Şimdi Ara

Poppy Rune İtem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Popy oynamaya başlıcamda ilk ne güçlendirmeliyim item hybridd mi yoksa ap mı yoksa ad mi ? Rune olarak ne almalıyım ? birde tf içinde kime ultimi atıp kime focuslanmalıyım
    Edit:Dh Lol forumuna soruyorum bunları internette bende aradım ama tekrar söylüyorum DH LOL forumuna sormak istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackwind12 -- 6 Ekim 2012; 14:56:04 >

• ultini ap ve ad carrye atarsan daha iyi olur ( artık hangisi kasmışsa ) rune ve itemleri mobafire gibi sitelerden bulabilirsin sanırım forumda poppy rehberi yok.

Bir tane buldum eski ama hala gideri var :Dhttp://forum.donanimhaber.com/m_47004566/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: CepkyCondom

ultini ap ve ad carrye atarsan daha iyi olur ( artık hangisi kasmışsa ) rune ve itemleri mobafire gibi sitelerden bulabilirsin sanırım forumda poppy rehberi yok.

Bir tane buldum eski ama hala gideri var :Dhttp://forum.donanimhaber.com/m_47004566/tm.htm

Neeeeeğ
    rakiple antlaşma yapar ve o rakip harici kimse Poppy'e damage vuramaz.Ayrıca Poppy antlaşma yaptığı karaktere fazla damage vurur.6 saniye sürer. U MAD _?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackwind12

quote:

ultini ap ve ad carrye atarsan daha iyi olur ( artık hangisi kasmışsa ) rune ve itemleri mobafire gibi sitelerden bulabilirsin sanırım forumda poppy rehberi yok.

Neeeeeğ
    rakiple antlaşma yapar ve o rakip harici kimse Poppy'e damage vuramaz.Ayrıca Poppy antlaşma yaptığı karaktere fazla damage vurur.6 saniye sürer. U MAD _?

AD carry'e girip basacaksın.Sonra duvara falan yapıştırıp q at.2. kere q basana kadar ölmezsen alırsın zaten.Sonrada kaçarsın sizin takım ***** değilse tfyi alır.

• quote:

quote:

Neeeeeğ

neğğğğğğğ bekliyordun

• Poppy le oynamak zordur.Her seferinde yeni oynanış biçimi geliştirirsin.Burada ad veya ap cary e ulti at demişler kesinlikle tavsiye etmem.Karşı takımda sana en az damage i kim vurucaksa ona at.Ama dikkat et ultiyi attığın fazla CC ye sahip olmasın yoksa harcar ultini.Ondan sonra da caryleri kovalamaya başla.
    Ap poppy bir kaç kere denedim şahsen kesinlikle tavsiye etmem.Ad poppy ise full ad oynanmıyor zaten tanky çıkıyorsun işte o zaman terör estirir.Ama poppy nin en büyük sorunu early de ve neredeyse bir çok champ ile rahatlıkla counterlanır.
    Buildler için de solomid,mobafire vb sitelere bakabilirsin ama en başında da dediğim gibi her oyun değişen bir oynanış tarzı yaratman gerekiyor,ezbere build ile sıkıntılar çekebilirsin.
  • quote:

Popy oynamaya başlıcamda ilk ne güçlendirmeliyim item hybridd mi yoksa ap mı yoksa ad mi ? Rune olarak ne almalıyım ? birde tf içinde kime ultimi atıp kime focuslanmalıyım
    Edit:Dh Lol forumuna soruyorum bunları internette bende aradım ama tekrar söylüyorum DH LOL forumuna sormak istedim

kanka galattus ve maç historime bak en iyi poopy skorumdur kendisi
  • quote:

Popy oynamaya başlıcamda ilk ne güçlendirmeliyim item hybridd mi yoksa ap mı yoksa ad mi ? Rune olarak ne almalıyım ? birde tf içinde kime ultimi atıp kime focuslanmalıyım

Daha demin oynadım. Trinity kastım önce.Sonra dancer.Sonra bloodthirster.En son warmog kasıyordum ki oyun bitti.İlk oyunumdu.Çok güzel bi hero çok çok beğendim.
  • ultini ad ya da ap carrye atmak yaptığın anlaşmayı ölüm anlaşmasına çevirebilir. Ya supporta at ya da en az kasan kimse ona at. Dalıcağın kişiye atmak belki daha çok damage atmanı sağlayabilir ama ordan çıkmanı sağlamaz. Hem öldürdün diyelim ultin bitmiş olucak ve arada kalıcaksın. Ya seninle ilgilenmeyen kişiye ya da en az damage atıcak kişiye at ultini. Birazcık kastıysan bile duvara vurup q vurduğun zaman yeterince damage çıkarırsın. Fazladan damage çıkarmana luzüm yok. Ayakta kalmak en önemlisi

İtem konusundada önce shen çık ve onu lich bane yap. En önemli itemidir bence. Sonrasını oyuna göre ayarlarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GGRY -- 6 Ekim 2012; 17:49:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.