Şimdi Ara

Portal hikayesi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
3
Favori
14.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kavil

    quote:

    Orijinalden alıntı: ByDamage

    Teşekkürler böyle bir konu bekliyordum.Çok güzel olmuş hikayeyi anladım sonunda :D emeğine sağlık

    yakın zamanda bi up oldu konuyu açtığımı bile unutmuştum:D öle dosyalar arasında dolanırken protal setup gördüm aradım konumu buldum. beğendiğinize sevindim:D

    Ben teşekkür ederim bayağı işime yaradı emeğine yüreğine sağlık :)
  • @Kavil ellerine sağlık
  • yazı üslubunuz çok güzel olmuş
    ilk oyunu oynamayıp sadece ikincisini oynamıştım, öyküyü özetlemeniz güzel olmuş
  • Portal 2 oynuyorum şu an ve spoiler yemek istemiyorum. Sadece ilk oyunun hikayesini alıntılar mısınız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rattman ölmüştür. Bu arada half 3 te celly nin bir ihtimal oyun içine dahil edilebileceğini düşünen tek insan benmiyim? :) Çünkü portal 2 sonunda nereye gittiği belli değil, ayrıca oyun 2020 de geçiyor. Yani half life 2 de devrimin başladığı tarih.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Barış Görücü

    Rattman ölmüştür. Bu arada half 3 te celly nin bir ihtimal oyun içine dahil edilebileceğini düşünen tek insan benmiyim? :) Çünkü portal 2 sonunda nereye gittiği belli değil, ayrıca oyun 2020 de geçiyor. Yani half life 2 de devrimin başladığı tarih.

    bahsettiğiniz gibi bir durum söz konusu olabilir sanırım. yazdığım zamanlarda yaptığım derin araştırmada blackmesadaki olaylardan sonra gerçekleşen yeni dünyaya chell çıkmıştır gibi varsayımlarda bulunuyorlardı. doğruluk payı var mı yok mu bilmiyorum. halflife 3 çıkarsa öğreneceğiz umarım
  • teşekkürler:D yazdığımı unutuyorum:D birisi bi yerden link bulup sen mi yazdın la çok iyi olmuş deyince tekrardan bakıp anılarım canlanıyor:D
  • Uzun zaman olmş yazalı ama cevap yazmadan edemiyeceğim

    Ellerine sağlık güzel bi yazı olmuş portal 2 yide bitirip aklımda kalan kısa eksikleri senin yazın sayesinde tamamladım :)
  • Bravo. Oynayınca karanlık kalan kısımlar aydınanmış oldu
  • teşekkür ederim. bir önceki yorum gibi yazdığımı unuyorum birisi alıntılıyor yada mesaj atıyor o zaman hatırlıyorum. yardımcı olabildiysem ne mutlu.
  • Kavil kullanıcısına yanıt
    epey geç oldu ama portalı şimdi bitirdim bu oyunun half life ile alakası var mı?half life'i çok önceden hikayeyi bilmeden oynadım 2'yide oynamadım.portalı önce oynamam hikaye açısından kötü olur mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emrebdt

    epey geç oldu ama portalı şimdi bitirdim bu oyunun half life ile alakası var mı?half life'i çok önceden hikayeyi bilmeden oynadım 2'yide oynamadım.portalı önce oynamam hikaye açısından kötü olur mu?

    bağlantı olduğuna dair teoriler var chell in portal 2 sonunda HF evrenine çıktığı ve ilk oyun sonunda glados öldükten sonraki patlamış park alanı içinde aynı evrende olduğu söyleniyor ancak kesin bi şey yok benim bildiğim.
  • ben portal 2 yi oyniyim o zaman half life 2 yi sonra oynarım
  • emrebdt kullanıcısına yanıt
    Hocam tabiki var.
    Zaten Portal 2 yi dikkatli oynadıysanız girdiğiniz bir odada Black Mesa nın satış verileri, ekonomik veri grafiklerinin olduğu bir sunum yapılıyor projeksiyonda. Bu arada HL2 Episode 2 yi oynadıysanız oyunun sonunda gördüğünüz gemi olan Borealis, Aperture Science şirketinin gemisidir. Dr. Eli Vance az çok olanları bildiği için asla o gemiye gitmemelerini söylüyor. Fakat bu saatten sonra tabiki onu dinlemeyip gidecelerdir. Hatta Half Life 3 veya Episode 3 bu yolda geçecektir. Bana kalırsa planları Episode 3 ü Boraleis yolunda geçirip ulaşınca oyunu bitirmekti. Half Life 3 te buradan başlayacaktı ama yıllardır oyunlar askıda malesef... Portaldaki karakterimiz Chell' in de Half Life a dahil olacağı kısım tam olarak burası olacak diye düşünüyorum.. Bekleyip görcez tabi (umarım)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 27 Ekim 2014; 13:54:33 >




  • eline sağlık oynamadım ama nerd arkadaşlarım portal konuşurken artık mal mal bakmıycam :F

    edit:imla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeiLeo -- 27 Ekim 2014; 7:57:29 >
  • acaluka kullanıcısına yanıt
    kardeş ben onları oynamadım hatta yazdımda yukarda naptın sen spoilerdan geçilmiyo :D :D işin şakası 2-3 cümle yazmısın birşey olmaz ondan.

    ben senden aklındaysa eğer half life 1'in iyice şöyle yaklaşık senin son mesajın kadar bi özet isticem.onu çocukken oynadım tabi herkesde basi geçtiğinde çok iyi hikaye falan diyorlar.kabaca anlamış olurum.
  • emrebdt kullanıcısına yanıt
    Spoileri editledim. Hocam ben oynadınız sandım ya, gecenin bi yarısı okuyunca kafa dönmüş zaten kusura bakma. Aşağıdaki linkte bir arkadaş eğey önce ayrıntılı şekilde anlatmıştı. Linki Paylaşıyorum, iyice bir okuyun derim. Aslında bana kalsa oynayın derim. Zaten 13 saat kadar sürüyor hızlı hızlı geçiyorsunuz...

    NOT: AŞAĞIDAKİ LİNK AĞIR SPOİLER İÇERİR

    http://forum.donanimhaber.com/m_80199641/tm.htm
  • acaluka kullanıcısına yanıt
    karışık bahsediyor yani önce 1 sonra 2. oyun gibi değil galiba hiçbişey anlamadım.ben başka yerde kısaca bakıyim.sağol.Ayrıca g-man i bile hatırlamıyorum ben half life 1'i 3 saatte bitiren video var izlesem acaba anlar mıyım?En azından karakterleri olayları hatırlayıp pekişir.birazda karmaşık anlatıyorlar çok geç kaldık oynamakta boşta oynamak istemiyorum oyunu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrebdt -- 27 Ekim 2014; 15:33:36 >
  • hocam elinize sağlık. kafamda hikaye ile ilgili eksik parçalar vardı sayenizde puzzle gibi hepsi yerine oturdu.

    şu an düşünüyorum da oyun zaten müthiş ama şu konuyla bi film yapsalar kesinlikle gişe rekoru kırarlarmış. o kadar güzel bir konusu var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamazingo mühendisi -- 22 Aralık 2014; 23:15:49 >
  • zamazingo mühendisi Z kullanıcısına yanıt
    bir şey değil hocam işinize yaradıysa sevindim :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.