Şimdi Ara

poloya jant seçimi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yakında allah izin verirse 99 polo almayı düşünüyorum ve aldıgım gün hemen jant taktırıcam aklımdaki jant tft 711sizce nasıl olur poloya bu jant ( yayda takıcam )...photoshoptam anlayan bir arkadaş poloya bu jantı yaparsa cok sevinirim

• yardım edin arkadaşlar lütfen çok kararsızım
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkan1984

yardım edin arkadaşlar lütfen çok kararsızım

kaç inch jant tamayı düşünüyorsunuz? 17 poloya fazla gelir 16veya 15 düşünülebilir.Öneri olarakda sorarsanız çevresinde şeritli olan modellerden düşünüyorsanız büyük jant almanız gerekirki göstersin kendini.Şunu düşünebilirsiniz

poloya jant seçimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdor -- 19 Temmuz 2008; 18:30:50 >
  • kardeş 16 da fazla gelir benim araçta 15 jant ve ince yanak lastik olmasına ragmen ön tekerler davlumbaza değiyor o yüzden 14 almanı tercih ederim hadi olmadı en fazla 15 al kalın teker almamaya da özen göster

poloya jant seçimi
  • çok tşk ederim yorumlar için... arkadaşlar peki söledigim jant nasıldır sizce tft 711 bileniniz varmı ..poloya nasıl gider 14" lik ?
  • kardeş tft 711 jant park esnasında sorun yaratacaktır çünkü lastik içte jant dışarıda kalıyor yani kaldırım kenarına yanaşırken fazla yanaşırsan kaldırıma lastik değil jant sürtüyor buda jantına hasar verir bence başka model seç
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.