Şimdi Ara

port öğrenmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar daha yeniyim forumda yardımcı olursanız çok sevinirim.bilgisayarımın portunu nasıl öğrenicem bilemiyorum.yardımlarınız için saolun.

• bilgisayarın portu nasıl oluyor,
    sen kullanmak istediğin bir programın mı hangi portu kullandığını sormak istedin.
  • güzel soru
  • sanırım internete hangi port üzerinden bağlandığını öğrenmek istiyor.
  • bilgisayarıma trojen falan giriyor son zamanlar.acaba bunu hangi yolla yapıyorlar çünkü yapanları tanıyorum ve pcmi benden başka kimse kullanmıyor.acaba diyorum bunu bilgisayarımın internete bağlandığı port yoluylamı yapıyorlar.eğer böyle oluyorsa bunun hangi port olduğunu nerden öğrenebilirim.daha önce böyle şeylerin yapıldığını dergilerde falan okumuştum o yüzden sizlerinde bilgisini almak istedim.
  • http://www.securitymetrics.com/portscan.adp
    bu adresten tarat
    açık olan portları sana söyler.
    ayrıca bilgisayarında güncel bir antivirüs programı
    bulundur.
    tavsiyem kaspersky.
  • zone alarm die dergi cdlerinden kur ... Sonra suna izin vereyim mi buna izin vereyim mi die sordugunda ( bildigin programlar ie vs vs dısında) hepsine deny de
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    irc de IP öğrenmek
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba;
    1. Internet içinHTTP 80 portu,
    2. Yine Internet içinHTTP Proxy8080 portlarının açık olması.

Genellikle bu portlardan alınır bütün virus veya trojanlar.
    Bu portlara ek olarak da 27, 53, 1024 ve bir çok daha açık portlar vardır. Eğer bir Firewall kurarsan bu açık portların hepsini kapatacaktır, musade ettiğin zaman açacaktır.
    Kolay gelsin ve başarılar. KitapGibi
  • SP2 deki firewall bu konuda yeterli olurmu.. yoksa ayri bir firewall yuklemelimiyim... hangi programi tavsiye edersiniz...
  • Fade ben Norton Internet Security 2005 kullanıyorum şu an. ( Anti Virus ile birlikte entegreli.)
    Acayip güzel bir şey ve tavsiye ederim. Bunun diğer alternatifleri McAffe firewall, F-Secure, Black ICE Firewall, PC Cillin Internet Security. Şu anda aklıma gelen ve en iyileri diyebileceğim PORT koruma programları. Bunlardan bir tanesini mutlaka sisteminde bulundurmanı tavsiye ederim, özellikle Norton veya McAfee.

Kolay gelsin ve başarılar. KitapGibi
  • su anda bende norton 2004 yuklu ama bilmiyorum internet securityi yukledim mi?

ona bir goz atiyim.. tesekkurler...

hmm bendeki norton systemworks 2004'mus ve altinda internet security yok... bunu indirebilecegim bir link varmi...?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fade -- 18 Aralık 2004, 2:00:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.