kart sıfır ses ve maksimum 55 derece.
    * Önce 850 mhz e overclock ettim, oyuna girdim eskiden 30 fps aldığım oyun 100 fpsydi, ayarları yükselttim oyun kilitlendi, kapattım hızı 825 yaptım, yüksek ayarlarda oynadım. (850yle denemedim belki oyunda problem oldu şans eseri)
    * Boyut olarak epey büyük, 4850yle yan yana fotoğrafını çektim ona da burdan bakabilirsiniz.
    * İçinden modern warfare 2 steam kuponu çıktı, kazımadım belki 4850yi satmaya karar verirsem alana hediye ederim, bende zaten var.

    Sonuç olarak çok memnunum karttan, 2 cm daha uzun olsaydı kasaya sığmıycaktı.(enermax chakra), neyse ki güç kablolarının takıldığı yerin önü açıklık. Herkese tavsiye ederim, özellikle sessizlik arayanlara. Tek çekim 330 tl ye aldım, kargo bedavaydı.



  • hayırlı olsun. bende ne var ne yok satıp 6990 almayı düşünüyorum bakalım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ZionYıldızı

    hayırlı olsun. bende ne var ne yok satıp 6990 almayı düşünüyorum bakalım

    Valla hiç tavsiye etmem, uçak motoru gibi sesi var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.