|
Popüler zayıflama ilacı Ozempic, beyinde kritik değişiklikler yapıyor
-
-
Bağışıklık sisteminizi baskılıyor bu ilaçlar hatta mahvediyor. Her gün yeni bir yan etkide çıkıyor. Önce bağırsakların düzeltilmesi gerekiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Bağırsaklarımız nasıl düzelecek ki, kıvrımlı bir yapı sonuçta.
-
Saç düzleştiriciyle çok iyi oluyor
(şakaydı bu arada)
-
Anladım hocam merak etme 😁
Bi arkadaş bul iki ucundan pense ile tutup çekiştirin.
-
Valla onu bunu bilmem %100 işe yarıyor.Bu iğne sayesinde 1 Ayda 8 kilo verdim fakat yan etkisi çok fena hastanelik Acillik olma garantili kimi insanı öldürebilirde ben Acillik olduğumda anında bırakdım İşe yarıyor ama risk çok yüksek vucut nasıl tepki verir bilemessiniz.Tekrar kullanmak istiyorum ama korkuyorumda çünkü inanılmaz güzel hiçbirşey yemiyorsun ve acıkmıyorsun bu harika birşey bence ama sakın risk alıp kullanmayın.
reis kaç kilodan kaça düştün de kullanıyorsun onun yerine açlık bastıran dogal takviyeler var hastalığın yoksa boşuna vücuduna eziyet etme
Celal Şengör kullanmaya başlamış. 50 kg vermiş ama bildiğin çökmüş gibi bir ruh hali var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ --- HP Helios Z820-Nvidia Quadro K6000-Philips 273v x2-3D connexion Space Navigator ------ iPhone 7 plus-Huawei mate 10 pro------Giant Roam 1 - Specialized Tarmac SL4 - Kia Sorento EX --- -
İnsanoğlunun sırf bir fonksiyonu yerine getirebiliyor diye birçok şeyin üzerine sonuçlarıyla beraber tam anlamadan üzerine atlama huyu var.
_____________________________ We're beyond sympathy at this point, we're beyond humanity. -
Hocam 85 kilodan 76 ya düşdüm.Yok be hiçbiri işe yaramıyor kullanmadığım birşey kalmadı hepsi hikaye birtek bu işe yaradı ama sporla desteklenmesi şart evet kilo veriyorsun ama kasda gidiyor Yani Sporla ve dietler birilikde kullanıldımı hızlı ve çok iyi sonuç verir.Fakat işde yan etkisi var yok değil mide bulantısı çok fena.Endokrona gitsem yazmaz bana heralde çünkü aslında baktığında 85 kilo biri için kullanılması uygun değil gitsem yazmaz heralde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AykutT291 -- 1 Haziran 2026; 10:11:42 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aslında bunlar zayıflama ilacı değil tam tersi daha büyük bir hastalığa karşı önlem alınma gibi avantajlarından yada pozitif yararlanım açısından kilo verme durumu gözleniyor.
Daha büyük hastalık dediğim de tip-2 nin tip-1 e dönüşmesi gibi kaba tabirle.
İlla ki yanetkiler vardır, aynı etkiyi sibutiramin de yapıyordu hatta o da aynı mantıktı ama bakıldığın da üreme organlarında sıkıntı çıkarıyordu hadi erkekler de iyi kötü toparlanıyor ama kadınlar üzerinde araştırma pek görmemiştim. Çok kullanıldı sonra yasaklandı vs. beyin de illa ki oynama yapıyordur , Serotonin ve Noradrenalin Geri Alım İnhibisyonu muhabbeti olabilir.
Aynı etkiyi 90-00 lerden beri stressiz, sağlıklı beslenen, kan şekerini sabit tutan, belli bir yaşam kalitesi olanların ilaçsız eriştiği ulaşabildiği durumlar.
Ve şu kadar kilo verdiyor diye aklınız da kalmasın adam/kadın 1.7 boyunda 200 kilodur yüksek yağ oranı kitle indexi yüksektir onun vereceği kilo ile 1.7 boyunda 90 kilo ortalama yağ oranı ve kitle indexine sahip olan kişinin vereceği kilo farklıdır. Diğer söylemler prim amaçlı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-Dog -- 1 Haziran 2026; 10:16:29 >_____________________________
-
Maddi durumunu ve yaşantını bilmiyorum.
Spor, düzenli ve kaliteli beslenme, belli bir seviye yaşam standartı, düzenli ve kaliteli uyku ile zaten yakalayabiliyorsun. Sadece 1-3 ay içinde olmaz da 6-12 ay içinde olur mesela gibi.
_____________________________ -
Hocam spora gidecek enerjim yok çalışma saatlerim dengesiz birde yalan yok tembel yapılı bir insanım Spora bahane uydurmadan çok insan vakit ayırabiliyor yani gerekirse akşam 8 den sonra bile gidiyorlar insanlar gece 12 ye kadar sporla vakit geçiriyorlar ben onu yapamıyorum işde eve gidip direk duş alıp yatasım geliyor.Çok denedim olmadı bu arada çok yazıldım spor salonuna gidecek irade olmadıkca paran boşa gidiyor.Onun için irade ve disiplin şart yorgunlukdan ölünsede gidip yapılması gerek.
Eskiden yapardım ama şuan 40 yaşımdayım ve sorumluluklarım var gençken yapabildiklerimi şimdi yapamıyorum desem yeridir.
O yüzden senin durumunu çok iyi anlıyorum.
_____________________________ -
kullanan arkadaslarda gozlemledigim bir durum. donuklasip ruhsuzlasiyorlar, cevrelerine olan ilgileri neseleri azaliyor. vucudun calisma sekline dogrudan ilacla mudahalenin kacinilmaz olarak yan etkileri olacaktir lakin dunyada tehlikeli sekilde hastalik seviyesinde obez olan yuzmilyonlarca insan var, o asiri kilolarin yarattigi saglik riskleri yaninda ozempic in yan etkileri cok miniskul kaliyor. agir obez pek cok insanin yasam kalitesini artirip omurlerini 10-20 yil uzatabilecek bir tedavi.
-
Ozempic hakkında fazla bilgi bulamadım. Pahalı bir şey. 10 bin tl civarında görünüyor. Ama kutusunda kaç tane var ve hangi aralıklarla doz alınıyor anlayamadım. Yani kilo vermek amaçlı Ozempic kullanmak isteyene 1 aylık maliyet ne oluyor onu da bulamadım.
Sgk zaten karşılamıyormuş bedelini.
_____________________________ BMW 320i First edition M Sport -
Bu yada buna benzer iğnede var ismini hatirlamiyorum.Bunu veren doktor safra kese ultrasonu istiyor.Ona göre tavsiye ediyor.Bu o ilaç mi.? Abim sana alicam diyor.Birşey olmazsa bende kullanirim diyor:)) Hastanedeki sekretere sordu piyasa da yok cok talep var diyolar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 1 Haziran 2026; 11:38:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
Saç düzleştiriciyle çok iyi oluyor
|
|
Bi arkadaş bul iki ucundan pense ile tutup çekiştirin.
|
Benzer içerikler
- en iyi hava durumu uygulaması
- whatsapp durum süresi uzatma
- autocad sistem gereksinimleri
- ekran kaydı alma
- spotify apple music aktarma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt