Bildirim
Polonya > Varşova Sosyal Bilimler ve Psikoloji Üniversitesi (SWPS)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
klinik psikoloji programı var demişsiniz ama "Davranış Değişim Psikolojisi - Uygulamalı Davranış Analizi" diye bir bölüm var bunu mu kastettiniz. eğer buysa buradan mezun olanlar klinik psikolog ünvanıyla mezun olmuyormuş.
http://www.swps.pl/tr/oegrenim/psikoloji
yoksa internet sitesin yazmadıkları klinik psikoloji bölümü mü var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
piskoloji bölümünün içinde hepsi var.Evet Davranış Değişim Psikolojisi - Uygulamalı Davranış Analiz bunu kast ettim. -
bende hazırlığı swps üniversitesinde okuyup başka bir üniversitede bölüme başlıcam ekim başı gibi gidiyorum bakalım nasıl olcak -
Gelişmeleri sene içinde lütfen özelden yaz. Ben Türkiye de bir üniversiteye burslu gideceğim bakalım. -
dostum türkiyede gitceğin üniv. ile ne alaka onu anlamadım ama tabiki yazarım -
Sosyal bilimler ve psikoloji üniversitesıne gitmek için ygs-lys den kaç puan almak gerekli?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yani ora olmasa düşünüyordum anlamında yoksa söylemek için söylemedim. -
quote:
Orijinalden alıntı: gamecii
bende hazırlığı swps üniversitesinde okuyup başka bir üniversitede bölüme başlıcam ekim başı gibi gidiyorum bakalım nasıl olcak
Dostum bende hazırlığı SWPS'de okumayı planliyorum. Sen parayı fln yatirdin mi ? Hangi adımları özledin yurt olayını fln ne yaptın ? Beraber hareket edebiliriz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
polonyada okumak icin türkiyede bir sınava girmene gerek yok ... gerci polonyadada girmene gerek yok bazı yetenek sınavı isteyen bölümler haric... sadece parayı ver ister tıp oku ister turizm -
Şuan SWPS de dil kursuna gidiyorum.
Tavsiye etmiyorum arkadaşlar.Hazırlık o kadar kolay ki bu ayın sonunda Üni 1.sınıfta ki öğrencileri tekrardan dil yeterlilik sınavına sokacaklar.
Yüzlerce öğrenci doğru düzgün İngilizce konuşamadığı için tekrardan sınava tabii tutulacak varın siz pay biçin.
Varşova da hayallerinizde ki gibi olmayacak bunu da söyleyeyim.Ben Almanya'ya geri geçmeyi planlıyorum o kadar kötü düşünün. -
ben krakowdayım swpsde çok türk varmış hazırlıkta felan öyle diyorlar -
quote:
Orijinalden alıntı: hello002
ben krakowdayım swpsde çok türk varmış hazırlıkta felan öyle diyorlar
Sınıfa Selamın Aleyküm diye girenler var hocam sen düşün.
20 kişi ise 17-18'i Türk.
İngilizce ile de bir çoğunun alakası yok. -
kötü olmuş bizim sınıfta 15kişi 8türk felan var ögrenemiyoz -
Ben SWPS hazirliktayim son seviyedeyim. Hazirlik full Turk bizim sinifta 3 cinli 1 kirgiz var, alt seviyedekilerin ortami pek iyi degil arkadaslarimdan biliyorum. Hazirlikta cok az kaliteli Turk arkadasiniz olsun, her gun ingilizce kitap okuyup disariya cikip yeni kisilerle tanisirsaniz diliniz gelisir. Dil egitimi okulda bir yere kadar olur her zaman her yerde. Asil is kendinde bitiyor. -
Hocam merhaba swps iyi bir okul mu?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X