Şimdi Ara

Portal [?]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lost, Person of Interest gibi yapımlarıyla bilinen J.J. Abrams ile Half-Life serisinin ve Steam'in mucidi Gabe Newell'ın yapımcığını üstlendiği, Gabe Newell yapımı aynı isimli oyundan uyarlama filmin 2016'da vizyona girmesi bekleniyor.

Oyunu hikayesi kısaca; Oyun, oyuncuya verilen Aperture Science Handheld Portal Device (Portal silahı) isimli aygıtın kullanılarak açılan geçitlerden yararlanma ve de karşılaşılan ışınlanma bulmacalarını çözme mantığı üzerine kuruludur. Oyuncu, Aperture Science Bilgisayar Destekli Zenginleştirme Merkezi'nde, GLaDOS isimli bilgisayarın hazırladığı bulmacaları geçmesi sonucunda bir pasta ile ödüllendirileceği bilgisi verilmektedir. Karakterimiz Chell de bu teklifi kabul eder.

Güncelleme

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-HalfLife_ve_Portalin_Filmi_Onaylandi-83138.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charles Bartowski -- 17 Mart 2016; 15:31:46 >

• Video oyunlarla arası iyi olanlar bilirler. Portal serisi, Half Life ile ilişkili bir seridir. İki film arasında birçok bağlantı bulabilirsiniz. J.J. Abrams umarım bu filmleri güzel yapar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • video oyunları ile arası olmayanlar için nedir, ne değildir?
  • Thomas Anderson kullanıcısına yanıt
    Portal isimli oyunun filmidir hocam
    Oyuna gelecek olursak çok zevkli bir oyundur karakterimiz elindeki silah ile 2 adet portal yaratıyor ve birinden geçince ötekinden çıkıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

video oyunları ile arası olmayanlar için nedir, ne değildir?

Çok zevkli bir oyun. Portal açan silah ile giriş yapacağın yere bir giriş portalı açıp bir de çıkış için başka bir yüzeye portal açıp normal şartlarda ulaşamayacağın yerlere ulaşabiliyorsun. Ayrıca yerçekimine bağlı olarak portalların konumuna göre momentum kazanabiliyorsun. Oyunu bodoslama oynayıp geçmiştim ama 2. oyunundan anladığım ve hatırladığım kadarıyla yapay zeka dost/düşmanımız vardı. Half Life da Portal da Valve adlı firmaya ait. Zaten bir üye her iki oyunun konusunu açmış filmleri gelecek diye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu gayet keyiflidir.Filminin de güzel olmasını umuyorum.
  • portal çok zevk aldığım bir oyundu. portal 2 yi başlamış ve oyunun başında 1 tb lık oyun hdd gümleyince oynayamamıştım. Nasip indirip oynamak lazım.
  • Güzel bir zeka-bulmaca oyunu. Ancak nasıl bir senaryo uygulayacaklar merak ediyorum.
  • Oyunda GLaDOS'u seslendiren Ellen McLain filmde de GLaDOS'u oynayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charles Bartowski -- 21 Kasım 2014; 23:07:07 >
  • Tarih baya geçmiş
  • -Bane kullanıcısına yanıt
    2016 bayağı hareketli geçecek . Takip ettiğim filmler, oyunlar hep 2016'da çıkacak.
  • Aynen batman v superman filmi için bende 2016'yı bekliyorum,oyunlarda aynı şekil
  • ilk oyunu onlarca kez, ikincisini de 3 kez bitiren, oyunun hardcore fanı olarak beklemedeyim inşallah güzel olur.
  • Çok iyi olur ama önce Half-Life'ı yapsınlar.Beklemedeyiz ama daha 2 sene var
  • O da doğrulandı ama yılı belli değil. Onun da konusunu açmıştım silinmiş.

• Çok iyi be . İki oyunuda bitirmiştim
  • J.J. Abrams haftaya Valve ile görüşeceklerini ve sonrasında açıklama gelebileceğini söyledi.

http://comicbook.com/2016/09/29/j-j-abrams-teases-portal-movie-news/
  • Daha görüşülecek de çekilecek de... 2020'den önce gelmez herhalde. Hele hele Half Life hiç gelecek gibi durmuyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.