Şimdi Ara

Polonya > Varşova Sosyal Bilimler ve Psikoloji Üniversitesi (SWPS)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
6.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar yukarı da ki üniversitenin psikoloji eğitimi nasıldır yıllık ne kadar bütçe ayırmam gerekir ?

Okuyanlar lütfen yardım

• ezma E kullanıcısına yanıt
    klinik psikoloji programı var demişsiniz ama "Davranış Değişim Psikolojisi - Uygulamalı Davranış Analizi" diye bir bölüm var bunu mu kastettiniz. eğer buysa buradan mezun olanlar klinik psikolog ünvanıyla mezun olmuyormuş.
    http://www.swps.pl/tr/oegrenim/psikoloji
    yoksa internet sitesin yazmadıkları klinik psikoloji bölümü mü var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AVK kullanıcısına yanıt
    piskoloji bölümünün içinde hepsi var.Evet Davranış Değişim Psikolojisi - Uygulamalı Davranış Analiz bunu kast ettim.
  • bende hazırlığı swps üniversitesinde okuyup başka bir üniversitede bölüme başlıcam ekim başı gibi gidiyorum bakalım nasıl olcak
  • gamecii kullanıcısına yanıt
    Gelişmeleri sene içinde lütfen özelden yaz. Ben Türkiye de bir üniversiteye burslu gideceğim bakalım.
  • GoXVII G kullanıcısına yanıt
    dostum türkiyede gitceğin üniv. ile ne alaka onu anlamadım ama tabiki yazarım
  • Sosyal bilimler ve psikoloji üniversitesıne gitmek için ygs-lys den kaç puan almak gerekli?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tiflis Devlet Tıp Fakültesi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gamecii kullanıcısına yanıt
    Yani ora olmasa düşünüyordum anlamında yoksa söylemek için söylemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamecii

bende hazırlığı swps üniversitesinde okuyup başka bir üniversitede bölüme başlıcam ekim başı gibi gidiyorum bakalım nasıl olcak

Dostum bende hazırlığı SWPS'de okumayı planliyorum. Sen parayı fln yatirdin mi ? Hangi adımları özledin yurt olayını fln ne yaptın ? Beraber hareket edebiliriz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JoffreyBaratheon kullanıcısına yanıt
    polonyada okumak icin türkiyede bir sınava girmene gerek yok ... gerci polonyadada girmene gerek yok bazı yetenek sınavı isteyen bölümler haric... sadece parayı ver ister tıp oku ister turizm
  • Şuan SWPS de dil kursuna gidiyorum.

Tavsiye etmiyorum arkadaşlar.Hazırlık o kadar kolay ki bu ayın sonunda Üni 1.sınıfta ki öğrencileri tekrardan dil yeterlilik sınavına sokacaklar.

Yüzlerce öğrenci doğru düzgün İngilizce konuşamadığı için tekrardan sınava tabii tutulacak varın siz pay biçin.

Varşova da hayallerinizde ki gibi olmayacak bunu da söyleyeyim.Ben Almanya'ya geri geçmeyi planlıyorum o kadar kötü düşünün.
  • haydarpaşa62 kullanıcısına yanıt
    ben krakowdayım swpsde çok türk varmış hazırlıkta felan öyle diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hello002

ben krakowdayım swpsde çok türk varmış hazırlıkta felan öyle diyorlar

Sınıfa Selamın Aleyküm diye girenler var hocam sen düşün.

20 kişi ise 17-18'i Türk.

İngilizce ile de bir çoğunun alakası yok.
  • haydarpaşa62 kullanıcısına yanıt
    kötü olmuş bizim sınıfta 15kişi 8türk felan var ögrenemiyoz
  • Ben SWPS hazirliktayim son seviyedeyim. Hazirlik full Turk bizim sinifta 3 cinli 1 kirgiz var, alt seviyedekilerin ortami pek iyi degil arkadaslarimdan biliyorum. Hazirlikta cok az kaliteli Turk arkadasiniz olsun, her gun ingilizce kitap okuyup disariya cikip yeni kisilerle tanisirsaniz diliniz gelisir. Dil egitimi okulda bir yere kadar olur her zaman her yerde. Asil is kendinde bitiyor.
  • brigate B kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba swps iyi bir okul mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.