Şimdi Ara

Popüler Kültürden Nefret Ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Örneğin bir kitap veya bir film hakkında insanların 100lerce kez konuştuğunu görünce o filmden soğuyorum. Özellikle o film/kitap hakkında konuşan insanların hiçbir kültürü yoksa. Sizde de var mı?

Örneğin en sevdiğim filmler
    1-İyi, Kötü ve Çirkin
    2-7 Samuray
    3-Gladyator.

Bir zamanlar ikinci sırada The Dark Knight vardı

Bunun dışında:

Mesela 1984 kitabını severdim şimdi sevmemeye başladım. Çünkü popüler oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtostopcununRehberi -- 25 Mayıs 2015; 19:50:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ooo shichi no samurai alırım bi dal
  • 1984 daha okumadım. En yakın zamanda almayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wasurenai

ooo shichi no samurai alırım bi dal

Özelliklede Tokyo Ghoul gibi vasat animelerin popüler olmasından nefret ediyorum. Hiçbir değeri olmayan ergen animeleri...

• Ergenlik belirtisi normaldir geçer

• Popüler kültür örn:Grinin 50 tonu tam bir popüler kültür ürünü.İnsanlar düşünmesin sadece tüketsin.Veya alacakaranlık,cehennem melekleri vb. daha uzar gider.
  • Ben de böyle sırf popülerleşti diye o esere burun kıvıranların burnunu koparıp köpeklere yedirmek istiyorum. Öyle bir nefret ki bendeki...

Ulan The Godfather popüler diye onun kalitesi mi düşer? Hiç kimsenin bilmediği bir şey gerçekte var mıdır? Amazon Ormanlarının ya da keşfedilmemiş derin bir mağaranın içinde yaşayan bilinmeyen bir canlının varlığını niye kabul edelim? İmdb Top 250 tüm zamanların en iyi film listesidir kim ne derse desin!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

1984 daha okumadım. En yakın zamanda almayı düşünüyorum.

Tam devlet sisteminin ne olduğunu anlatıyor.Kitap tüm devletler üzerine bir eleştiri ama stalinizm üzerinden gidilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BitliKene

quote:

Özelliklede Tokyo Ghoul gibi vasat animelerin popüler olmasından nefret ediyorum. Hiçbir değeri olmayan ergen animeleri...

• Özentilikten nefret ediyorsun bence. Çok popüler olan bir şeyi sevdiğinde kendini özenti gibi hissedip karşı savunma geliştiriyorsun, sevmekten vazgeçiyorsun.

• populer kulturu savunan ve destekleyen insan aptaldir, sig bir insandir. kendine ait zevkleri olmayan, birey olmayi basaramamis zavallinin tekidir.

• Çok saçma bir şey bana kalırsa. Sen o şeyden hoşlanıyorsan zaten seviyorsundur ne diye yok popüler kültürden artık sevmeyeceğim diye bir şeye giriyorsun. Bak keyfine zevkini yaşa kardeşim.
  • Hocam popülerleştikçe filmin kalitesi mi düşüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratch -- 25 Mayıs 2015; 20:04:13 >
  • 7 samuray'ı izlemedim halen, dövüşlü kılıçlı mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

katiliyorum anime onerir misin bostayimda

• quote:

Orijinalden alıntı: leqolas07

quote:

quote:

O agzında 3 tane patlıcan varmıs gibi konusan herifleri nası dinliyonuz anlamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: DrOetker

quote:

quote:

quote:

O agzında 3 tane patlıcan varmıs gibi konusan herifleri nası dinliyonuz anlamıyorum

abartma abi :D ayrica bana cok hoş geliyor sesleri

• Guess what?

Nobody cares.

• quote:

quote:

quote:

Baccano,Ergo Proxy, Fate/Zero,Monster, Psycho Pass

• Açıkçası benim de tam tersine hoşuma gider.Benim o eserde görebildiklerimi görüp benim gibi eserlerde derinlik arayanları görmek gerçekten harika bir duygudur.Yalnız olmadığını hissetmek gibisi yoktur.Mesela en sevdiğim anime Fate\Zero'dur ama malesef Türkiye'de izleyen kişi sayısı çok azdır.Bu beni her daim üzmüştür.Keşke Naruto veya Öne Piece gibi izleyeni çok olsa ama maalesef ki Türkiye'deki anime izleyenlerle benim bakış açım aynı değil.Öte yandan en sevdiğim ikinci film olan Kara Şovalye Türkiye'deki en popüler yapımlardan biridir ve bu benim görebildiğimi gören başkalarıda var demektir ki bu yalnız olmadığım anlamına gelir.Bu duygu harika bir şey.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.