Şimdi Ara

Porselen Diş Kaplama Fiyatları - 2022 ile 2023 Güncel (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
320
Cevap
20
Favori
689.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Koltuktan kalkarak yada kalkmayarak hızmet kalıtesı ölculmesı tuhafmıs sayın hekım yaptıgınız ıse saygı duyuyorum ama saglık konusunuda bır rant halıne getırmeyı anlayamıyorum...ayrıca hızmet kalıtesı zaman gectıkten sonra dısımde olusucak yada olusmucak degısıklerle anlasılır tedavı esnasında yapılan muamele ıle degıl... tedavı surecındekı kalıte ıgne yaparken el hafıflıgı el becerısı fıyat ve calısma zaman aralıgı ıstedıgım anda randevu veyahut aksam belırlı saatlerde calısma gıbı veyahut farklı ıslemlerdekı bı nevı kampanyalarla...komple dıs temızlıgı yaptırdıktan sonra yapılacak olan dolgu fıyatındakı ındırım gıbı ...


    bu konularda pek tecrubem yok tecrubesı olan arkadaslar ıllakı hızmet kalıtesınden bahsedecektır ama 2 farklı doktorun yapmıs oldugu kanal tedavısı grıp sınuzıt gıbı hastalık donemı baslangıclarında yada vucut kırgınlıklarında agrı sızı kaşıntı yapıyorsa bu onceden belırtılmelı veya bu hıc olusmamalı...

    sabah 11 aksam 5 calısıyorsa hekım ( ıs guc sahıbı ınsanlar ıcın hıc ıdeal bır zaman aralıgı degıl bu) bana hızmetten bahsetmeyınız dıs röntgenını sız yapacagınız uygulamayı belırlemek ıcın cekerken bunun ıcın ucret talep edıyorsanız hıc kalıteden bahsetmeyınız aynı kalıte malzemeyı kullanan hekımler arasındakı ucurum fıyat farklılıkları varken hıc mı hıc bahsetmeyınız :) esnaf gıbı hallederız yaparız bırseyler dıye konusuyorsanız hıc bahsetmeyınız.. seklınde uzun bır lıste sayabılırım sızlere :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehtapsucuketenci

    porselen çeşidine göre fiyat değişir. ben klinite ortalama metal destekli porseleni tanesini 300 den, zirkon destekli porseleni ortalama 600 den full porseleni de 800 den yapıyorum. umarım bir referans olmuştur... geçmş olsun

    Pahali olunca kalitesi dişinda daha mi parlak beyaz oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lamina kaplama mi tavsiye ediyormsun z

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yenihaber Y kullanıcısına yanıt
    Fiyat farkının sebebi dis hekimi kalitesi,tecrubesi,becerisi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle Porselen mi? yoksa zirkonyum diş mi yaptırmalıyım? aşağıyı okursanız farkları görebilirsiniz.

    Zirkonyum diş kaplama estetik yapısı ile doğal dişlerden ayırt edilmesi oldukça güçtür. Zirkonyum kaplamanın ışık geçirgenlikleri vardır. Metal porselen gibi koyu renk yansıma yapmazlar. Metal destekli porselen diş kaplamalarında özellikle gün ışığında ve fotoğraf flaşında oluşan opak görüntü zirkonyum porselenlerde oluşmaz. Yapılan estetik mahiyetinde olan bu kaplamalardaki özellikleri porselen diş fiyatları listesine girişi tutulabilir. Zirkonyum diş kaplama alerjik resksiyon yapmayan bir malzemedir.
    Diş eti hastalıklarında ve dişeti çekilmelerinde sıkça görülen diş eti morlukları zirkonyumda görünmez.

    Metal destekli porselenlerde zamanla dişeti kenarında porselenin altındaki metalin renginden dolayı gri bazen mor renkte bir hat oluşur. Zirkonyum porselen diş kaplama yapıldığında böyle bir sorun görülmez. Isı yalıtıcı özellikleri çok iyi olduğundan soğuk sıcak hassasiyetini önlerler.
    Zirkonyum porselenler yeterli çiğneme direncine sahiptirler. Bu özellikleri (dayanma kuvvetleri) sayesinde zirkonyum kaplamalar arka bölgelerdeki dişlerde de çok rahatlıkla kullanılırlar. Zirkonyum metal destekli protezlere göre oldukça hafiftir.
    Zirkonyumlar ağızda metalik tat vermezler. Diş eti kenarlarındaki koyu renklenmeye neden olmazlar. Zirkonyum porselen diş kaplamalar daha estetik ve doğal dişe yakın görüntü verirler, dişeti dostu olan zirkonyum vücutta ve diş etinde allerjik reaksiyon oluşturmaması. Cad cam sistem ile tam diş üzrine uyumlu mükemmel diş kaplamalar yapılabilir.

    Estetik porselen diş kaplaması diş etinde renk değişikliği yapmayan , diş etinde kanama yapmayan,doğal diş formunda,doğal diş renginde,karşı dişlerle uyumlu diş kaplaması demektir. Çoğu zaman zirkonyum yapılmış ancak estetik uyumsuzluğu olan dişler görüyorum. Provalar dikkatlice yapılmalı gerekirse fotoğraf çekilerek hastanın kendi dişlerine rahatca karşıdan bakabilmesi sağlanmalıdır. Estetik beklentileri olan hastaların tercihi zirkonyum porselen diş kaplamadır. Bu nedenle kusursuz bir estetik diş görüntüsü vermek de hekimin görevidir. Sadece zirkonyum malzemenin kullanılması hasta memnuniyeti için yeterli olamaz. Kesinlikle yapılan porselen diş fiyatları değişiklik gösterebilir. yaptırmak istiyorsanız 0212 213 76 76 nolu telefondan ücretsiz randevu talep edebilirsiniz.
  • Dostlar meraba bir sorum olacak bir doktorun sitesinde gördüm.Daha önce küçültülen ön dişler de tel takılarak uzatılıyormuş.süreç hakkında bilgisi olan var mı?benim ön dört dişim kaplama yapıldı 5 sene önce ve bu kaplamalar ojimi yerle bir ediyor o yüzden soruyorum.şimdiden teşekkürler arkadaşlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, tavsiyenize ihtiyacım var.

    Daha önce kanal tedavisi olan bir dişimin dolgusu son 2 yıl içinde dördüncü defa kırıldı!
    Dilimi kesiyor, bu yüzden kaplamamı olacak ya da çekilecek mi diye en doğru kararı verecek Anadolu Yakasından iyi bir dış hekimi tavsiye etmenizi rica ediyorum.

    İşlem ücretleri uygun olan ve deneyimli bir dış hekimi olursa memnun olurum.
    Acil cevap lütfen. 😯

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elimde diş tedavisinde kullanılmak üzere olan ilaçlar var bir depodan kalma ilgilenen olursa uygun fiyata bırakıcam bilgi için mesaj yada beni direk arayabilirler ilgili kişilere resimlerini atabilirim sağlıklı günler 05462999594
  • Arkadaşlar üst ön dişlerimin diş etine yakın kısımlarında dentin gözüküyor (arka kısımda geçen yıl dolgu yaptırmıştım) sanırım, kuronmu yaptırsam yoksa başka bir tedavi önerebilirmisniz uygun nerede yaptırabilirim devlette yaptırsam olurmu? iyi forumlar.
  • hayati54 kullanıcısına yanıt
    Valla sana tavsiyem zirkonyum diş yaptırmandır. Çünkü metal destekli porselen diş kaplaması genel olarak dişetinde alerji yaparak dişeti çekilmesine sebep olmaktadır.

    http://www.disortodonti.org/porselen-dis-fiyatlari.htm burada hem zirkonyum hemde porselen diş ile ilgili bilgileri bulabilirsin. Geçmiş olsun.
  • Bende kompozit lamine yaptırmak isyiyorum ama nasıldır saglammıdır hiç bi fikrim yok yaptıran var mı aranızda ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • entelseven kullanıcısına yanıt
    Porselen yaprak diş olarak bilinen lamine dişleri kesinlikle yaptırmanı tavsiye etmiyorum. Hiçbir yiyeceği doğru düzgün yiyemezsin ve en fazla 6 ay dayanır. genel olarak lamine porselen dişleri sanatçılar kamera karşısında güzel görünmek için yaptırırlar.
  • medcezir82 M kullanıcısına yanıt
    ee ne yaptırmamız lazım hocam dişlerim yamuk ve rahatsızlık duyuyorum bembeyaz ve düzgün diş için ne yaptırmak gerekiyor
  • entelseven kullanıcısına yanıt
    Ortodonti yaptırman gerekli ama diş teli taktırmak istemiyorsan o zaman zirkonyum diş yaptırabilirsin.
  • Metal destekli 9 tane porselen dişimin artık değişme zamanı geldi. İstanbul tarafında uygun fiyatlar veren makul bir dişçi yada klinik önerebilirseniz çok mutlu olurum. Mecidiyeköy, Beşiktaş, Ataşehir, Altunizade yada buralara yakın herhangibir yer var mı bildiğiniz arkadaşlar??
  • Gülüş tasarimi yaptirmak istiyorum kayseri deyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar kemik kaybindan dolayi dislerimi kaybedecegim.10,15 dis gidecek gibi.Protez dis takacaklar gibi.Protez dus kullananlar sizce ptotez dis cok mu kotu?Estetik ve goruntu olarak goruntusu nasil?Yasim 30 bu yasta protez kullanmak cok mu kotu benim icin?Lutfen cevap.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dental implant

    Merhabalar porselen diş fiyatları kaç tl tutuyor bunu öğrenmek için kendiniz kaç diş yaptırmak istediğinizi hesapla butonuna yazıyor ve güncel fiyatını öğrenebiliyorsunuz

    http://www.disimplanti.gen.tr/porselen-dis-fiyatlari/


    bu şekilde baştan aşaği yaptırmak ne kadar tutar ve ankarada en iyi neresi yapar hollywood gülüşü tavsiyesi olan var mi
  • Bu fiyatlar nasıl güncel oluyor?

    Asır Dent dediğin yer için 125 yazmışsın, bugün orayla iletişime geçip sordum, 250 dediler. Yani 2 katı..!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: piyanist2014

    Bu fiyatlar nasıl güncel oluyor?

    Asır Dent dediğin yer için 125 yazmışsın, bugün orayla iletişime geçip sordum, 250 dediler. Yani 2 katı..!

    Anakarada mi asit dent

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.