Şimdi Ara

Pompacı Motorin yerine benzin koyması ve başıma gelen sorunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asladaşlar Galatasarayın şampiyonluk kutlamasına Modifiyeli Ford Connect ( ses sistemli ruhsata işlidir ) Bu araç rahmetli annemin bana aldığı ilk araba olduğu için arabaya bir ton masraf ve şeklini şemalini değiştirdim gelelim konuya marka belirtmeyeceğim ama 2500 TL.lik mazot almak için yakıt istasyonuna girdim kartla ödeme için kasaya gittim anahtarı verdim doldurdu fiş verdi aldım florya yoluna gireceğim trafik fena hatta geçişleri kapatmışlar adım adım giderken araç stop etti ve fena beyaz duman atıyorum sanki meşale yakılmış gibi dediğim gibi araca o kadar masraf yaptımki sandık motor 0 turbo 0 enjektör bazulma olasılığı yok ordaki bir kaç connect kullanıcısı geldi ittire kaktıra kenara çektin marş a basıyorum ama çalışmıyor akü yeni artı ses sistemi için 2 tane 75 amperlik ayrı takılı bagajda dedim yeni mazot aldım biri dedi hava yapmıştır biri dedi çok doldurmuşsun başka biride benzin olmasın dedi fişe bir baktım benzin yazıyor vay ki ne vay aracı çekiciye yükledik hemen yakıt aldığım istasyona gittim aracı indirdim müdür nerde müdür yok ısrarla çağırttırdım geldi fişi önüne bıraktım kamera kayıtlarına bakın bu nedir böyle ne olacak dedim ben bu aracın motorunu sandık motor aldım 2005 model araca siz niye bu kadar masraf yaptınız diyor utanmaz sanane dedim siz bize yaptığınız masraflarınfaturalarını yollayın inceleyelim ona göre sorununuzu hallederiz diyor dedim benim sorunum değil bu sorun artık sizin sorununuz tutanak tutturdum polis ile birlikte aracı bıraktım gece zehir oldu eve gittim diğer aracı çıkaracaktım saat olmuş 2 tüm o heyecan sevinç bildiğin zehir

Bu gün arandım servis tarafından çıkma motor takılacakmış gayet temizmiş 1 yıl garanti veriyoruz dedim ben salakmıydım çıkma motor takmayacak kadar kabul etmiyorum dedim efendim aracınız zaten 2005 model gereksiz masraf yapmışsınız ağzımı bozacaktım dedim benim motorda ne vargeliyorum dedim gelin efendim gittim motor bloğu çatlamış mazot pompası tamamen bozulmuş enjektörler gitmiş istanson müdürünü aradım dedim çıkma motor kabul etmiyorum o zaman mahkeme yolunuz açıktır dedi tamam o zaman kendinizi tüm haber kanallarında görürsünüz dedim

kem küm ediyor bizde karşı dava açarız dedim sorun değil siz de açın kim zarara girer anlarsınız dedim alttan almaya başladı pazartesine kadar bize süre verin neler yapabiliriz bakalım hemen size sorun giderilerine kadar araç tahsis edelim dedim araç istemiyorum dedim bu sorunu halledin bu araç rametli annemin aracı anladıysanız bu masrafın nedeni budur en kısa sürede bana geri dönüş yapın dedim

yani anlayacağınız yakıt alırken başında bekleyin ne koyduğuna dikkat edin kontağı çalıştırmadan fişte ne yazdığına bakın

• Geçmiş olsun.Plaka tanıma sistemi ülkenin her yerinde her istasyonda standart olmalı artık.Sinir bozucu bi durum.

• 10 sene evvel kadın telefonla arayınca şaşırmıştım zira beni acil bir durum yoksa aramazdı.

Anlattığına göre Corolla Otomatik dizel araca mahallenin benzinliğindenn motorin almak istemiş ancak benzin koyduklarının faturadan anlayınca hareket etmeden kontak kapatmış, bana ne yapacağını soruyordu.

Ben de derhal görevliye haber verip aracı çalıştırmamasını söyledi.

Akşam geldiğinde ne olduğunu sordum, anlattığına göre benzinlik çalışanları depoya hortum sokup tüm yakıtı bidona almışlar ardından dizel ile doldurmuşlar.

Her hangi bir sorun yaşamadık...

• Bende akaryakıt Satış personeli olarak çalışmıştım zamanında bununda konusunu açtım dikkat edilmesi gerekilenler diye ama takan pek çıkmadı görünüşe göre

Fişi alıp neden direkt arabaya atıyorsun ki fişi aldığın gibi hemen benzin mi dizel mi diye bakacaksın sonra arabaya ne kadar koyduklarına bakacaksın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Anlaşma sağlayamadım iş mahkeme yoluna gidecek bu gün kendi ustamı alıp gittim motor incelemesi yaptı araç tahmini 400. bin km civarıdır dedi göya yeni sayılırdı aracı kendi ustama getirdim 200 bin tl masrafı var kendim yaptıracağım zaten Maddi manevi + tüm yasal haklarımı kullanacağım aracı yaptırsalar ayrı bir sorun bunların nesine güveneceğim diğer aracımın yakıt kapağının içine Bu araç Motorin kullanıyor dikkat sticker yapıştırdım adamı paranoyak yaptılar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.