Bildirim
POWER (PSU ) FANI ÇOK SES YAPIYOR
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Size seasonic fansız 550 wattlık psu öneririm. Fiyatı biraz tuzlu ama.
http://www.bilisimport.com/urun/seasonic-p520fl-fansiz-80-platinum-520w-power-supply-sea-p520fl?gclid=CjwKEAjw1Iq6BRDY_tK-9OjdmBESJABlzoY7kF_8t1iyDXi-OUERe42GY7p2vfjDK3E9k_JIeqy2lhoCLQfw_wcB
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prosecutor -- 24 Mayıs 2016; 8:08:02 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
http://www.gold.com.tr/frisby-fcl-f12c-kasa-fani_u
Al bitane sundan degistir fani dostum sessiz bir urun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cidden güzel de ama cidden tuzlu hocam ben alamam bunu şuan. -
Hocam almasına alınır eğer ki sessiz ise peki ben bunu nasıl takıcam? Bilgisayarcıya götürsem takar mı ve ne kadara yapar sonra bize takmasın -
Abarti basit bir islem eski fanin kablosunu kesip bu fana baglayip bide bant yapistirirsin tamam daha once kopan biseyi tekrar bagladiysan ayni mantik bosa para verme biyere yaptiracaksanda elektrikciye yaptir elektrikci 5lira alir bilgisyarci 20lira :)
Hacı lehimlemeden olmaz falan diyorlardı, elektirik bant'ı ile yapıştırsam tutar mı? Ve 2 kablo var hesapta + - olayı var mı yoksa rastgele takılıyor mu :D Havaya uçmasın sonra pc :D -
+ - olayi varda halledersin onu ne lehimi ya kac tane powerin fanini degistirdim elk banti bile kullanmiyorum sar koli bandini gec
Bir şey koparmadıkça sıkıntı çıkmıyor diye biliyorum, + -'yi nasıl anlarım bi ufak anlatsan da aklımda fikir bulunda bende koli bandı ile girişirim o zaman :D :D -
Cok basit fan molexle geliyor sag tarafta takili olan + ortaya dogru olan -
Powerin icindeki fanda 2 renktir kirmizi olan + siyahi -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinayet13 -- 24 Mayıs 2016; 13:52:41 >
Kırmızı siyah olayı net ve her fan da sabit ise hiç sıkıntı olmaz -
Bence eski psu fanını sök yeni aldığını da molexe bağla lehimle falan uğraşma gerek yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: PoeTTesla
Kırmızı siyah olayı net ve her fan da sabit ise hiç sıkıntı olmaz
Alacagin fanda kablolarin ikiside beyaz o yuzden molex ile tarif ettim ama diger her fanda klasiktir :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X