Şimdi Ara

Polonya'da görüntelenen UFO (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
5.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben bunu Kütahya'da çektim zaten. Bunda bir şey yok

  • Düşünsene elf gibi karılar iniyor o uzay gemisinden OOOH orkta inebilir ıyyy

  • Birde Proje Blue Book konusunu araştırın derim







  • Bob LAZAR, bu adam eski bir 51. bölge çalışanı (S4)



    Videonun sonuna doğru dakika 42:11 -42:52 arasında anlattıklarına pişman olduğunu söylemiş


    "...mutemelen yeni bir şansım olsaydı susardım ve hiçbir şey söylemezdim..."






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-84B7F5BB9 -- 28 Haziran 2020; 14:8:47 >
  • Ayda bulunduğu iddia edilen uzay gemisi içinden çıkarılan dişi uzaylı belgeseli



    Çok gizli yürütülen Apollo 20 görevinin görüntüleri 23 Temmuz 2016 da Ruslar tarafından yayınlanmış


    "...çünkü karşılarında devasa büyüklükte ve yükseklikte puro biçiminde bir ana gemi ile üçgenimsi bir uzay aracı enkazı ve hemen araca yakın bir bölgenin ilerisinde bir şehir kalıntısı..."




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-84B7F5BB9 -- 28 Haziran 2020; 13:58:5 >




  • Ruslar Saturn'e gitmiş olabilir mi?






  • Beyblade olmasın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçenlerde okuduğum bir yazı vardı. O yazıyı özetlemek istiyorum size.

    Drake denklemine göre evrende insanımsı canlılara benzeyen 10 bin ile 1 milyon arası medeniyet var. Bu medeniyetler en azından radyo dalgaları ile iletişime geçebilecek seviyedelerdir.

    Bu medeniyetlerden bazıları çoktan ortadan kaybolmuş olabilirler veya hali hazırda bizim teknoloji seviyemize ulaşmamış da olabilirler. Ve belki de bizim teknoloji seviyemizi aşmış olabilirler. 200 yıl önce bir yerden başka bir yere bilgi göndermek saatte maksimum 50 km hızla giden atlarla gerçekleştirilirken günümüzde ulaştığımız nokta ortada.Teknolojinin tarihsel gelişimi bizleri üstel bir fonksiyona taşımaktadır. Bu üstel fonksiyonu kullanarak yüz sene içerisinde ulaşacağımız teknoloji seviyesini hesaplayabiliriz. Bazı insanlara göre bu fonksiyondan hareketle 100 sene içerisinde galaksimizde tamamen bilgi alışverişinde bulunabileceğiz

    Yani toplamda 300 sene içerisinde at üzerinden bilgi taşımacılığından yıldızlar arası bilgi taşımacılığına ulaşabiliriz. N.S. Kardeshev, günümüz insanlığını birinci seviye medeniyet (type1) olarak sınırlandırır. Type1 medeniyetleri henüz bulundukları gezegenin bütün enerji ve malzemesini hesaplama zekalarına dahil edememiş medeniyetlerdir. Peki bu ne demek? Günümüz kuantum bilgisayarları atomları bilgi hesaplamada kullanırlar. Yani dünya malzemesini (bir kaya olabilir) kendi hesaplama zekamıza dahil etmeye çalışıyoruz.


    Kardeshev’e göre ikinci seviye medeniyetler (type2), elektromanyetik radyasyonla iletişim için kendi güneş sistemlerinin enerjisini ve malzemesini kullanmayı başarmış medeniyetlerdir. Teknolojik ilerlememiz aynı ivmeyle devam ederse 22. yüzyılda ikinci seviye medeniyetler sınıfına dahil olabilmemiz mümkün.

    Üçüncü seviye medeniyetler (type3) ise kendi galaksilerinin enerjisini ve malzemesini bu amaçla kullanabilmeyi başarabilmiş medeniyetlere verilen isimdir. Bu medeniyetler bütün evrenle bilgi alışverişi yapabilirler. Bu seviyeye ne zaman ulaşacağımız tartışmalı bir konu ancak genel düşünce üreteceğimiz akıllı aletlerin bu seviyeye ulaşabileceği, insanoğlunun ise ondan çok önce soyunun tükeneceği yönünde.

    Günümüzde dinleyebildiğimiz uzay çok sessiz, henüz bile ulaşmış ve tanımlanamamış radyo dalgaları yok. Buna Fermi Paradoksu diyoruz. Drake denklemine göre bu kadar fazla sayıda olan medeniyetler neden bu kadar sessizler? Herkes nerede? Bizi rahatsız etmemek için uzaktan izledikleri iddia edilebilir fakat söz konusu bir kaç medeniyet değil belki de milyarlarcasından bahsediyoruz. Hepsinin aynı kararlılıkla hareket etmesi akla yatkın değil.

    Uzaylıların dünyamıza en yakın gezegen olan Kepler 452b’den geldiğini kabul edelim. O zaman bu medeniyetin ikinci seviye bir medeniyet (type2) olması gerekir çünkü kütleli bir cisimle ışık hızında veya ışık hızından hızlı seyahat edebilecek ve aynı zamanda elektomayetik dalgalardan başka iletişim kanalı geliştirebilecek teknolojiye sahip olmaları gerekir. Ancak buradaki sıkıntı neden kocaman uzay gemileriyle ziyarete geldikleridir. Çünkü ikinci seviye medeniyetler, birkaç mikronluk nanorobotlarla dünyayı tarayarak istediği bilgiyi alıp gerçek zamanlı olarak bu bilgileri gezegenlerinden takip edebilirler. Zaten bu seviyedeki bir medeniyetin dünyamızdan öğrenebileceği pek bir şey yok. Çünkü hâlâ enerji için kömür/petrol kullanıyoruz. Çok ilkeliz. Belki 100 sene sonra onlar için bir tehdit oluşturabiliriz.

    Uzaylıları kabul etmek üçüncü seviyeyi yakalamış birçok medeniyetin varlığını kabul anlamına geliyor ki bu güç mücadelesi demek. Bu medeniyetlerden en azından bazıları evrenin belli bölgelerinde güç mücadeleleri veriyor olmaları gerekir. Hatta bu medeniyetlerden birisi bu savaştan galip çıkmış ve bütün evrenin enerji ve malzemesini kullanabilen inanılmaz bir hesaplama kapasitesine sahip olabilir. Bu durum, dünyamızın bu medeniyetin kontrolü altında olması anlamına geliyor ki, tabiri caizse bu gelişmiş medeniyetin kuantum bilgisayarı içerisinde yaşıyor ve onların işlemcisi görevini üstleniyor olabiliriz. (Bu iddia günümüzde kabulü çok zor ve çok ağır bir iddiadır ama anlaması zaman alacak.)”

    Drake Denklemine baktığımız zaman birinci seviye bir medeniyet olduğumuz için ikinci ve üçüncü seviye medeniyetlerin ne düşündüğünü ya da ne yaptıklarını asla anlayamayabiliriz. Bizim aklımız ve zekamız buna yetmeyebilir. Bunların hiçbiri gerçek olmayabilir de.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Onunla bir Türk kadın yatmıştı, Fox TV'de çıkacaktı 2009'da. Hamileymiş şimdi yazınca Google'da bir yazı yok programla alakalı. Çocuğu kaç oldu acep.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye hep yuvarlak. Uzaylılar kare sevmiyor mu acaba üçgende olabilir.

  • Uzman bile şaşırmış. İlk defa 144p olmayan UFO resmi gördüm.

  • Treth kullanıcısına yanıt

    Bizim uçaklarda hep kanatlı, otomobiller tekerlekli ve hepte benzer dizayn...Şaka bi yana değişik ufo türleri var hatta Bob LAZAR s4 üssünde gördüğü bir kaç biçimden bahsediyor. Bunlarla ilgili ve daha fazlası görüntülerde var...

  • Bu uzaylilarda yıllardır bi kendilerini gelistiremediler hep aynı model ufo.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dot4-2 D kullanıcısına yanıt

    ...


    Polonya'da  görüntelenen UFO
  • lamp cover o , 60 lardan kalma . eskiden faprıkalarda tavanlara asılırdı , burdakinin kaplosunnu sarkıtmışlaar ama siz göremediğiniz içn öyle gözüküyor . üstten sarkıtıyorlar ama farkındağ değilsizz . 

     lampa kapağıdır ooğ , seversin değill . 

  • Dünyanın zaten çivisi çıkmış,uzaylılar ne yapsın dünyayı.Biz dünyadan kurtulmak istiyoruz,onlar burayı mı istiyor Polonya'da  görüntelenen UFO 

  • hamza5806 kullanıcısına yanıt




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.