Şimdi Ara

Pop3 mailleri bir yerde toplamak....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Bir işletmede 7 adet mail hesabı var. İşletme yöneticisi gelen mailleri herkesin görmesini istediğinden bütün hesaplar herkese yükü durumda. Ayrıca gönderilen cevapları da herkesin görmesini istediği için tüm personel de bcc olarak eklenmiş durumda.

    İşletmede mesajların çoğunda yüksek çözünürlüklü resim gibi yüksek boyutlu ekler bulunduğundan yukarıda bahsettiğim yapılandırma sonucu Mic.Outlook veritabanı yani .pst, aşırı büyüme yolunca hızla ilerlemekte.

    Benim niyetim işletme içinde bir pc üzerine x program kurarak hesaplara gelen ve giden tüm mailleri buraya depolayıp, diğer kullanıcıların da kendine ait olmayan hesapları bu klasörden izleyebilmesini sağlamak.

    Bunun için zaten exchange var dediğinizi duyar gibiyim :) ancak exchance kurarsam alan adı tarafında mail dns kaydını bu exchange üzerine yönlendireceğimden dolayı sunucunun ulaşılamama durumunda mesaj gönderilememesi sorunu ile karşılaşacağım. Hatırladığım kadarı ile Microsoftun kendi tarafında exchange gibi bir hizmeti vardı. Ancak ona geçersemde mail sunucu uzak olacağından her maildeki ek tıklandığında resimlerin açılması henüz fiber gelmemiş olan işletmede faciaya yol açacak.

    Bu durumda 3.paragrafta belirttiğim x programı bilen varsa çok memnun olurum....

    Herkese keyifli forumlar dilerim....







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.