Şimdi Ara

power seçiminde yardım lütfen ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bugün kendime yeni bir ekran kartı aldım 400 watt coolmaster vardı calıstıramadım ve yeni psu almak zorundayım bütcem 300ü zorlar durumda su anki sistemim

asus gtx 560 direct CU II - - ekran kartım
    gigabayte ga-ma 790x ud3p ana kart
    amd atlhon II x2 550 işlemci
    ve 4 gb ram var ve 1 tb harddisc
    tabiki yakın zamanda almayı düsündüğüm sistemide yazıyım ona göre tavsiyelerinizi verirsiniz

ekran kartım yazıyor zaten ayrıca gigabayte fx990 amd , 16 gb ddr 3 ram ve amd 6 cekirdekli işlemci ile 2 tb hardisc düsünüyorum bu sisteme 750 watt yeterli olur mu önerileriniz benm için altın değerinde olacaktır..

• önerin içic tesekkür ederim ama çok fazla anlamıyorum açıkcası bu işlerden ama forumda psu bölümünde okudugum yazılarda psu çok önemli bir parca diye açıkça belirtmişler bende ileride sistemimi dahada iyi duruma getireceğim için psuda açıkcası elim açık davranmak istiyorum ve bir kac kisi ise thermaltke 750 watt önerdi marka bu marka hakkında bilgisi olan ya da başka marka önerebilecek olanlara tesekkür ediyorum şimdiden..
  • peki saolasın kardesim birkac sorum daha olacak almadan önce tüm sorularımı sorıyım ben .) dediğin psuyu almaya karar verdim arastırdım işime yarıycaktır mutlaka ama şimdi tabi bu 850 watt elektrik faturasına nasıl yansır onuda söylersen memnun olurum ve son olarak psu ekran kartı uyumu diye bir şey var mı ?
  • peki cok saolasın yardımların icin cok fazla bir şey farketmiyecekse alalaım ozaman zaten cok fazla oyunda oynamıyorum sadece görüntü kalite takıntısı var ve pc herhangi bir şeyde kasma yaptıogında pc parçalamak geciyor içimden o bakımdan zaten sistemi yenilemeyi düşünüyorum :)

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=4483
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok acil yardımmmm(kasa seçimi)
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yardımcı olan arkadaslara tesekkür ederim ama 650 watt yeter demişler ama ekran kartı üstünde rahat calısabilmesi icn 550 watt gerekli diyor 1 ay içinde gigabyte 990fx ud3 anakartı alacagım ve üstüne 16 gb ddr3 ram 6 çekirdekli bir işlemci ve 3 tb harddisc düsünüyorum bunun için psuyu yüksek tutmak istiyorum ki sıkıntı cıkarmasın bana tabi daha iyi bilen arkadaslarımın görüslerine saygılıyım bu arada ekran kartım asus engtx 560direct cu II yazmayı unutmuusm..

http://forum.donanimhaber.com/m_37850712/tm.htm
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.