Şimdi Ara

Porselen Diş Fiyatları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
9.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Site İsmi: porselendisfiyatlari.net
    Google PR: 3
    Açılış Tarihi: 2012
    Site İçeriği: porselen diş fiyatları

    Merhaba arkadaşlar size porselen diş fiyatları ile ilgili bir siteden bahsedeceğiz. Diş konusunda sıkıntı çeken yurttaşlarımız, diş arızalarının giderilmesi bir yana daha çok dişlerin güzel görünmesi konusunda özen gösterirler. Çünkü dış görünüm diş açısından çok önemli sayılır. İnsanlar sürekli olarak iletişim halinde olan canlılardır ve bu iletişim halindeyken en çok dikkat çekici ksım ise dişlerdir. Bununla beraber bazı dişlerdeki eksiklik ve hatalı durumlar diğer bölümlere yada dişlere zararlar verebilir. Buna bağlı olarak porselen diş kaplama hem sağlık hem de görünüm açısından çok önemlidir. Farklı türde diş kaplamaları bulunmaktadır ama en çok sevilen yöntem porselen diş kaplamalarıdır. Çünkü doğal dişlere en yakın sağlamlığı, görünümü ve sağlıklığı açısından daha değerli bir yöntemdir. Siz de bizleri ziyaret ederek bu yöntemden yaralanabilir ve porselen diş fiyatları hakkında bilgiler edinebilirsiniz. Saygılar sunar iyi günler dileriz.

     Porselen Diş Fiyatları

     Porselen Diş Fiyatları

     Porselen Diş Fiyatları

     Porselen Diş Fiyatları

     Porselen Diş Fiyatları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitavsar2 -- 21 Eylül 2016; 8:00:46 >



  • teşekkürler. güncel fiyatlar hakkında bilgi almak daima iyidir.

    burayada bakmanızda fayda var.

    www.dentcenter.org



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekrankarti -- 13 Şubat 2014; 17:38:25 >
  • daima porselen diş kaplama bir ihtiyaç olmuştur. porselen kaplama diş fiyatları hakkında bilgilendirmek herkese faydalı olmak lazım:)
  • evet bu diş kliniğini bilmemiz iyi oldu 24 saat açık mı acaba birde ucuz porselen diş kaplama hakkında fiyatı bilgilerini alabiliyormuyuz. teşekkürler.
  • Bir süre önce dentistanbul a diş porselen kaplama yaptırmak için gittim. Bana birkaç porselen diş örnek resimleri gösterdikten sonra fiyatlardan bahsettiler. Önce kafam karıştı. Tabi sonrasında yaptırmaktan vazgeçtim. Nedeni ise bilinçsiz olarak gitmemden kaynaklıydı. herkes porselen diş yapımından bahsediyor, fiyatlarından bahsediyor ama porselen diş çeşitleri hakkında pek kimse bişey söylemiyor. Öncelikle porselen diş yaptıran kişilerden yorum almak bence en mntıklı olanı olacaktır veya burada diş porselen kaplamaları hakkında detaylı bilgilerin verilmesi daha güzel bir paylaşım olacağına inanıyorum. Bu yazdıklarıma istinaden en iyi porselen diş hangisidir, ucuz diş porselen yapan yerler ile taksitle diş tedavisi yapan klinikleri yazacağım.

    Metal destekli porselen kaplamaları nelerdir ve nasıl yapılır?
    Metal içerikli porselen diş kaplamalar adından da anlaşılabileceği gibi, yapım aşamasında porselenin altına metal alaşım konularak yapılırlar. Diş dokusuna uygun, gerekli dayanıklılığa sahip Krom-Kobalt ya da Krom-Nikel alaşım kullanılarak yapılan metal destekli kaplamalarda, metal üzerine yerleştirilen porselen altında bulunan metalden etkilenir. Alt yapıdaki metal, ışığı geçirmediği için mat bir görünüm ve diş eti hizasında da koyu renkte bir hat oluşturur. Bu nedenle metal destekli kaplamalar özellikle ön bölgedeki dişlerde estetik açıdan tavsiye edilmez.

    Zirkonyum destekli porselen nedir?
    Zirkonyum destekli porselen kaplamalar, alt yapı olarak metal yerine beyaz renge sahip olan zirkonyum alaşım kullanılan protezlerdir.

    Zirkonyum destekli porselen kaplamaların avantajları nelerdir?

    - Doğal dişe çok yakın estetik görünüme sahiptir.
    - Metal destekli kaplamalara göre çok daha estetiktir.
    - Işığı yansıtır.
    - Alt yapı olarak beyaz renkli alaşım kullanıldığı için, diş eti hizasında koyu renkli hat oluşmaz.
    - İnsan vücudu ile %100 uyumludur. Alerjik reaksiyon göstermez.

    Full porselen kaplamalar nedir? ( tam porselen kaplama)
    Güçlendirilmiş porselenden yapılırlar. Adından anlaşıldığı gibi alt yapıda metal ya da herhangi bir başka madde kullanılmamaktadır. Diğer porselen kaplamalara oranla daha yüksek maliyete sahip olan full porselen kaplamalar doğal diş en yakın estetik görünüme sahiptirler.

    Porselen kuron – köprü (kaplamalar) ne kadar sürede hazırlanır? Aşamaları hangileridir?
    Muayene yapıldıktan ve tedavinize kara verildikten sonra ilk aşama ağız ve diş yapınızın ölçüsünün alınır. Porselen kaplama yapılacak dişler üzerine kaplama yerleştirilebilmesi için kesilerek küçültülür. Alına n ölçü protez laboratuarına gönderilerek, prova için alt yapı beklenir. Alt yapı ile ilgili provalar (diş eti uyumu, yükseklik kontrolü) yapıldıktan estetik prova aşamasına geçilir. Hastanın teni ve yüzü ile uyumlu diş renk seçimi de yapıldıktan sonra son prova gerçekleştirilir. İstenilen sonuç elde edildiğinde simantasyon denilen yapıştırma işlemi yapılarak süreç tamamlanır. Bu anlattığımız süreç yaklaşık 10-15 günlük bir zamanı kapsamaktadır.

    Porselen kaplamaların ömrü ne kadardır?
    Porselen kaplamaların da tabii ki bir ömrü vardır. Yapılan porselen kaplamalar yaklaşık 10 yıl kadar sorunsuz olarak kullanılabilmektedir. Ancak porselen kaplamaların kullanım ömrünü ağız bakımı yaparak uzatmak mümkün.
    Eskimiş porselen kaplamalar ağız kokusuna, diş eti çekilmesine ve bu rahatsızlığın sonucunda diş kayıplarına sebep olabilir. Bu nedenle eskimiş protezlerin yenilenmesi tavsiye edilmektedir.

    Porselen kaplamaların bakımı nasıl yapılmalıdır?
    Çeşitli sebeplerden dolayı bir çok insan kaplama, köprü vs denilen diş protezlerini kullanıyor. Protez kullanımı, ağız ve diş bakımına daha az dikkat edileceği anlamına gelmiyor. Halk arasında protezlerin gerçek dişler kadar bakıma ihtiyacı olmadığı yaygın bir kanı olsa da, protez yüzeyinin dişin mine tabakasından daha tutucu olduğu bilinen bir gerçek. Yani protezlerin yüzeyinde daha çok plak oluşumuna rastlanıyor. Oysaki düzenli ve etkili bir şekilde temizlenen protezlerin ömrü daha uzun oluyor ve daha konforlu kullanılıyor.

    Kaplama yapılan diş ağrı yapar mı?
    Normal şartlarda kaplama yapılmış bir dişi kendi dişleriniz gibi kullanırsınız. Ancak bazı derin çürüğe sahip dişlerin tedavisi sonrasında ağrı meydana geliyorsa kanal tedavisi gerekebilir. Kaplama diş ağrısı na sebep olabilecek durumlardan bir diğeri de eskiden ağrımış olan fakat son zamanlarda hastanın şikayeti olmayan bir dişin yeniden akut ağrı safhasına geçmesidir. Nekroz olmuş dişler de porselen diş kaplama ya da zirkonyum kaplama yapılmaya başlanmadan kanal tedavisi yapılıp daha sonra tedaviye devam edilmelidir.

    Örnek olarak diş fiyatları

    İnci Dent: 120 Lira
    Dent İstanbul : 300 Lira
    AvrupaDent : 200 Lira
    Hospitadent : 250 Lira

    İnci dent ve dent center da ucuz ve taksitli olarak porselen kaplama diş yaptırabilirsiniz. Herkese sağlıklı günler diliyorum.

    Kaynaklar: www.hospitadent.com.tr , www.dentcenter.org , www.dentistanbul.com.tr[DHVideo=]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenihaber -- 13 Şubat 2014; 17:54:27 >
  • bu resmen spam diş üzerine herhangi bir fiyat göremedim
  • az yukarıya bakarsan görürsün

    gene de yazıyorum

    Örnek olarak diş fiyatları

    İnci Dent: 120 Lira dentcenter.org
    Dent İstanbul : 300 Lira
    AvrupaDent : 200 Lira
    Hospitadent : 250 Lira
    Halk Dent: 150 TL



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medcezir82 -- 9 Ekim 2014; 22:13:29 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ekrankarti

    http://www.implantyeri.com/porselen-dis-fiyatlari.htm

    hocam güncel zirkonyum fiyatları nekadar birde dişi taktırdıktan sonra bir değişim süresi var mı diişlerin
  • PORSELEN KAPLAMALAR
    Porselen diş kaplamalar, dişlerinin görünümünü iyileştirmek için birçok kişi tarafından bilinir. Bir kaza veya yaralanma nedeniyle yontulmuş, eğri veya kusurlu dişlerin altında saklanmanın ideal bir yoludur. Boyanmış veya renksizleşmiş dişleriniz varsa ve güzel bir beyaz gülümseme istiyorsanız iyi bir seçimdir.

    Detaylı bilgi için sayfamıza bakabilirsiniz.
    http://mecidiyekoydis.com/porselen-dis-kaplama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.