Şimdi Ara

Power Bank???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Hepimizin bildiği gibi iP5 serisinde şarjın çabuk bitmesi söz konusu ve öylede.. Bende aynı konudan muzdaribim tabi. Power bank almayı düşünüyorum ama telefona herhangi bir sıkıntısı olur mu? sorun olur mu? Diye düşünüyorum. Voltu falan yüksek gelir mi acaba diye.. Herhangi bir bilgisi olan arkadaş varsa fikirlerini patlaşabilir mi acaba??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben de merak ediyorum. onerdiginiz bir urun var mi?
  • Şuam zararı olup olmadığını bilmediğim için pek araştırmadım marka olarak bi öğreniyim kaliteye bkıcam inşallah :)

• quote:

Orijinalden alıntı: qiest_588

Şuam zararı olup olmadığını bilmediğim için pek araştırmadım marka olarak bi öğreniyim kaliteye bkıcam inşallah :)

Bence markaya falan gerek yok. 2 yıl önce dx.com'dan aldığım markasız bir tanesini iphone'da 5 aydır sorunsuz kullanıyorum. Tabi içinizi rahatlatmak için marka tercih etmeniz size kalmış.

• Powerbank'lerde marka önemli değildir ama yinede kaliteli bir ürün kullanmanız cihaz için daha iyi olacaktır Romoss marka powerbankleri tavsiye ederim her ihtiyaca göre bir ürünleri mevcut.
  • Tamam arkadaşlar sağolun araştırıp alıyım en iyisi 1 tane böyle olmayacak bu iş

• Romoss bataryaları iyidir. İsveç malı ve Türkiye bayisinin getirdiği modellerde kullanılan pil Samsung'un pilleri.
    http://www.romossturkiye.com adresinden formu doldurunca aranıyorsun ve istediğin mah pili satın alıyorsun.
    Sailing 5 iphone leri 9 kere şarj edebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Non Pareil -- 21 Mayıs 2014; 18:00:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Non Pareil

Romoss bataryaları iyidir. İsveç malı ve Türkiye bayisinin getirdiği modellerde kullanılan pil Samsung'un pilleri.
    http://www.romossturkiye.com adresinden formu doldurunca aranıyorsun ve istediğin mah pili satın alıyorsun.
    Sailing 5 iphone leri 9 kere şarj edebiliyor.

tesekkur ederim. fiyatlarida uygun gozukuyor her ne kadar piyasayi bilmesemde cok daha yuksek fiyatlar bekliyordum.
  • Arkadaşlar biraz araştırmadan sonra yakın bi arkadaşımında kullandığı ve çok memnun olduğu bi power bank buldum.. 50000mAh 42 tl. Ebaydan almayı düşünüyorum. Paylaşmak istedim sizlerlede aklınızın bir köşesinde bulunsun diye.
     Power Bank???

• blackwar19 kullanıcısına yanıt
    bana da uygun geldi çünkü telefon pilleri bile daha pahalı kazıklanıyoruz hep
  • Aynen öyle.. Araştırmadan almamak lazım yoksa kötü oluyo sonucu ..

• Aliexpressden 5600 ma olan bir power bank aldık iphone 4 ü en fazla %77 ye kadar şarj ediyor. Şarjdayken kurcalarsam %55 60 civarı. Yani ben pişman oldum ve fotoğraftakinden çok daha büyük ve kaba cebime sığmıyor. Keşke şarjlı kılıf alsaydım.

• Ebayda 50 bin olan var yanlış görmediysem 29 dolar falandı acaba alınr mı ? alan var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3AA68E795 -- 21 Mayıs 2014; 22:35:00 >
  • quote:

Arkadaşlar biraz araştırmadan sonra yakın bi arkadaşımında kullandığı ve çok memnun olduğu bi power bank buldum.. 50000mAh 42 tl. Ebaydan almayı düşünüyorum. Paylaşmak istedim sizlerlede aklınızın bir köşesinde bulunsun diye.
     Power Bank???

Hocam bende tamda az önce bunu yazdım.
    Alınır mı ?=-

Bir de ebaydan hangi kullanıcıdan almış.

Kaç gün içersinde teslimatı olmuş ?

• quote:

Orijinalden alıntı: farego

quote:

Arkadaşlar biraz araştırmadan sonra yakın bi arkadaşımında kullandığı ve çok memnun olduğu bi power bank buldum.. 50000mAh 42 tl. Ebaydan almayı düşünüyorum. Paylaşmak istedim sizlerlede aklınızın bir köşesinde bulunsun diye.
     Power Bank???

Alınır mı ?=-

Hocam 50000 olması bana gerçekçi gelmiyor. İphone'u 30 kere şarj eder teoride. 10000-15000'den yukarıları bilindik bir marka değilse dikkate almayın.

• quote:

quote:

Power Bank???

Alınır mı ?=-

Valla alan memnun hocam yani bende onun yalncısıyım :)

Terrific0123 diye bi kullanıcıdan almış ve teslimatı tam 1 ay sonra olmuş. Ama Türkiye piyasasına bakmak gerekirse bence 1 ay beklemeye değer diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: yoktur

quote:

quote:

Power Bank???

Alınır mı ?=-

Hocam 50000 olması bana gerçekçi gelmiyor. İphone'u 30 kere şarj eder teoride. 10000-15000'den yukarıları bilindik bir marka değilse dikkate almayın.

Valla arkadaş aynı cihazım 25000 mAh olanını kullanıyor oda 38 tl ye aynı yerden almış ve hiç bi sıkıntı çekmiyormuş.

• Tabiki de değer aslında :) fiyatı da çok uygun almayı düşünüyorum bende bakalım. Ama kalitesi güzel mi bide o var. Elimizde patlamasın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.