Bildirim
Popi Olmaya Çalışan İnsanlar
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
tebrikler, bu konuyu açan potansiyel 30. kişisiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: Wio
Her şeyden önce disiplinli bir şekilde, insanların ne yaptığını umursamayıp kendi hayatına yönelmelisin.
Burası özgür bir ülkedir. ( Sözde )! o yüzden bırak onları sen.
Yapacak başka bir işim olmadığı için insanları izliyorum. Nasıl umursamayayım?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Wio
Her şeyden önce disiplinli bir şekilde, insanların ne yaptığını umursamayıp kendi hayatına yönelmelisin.
Burası özgür bir ülkedir. ( Sözde )! o yüzden bırak onları sen.
/>
-
Popi nedir? Köpek adı gibi duruyor. Popüleri nasıl gidipte popi olarak kısalttılar aklım almıyor. Her gün garip garip şeylerle karşılaşıyoruz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Slothere
Popi nedir? Köpek adı gibi duruyor. Popüleri nasıl gidipte popi olarak kısalttılar aklım almıyor. Her gün garip garip şeylerle karşılaşıyoruz.
O saatte popüler yazmak zor geldi, popi aklıma geldi yazdım. -
aslinda olay su bir unlu bi markadan aliyor onda onu goren kisi gidip aliyor mesela 3 sene once renkli pantolon giyen kisiye laf soyleyenler bugun kendileri giymekte renkli pantolon
milletin popisi sizi mi gerdi -
sen-ben dahil herkes popi olmayı ister -
O insanlar genelde kendilerini sözle avuttuğu için veya hayatlarını sözle kazandıkları için karşılarına çıkan bir zorlukta tek başlarına kalırlarsa başarısız olurlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mert Arslaner
..kadar itici olan bir şey yok. Bu insanlar moda denilen şeye uyup, haliyle herkesin yaptığı şeyleri yaparlar. Zaten en nefret ettiğim şey herkesin yaptığı şeyi yapmak ve onları yapan insalar.
Belki bunun sebebi hiç fotoğraf çektirmediğim ve asosyal biri olduğumdur
Kiskanclik seziyorum
quote:
Orijinalden alıntı: cem1907
aslinda olay su bir unlu bi markadan aliyor onda onu goren kisi gidip aliyor mesela 3 sene once renkli pantolon giyen kisiye laf soyleyenler bugun kendileri giymekte renkli pantolon
quote:
Orijinalden alıntı: cem1907
Aynen öyle.
quote:
Orijinalden alıntı: HitlerinAbisi
sen-ben dahil herkes popi olmayı ister
Ben istemiyorum. Neden isteyeyim ki? Ha herkes ilgi görmek ister falan diyosan 1-2 arkadaşım yetiyor yani.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Shinra Tensei
quote:
..kadar itici olan bir şey yok. Bu insanlar moda denilen şeye uyup, haliyle herkesin yaptığı şeyleri yaparlar. Zaten en nefret ettiğim şey herkesin yaptığı şeyi yapmak ve onları yapan insalar.
Kiskanclik seziyorum
Hayır kıskanç bir insan değilim, ama anlatamamış olabilirim. Böyle insanlar çevremde çok var ve bunlar sinirlerimi bozuyor hepsi bu.
-
Türkiyeden hatta ankaradan bezdiren şeydir beni popilik geçen gün dolmuşta birini dövdüm burada paylaştım csb dediler çoğu türkiyedeki arkadaşım popi olmak için sattı beni nerdeyse ama sonra ortada kaldılar kardeşim pm atabilirsin dertleşmek için -
quote:
Orijinalden alıntı: FifaPesFifa
Türkiyeden hatta ankaradan bezdiren şeydir beni popilik geçen gün dolmuşta birini dövdüm burada paylaştım csb dediler çoğu türkiyedeki arkadaşım popi olmak için sattı beni nerdeyse ama sonra ortada kaldılar kardeşim pm atabilirsin dertleşmek için
Aynen o olayları bende yaşadım. Nedir yani anlamadım gitti. -
quote:
quote:
Türkiyeden hatta ankaradan bezdiren şeydir beni popilik geçen gün dolmuşta birini dövdüm burada paylaştım csb dediler çoğu türkiyedeki arkadaşım popi olmak için sattı beni nerdeyse ama sonra ortada kaldılar kardeşim pm atabilirsin dertleşmek için
Aynen o olayları bende yaşadım. Nedir yani anlamadım gitti.
bikeresinde de 15 kişi arkadaşımla bana dalmaya çalıştılar csb falan değil tek bi dayak yemeden hepsini hallettim ama arkadaşım için aynısını diyemem(boksçuyuz o kadar :D)
-
kimmiş onlar -
quote:
1:06 daki oğlanın işi ne Justin'le??? Çok haklısın kardeşş
-
quote:
quote:
quote:
Aynen o olayları bende yaşadım. Nedir yani anlamadım gitti.
bikeresinde de 15 kişi arkadaşımla bana dalmaya çalıştılar csb falan değil tek bi dayak yemeden hepsini hallettim ama arkadaşım için aynısını diyemem(boksçuyuz o kadar :D)
Neden size dalıyolar ki?
quote:
Orijinalden alıntı: Görüncek Adam
quote:
1:06 daki oğlanın işi ne Justin'le??? Çok haklısın kardeşş
Fotoğraf çekmeye gelmiş herhal
-
quote:
Orijinalden alıntı: Slothere
Popi nedir? Köpek adı gibi duruyor. Popüleri nasıl gidipte popi olarak kısalttılar aklım almıyor. Her gün garip garip şeylerle karşılaşıyoruz.
popi: poppy
bkz.
Benzer içerikler
- borcunu isteme mesajları
- hikayeye hemen bakan erkek
- olgun milf
- kg ne demek
- hamster ısırığı tehlikeli mi
- elektrikli bebek arabası
- prompt mühendisliği
- dünyanın en büyük vinci
- en ilginç rekorlar
- black friday 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X