Şimdi Ara

POLO (GİYİM) Nerenin mali?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
21.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu markanın aslen orjini neresi?
    Hangi ülkelerde üretim yapar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

POLO (GİYİM) Nerenin Markası?

POLO Ralph Lauren, Amerika Birleşik Devletleri merkezli bir giyim markasıdır. Polo logolu tişörtleriyle tanınır ve dünya çapında lüks bir yaşam tarzı markası olarak bilinir.

Marka, 1967 yılında Ralph Lauren tarafından kuruldu. Başlangıçta erkekler için geniş kravatlar tasarlayan Lauren, daha sonra ürün yelpazesini gömlekler, kazaklar ve diğer giyim eşyalarına genişletti.

1972 yılında POLO Ralph Lauren logosu ilk kez bir tişört üzerinde kullanıldı. Tişört, hızla popülerlik kazandı ve markanın amiral gemisi ürünü haline geldi.

Günümüzde POLO Ralph Lauren, erkek, kadın ve çocuklar için çeşitli giyim ve aksesuarlar sunmaktadır. Marka, dünya çapında 100'den fazla ülkede 1500'den fazla mağazaya sahiptir.

POLO Ralph Lauren, Amerika Birleşik Devletleri'nin yanı sıra İngiltere, Fransa, Almanya, Çin ve Japonya gibi ülkelerde de önemli bir varlığa sahiptir.

Markanın ürünleri, yüksek kaliteli malzemeleri, klasik tasarımları ve zamansız stiliyle bilinir. POLO Ralph Lauren, lüks yaşam tarzına özlem duyan ve sofistike bir görünüm arayanlara hitap etmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Us polo assn.

• Çinde üretimi yok sanıyordum
    Ayakkabısini aldım. Çin yazıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUTAF -- 13 Haziran 2012; 4:16:49 >
  • Polo Ralph Lauren ve US Polo Assn. var. İkiside aynı ambleme sahip ve ABD ürünü(Nerede yapıldıkları farklı konu). Hatta karar davalık durumları söz konusuydu. Ralph Lauren çok daha kaliteli ürünler üretmekte.

US Polo Assn. için:http://www.aydinli.com.tr/index.php?A=2000&B=2003

Ayakkabı markasıda yine ABD ürünü.
  • ben ayakkabı imalatcısıyım .
    bu avmlerdeki derimod hakkında bilgi vereyim size.
    derimod yetkilileri çinden ayakkabıları 15 liraya getiriyor .
    made in turkey damgası vurduruyor
    dikkat edin.

edit : yeri değil belki bilgilendirme amaçlı , marka giyenler içiin veyahud derimod'dan alışveriş yapan / yapmak isteyen için yazdım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruoja -- 13 Haziran 2012; 5:44:55 >
  • İlginç

• uçucak bu konu

• quote:

Orijinalden alıntı: Ruoja

ben ayakkabı imalatcısıyım .
    dikkat edin.

edit : yeri değil belki bilgilendirme amaçlı , marka giyenler içiin veyahud derimod'dan alışveriş yapan / yapmak isteyen için yazdım .

Çoğu firma böyle hocam zaten. Abim Camper'dan ayakkabı aldı, 1 ay sonra cırt.. Marka mı? Geçelim ya.. Bakıyorum Nike'ın modellerine, bildiğin kauçuk, rahat bile değil, uyduruk basit ayakkabı sırf bu popülarite yüzünden 150 TL almadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuTLu.

quote:

Orijinalden alıntı: Ruoja

ben ayakkabı imalatcısıyım .
    dikkat edin.

Çoğu firma böyle hocam zaten. Abim Camper'dan ayakkabı aldı, 1 ay sonra cırt.. Marka mı? Geçelim ya.. Bakıyorum Nike'ın modellerine, bildiğin kauçuk, rahat bile değil, uyduruk basit ayakkabı sırf bu popülarite yüzünden 150 TL almadım.

sırf bu yuzden bende artık bu kadar cok paralar harcamak istemiyorum.
    15 senedir puma giyerim ayakkabıda. beyendiğim puma modelleri 120tlden aşağı değil.
    artık bu PUMAcılığı kırıp baska model almaya karar verdim. limangodan B.H.BPOLO marka ayakkabı aldım.
    çok sağlam hissi uyandırdı bana. giydim, kalıpları tam oturuyor ayağa. Fakat dikkatimi çekti bir yerde etikette made in chine yazıyordu.
    tamam, sonucta hersey orada üretiliyor, ama merakım işte.
    Bewerly Hils deyince bi batı ülkesi üretim arıyor insan.

• web sitesinde aynen bu yazıyorda uretim neresiyse

http://www.bhpc.com/contact/

BHPC Associates, LLC.
    1370 Broadway, Suite 901
    New York, NY 10018
    212-947-2223
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.