Şimdi Ara

Polywatch ile telefondaki çizikleri giderme.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Lg g2 telefonumun kamera camında 1-2 tane kılcal çizgi vardı. Daha da çok olmasın diye, kullanmadığım ekran koruyucu filmini kameraya göre kestim ve yapıştırdım. Gayet hoşda oldu fakat kamera çekim kalitesi gözle görülür şekilde düştü. Filmde mat değildi, nedense öyle oldu. Ben filmi çıkardım. Kamera camında da leke olduğunu gördüm. bezle sildikten sonra 1-2 olan çizikler daha da çoğalmış. Haliyle sinirlendim. Sildim de mi oldu yoksa filmden mi bilmiyorum. Çok rahatsız edici bir görüntü oluştu. Bu çizikleri saat camlarındaki çizikleri yok eden "Polywatch" ürünüyle yok edebilir miyim. Forumda lg g2'nin kamera camının safir cam (!) olduğu yazıyor. Sizce etkili olur mu arkadaşlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATILIMCI -- 8 Nisan 2014; 22:02:00 >



  • Konu aktif
  • Görüş ve düşüncelerinizi bekliyorum.
  • Bende denemek istiyorum ama korkuyorum :) g2 kullanıyorum bende

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ATILIMCI A kullanıcısına yanıt
    polywatch sadece kristal saat camları için kullanılan bi ürün.
  • haydar. kullanıcısına yanıt
    Ürünün kullanım alanlarını biliyorum ama LG'nin resmi sitesinde G2 için, kamera özelliklerinde "Safir Kristal Cam" yazıyor. Normal saatlerde kullanılan cam kalitesinde değildir elbet. Denemek lazım aslında eğer alırsam, konuyu güncellerim :) @haydar.
  • Konu hala güncel mi? Güncel ise çözüm bulanlar yazabilir mi?
  • LG G2 telefonumun kamera camı çizikler ile dolunca çektiğim resimlerin görüntüsü bozulmaya başladı. Bu sıkıntıyı gidermek için arayışa girdim. Saat camı temizlemede kendini kanıtlamış olan polywatch'i kullanmaya karar verdim.

    Polywatch'i camın üzerine mercimek büyüklüğünde döktükten sonra bir parça pamukla bastırarak 2-3 dakika bastırarak ovaladım. bir miktar daha polywatch döküp işleme devam ettim. En son gözlük camı temizleme beziyle kalıntıları temizledim. Sonuç aşağıdaki gibi.

     Polywatch ile telefondaki çizikleri giderme.
     Polywatch ile telefondaki çizikleri giderme.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikolayt -- 3 Temmuz 2015; 12:08:22 >




  • nikolayt N kullanıcısına yanıt
    Bu polywatch nereden bulabiliriz acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TEKFİDAN kullanıcısına yanıt
    Siz bulabildiniz mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok özür diliyorum, 8-9 sene önceki konuyu hortlatmış olacağım. Moderatörler sakın silmesin, gerçekten bilgiye ihtiyacım olduğu için yazıyorum.


    Benim sahip olduğum telefon kamerası, bilgisayar kamerası, telefon-tablet yüzeyi gibi muhtelif ürünlerde kılcal çizikler var. Hatta gözlük camında da var. Ancak gözlük camında(en azından plastik organik camlarda) işe yaramadığını yazmışlar bunun.


    Araştırmalarım nispetinde bu ürünü buldum, ancak bu ürüne dair internette çok kısıtlı bilgi ve izlenim var. Hatta Türkçe forumlarda, üstte "nikolayt" nikli arkadaşın yorumu dışında bir izlenim görmedim. Onun profiline baktım, sadece bir tane bu mesajı yazmış, o biraz tuhafıma gitti, neyse.


    Yabancı sitelerde ise %80 nispetinde saat yüzeyini temizlediğini, işe yaradığını yazmışlar. Ancak kamera camı için kullanıp izlenimini yazan olmamış gördüğüm kadarıyla.


    Bu krem Türkiye'de satılmıyor, mecbur yurtdışından getireceksin, onu da araştırdım: Kargo ve gümrük vergisi dahil 200 liraya Amazon'da var en ucuza.


    Eğer bu gerçekten işe yarar bir krem ise çok iyi olur benim için fakat tersi surette işime yaramayacak bir ürün için 200 lira vermek istemiyorum.


    Bu ürünü kullanan veya bilgisi olan konu altına veya özel panelden mesaj yazabilir mi?


    ÖNEMLİ NOT: İnternette yazan bikarbonat, soda, diş macunu, sirke, cila...vs bunların hiçbiri işe yaramıyor. Tam tersine daha da tahriş ediyor yüzeyi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-584051D1E -- 8 Şubat 2023; 13:27:25 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.