Şimdi Ara

Polo BlueMotion (1.2 TDI, 6R) (386. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.882
Cevap
54
Favori
643.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 384385386387388
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Arkadaşlar sabahtan beri uğraşıyorum araba marş almıyor. Bu videoda gibi oluyor dün bir problem yoktu durduk yere oluştu. Daha önce başına gelen eden var mı ? akünün kutup başlarını söküp geri taktım düzelmedi. Akü zaten yeniydi çakma değil varta akü, multimetre ile ölçtüm voltajı normal görünüyor.




  • Hocam sorun akü gibi görünüyor. Takviye yaparak çalıştırmayı dener misiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hamsen

    Hocam sorun akü gibi görünüyor. Takviye yaparak çalıştırmayı dener misiniz.

    Bugün bütün gün onla uğraştım. Denediklerimi tek tek yazıyorum.

    Arabaya takviye yapıldı, o sırada bir 10 dk kadar diğer araç çalıştır vaziyetteydi bağlı kaldı ben marşa bastım yok gene gelmedi.

    Akü daha 3 aylık, varta 12v 70 ah agm bilmemne serisi, multimetre ile ölçtüm 12.6v 12.7v civarı geziniyor.

    Arabayı yokuş aşağı vurdurdum çalışıyor. böyle 10 dk gezdim sonra tekrar yokuşun başında bekledim 20 dk öylece çalışır vaziyette durdu. Kapattım tekrar marş'a bastım gene aynı sorun. Birdaha vurdurdum, daha sonra birde boşta devirlenmesine baktım 6 bin deviri geçmiyor. Servisi malum adamı daha girmeden öncesi kapıda öpmeye başlıyor. izmirde de adam gibi özel servisi yok. Varda onlarda burada reklam yapan kişiler yeni üye fake üye vs .vs. bir deneyim anlatan girmedim varsa gidip baktırayım. Sıkıntı şu ki araç buca da şimdi benim yakınlarda biryerde baktırtmam lazım malum trafikte kalırsa yolda kalırsam yandım demektir.




  • Çok ilginç . Aklıma şarj dinamosu geldi ama bilemiyorum. Sorunu çözerseniz burada paylaşır mısınız.
  • Arkadaşlar ikinci el 100binde bu arabadan almak istiyorum... benim için en önemli kriter yakıt ve rampalarda beni uzmemesi. Anladigim kadarıyla yakıt konusunda araç oldukça iyi. Peki rampalarda bana sorun çıkarır mı? Tabi rampada 120-140la çıkmasını beklemiyorum. Yormasın yeter. Uzun lafin kısası tavsiye eder misiniz aracı. Cvp bekliyorum teşekürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, 2012 POLO aracımın sigorta şemasını hiç biryerde bulamadım maalesef. Elinde olan varsa paylaşabilirse çok sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nevergiveup8787

    Arkadaşlar ikinci el 100binde bu arabadan almak istiyorum... benim için en önemli kriter yakıt ve rampalarda beni uzmemesi. Anladigim kadarıyla yakıt konusunda araç oldukça iyi. Peki rampalarda bana sorun çıkarır mı? Tabi rampada 120-140la çıkmasını beklemiyorum. Yormasın yeter. Uzun lafin kısası tavsiye eder misiniz aracı. Cvp bekliyorum teşekürler.

    ben bu zamana kadar rampalarda beni yorduğunu hiç görmedim. hatta şunu söyleyeyim erzurumdan orduya geri dönüşte aracımın arka koltuğunu yatırıp bagajı eşyalarla doldurup eşimle beraber kop geçitinden geçtik. araç o geçitte bana mısın demedi.hiç meraklanma rampaları 120 ile de çıkarsın 140 ile de yalnız ağır rampalarda 5. vites yemeyebilir, ancak bu durum hemen hemen bütün arabalarda olan bir durumdur, alırsın 4. vitese 140 v.s. yaparsın. aracımı 15binde aldım 3 sene önce, şu anda 85binde ve araç beni götürdüğü yere kadar kullanmayı planlıyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ouz77

    Merhaba arkadaşlar, 2012 POLO aracımın sigorta şemasını hiç biryerde bulamadım maalesef. Elinde olan varsa paylaşabilirse çok sevinirim

    İngilizce de olsa buldum bir pdf dosyası bence bu dosyayı yazdırıp aracın içinde bir yere bırakın ne olur ne olmaz ;)

    http://www.team-bhp.com/forum/attachments/official-new-car-reviews/1240858d1400089523-volkswagen-polo-1-2l-gt-tsi-official-review-polo-6r-fuses.pdf




  • mmnder16 kullanıcısına yanıt
    Cvp için teşekkürler nasip olursa yarın aracı alıyorum inş. Kullanıp görücez artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polom ile bugün en uzun yol deneyimimdeki yakıt durumumu paylaşıyorum. Yola çıkmadan önce yedek depo ile birlikte depoyu fulledim. Toplamda 49 litre yakıt aldı Shell den. 225TL ye doldu. Yalova - Samsun arası 750 km yol yaptım. Yolun ilk 75km lik kısmı ortalama 50-75 km/h hızla gidilen bölüm, sonrası otoban ve Samsun içi yoğun trafikteydi. Bu aralıkta 90km/h in altına pek düşmedim ama 120km nin de üstüne çıkmadım. Bu arada yolculuğun %50 kisminda hava yağışlıydı. Büyük çoğunluğunda hız sabitleme özelliğinden faydalandım. Genel olarak standart hızda seyir ettim diyebilirim. Yavaş veya çok hızlı değildim yanı:)



    Eklediğim resim yolculuk süresince en fazla yapılacak km (1800km ye yakın) mesafesiydi. Yolculuk sonunda yakıt göstergesi sadece 1 çeyrek azalmıştı. Yol bilgisayarı ise 850km daha yol gidilebileceğini gösteriyor. Ben aracımdan zaten inanılmaz memnundum ancak bugünkü yolculuk beni resmen buyuledi:) iyiki varsın Polo BMT :)






    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ouz77

    Polom ile bugün en uzun yol deneyimimdeki yakıt durumumu paylaşıyorum. Yola çıkmadan önce yedek depo ile birlikte depoyu fulledim. Toplamda 49 litre yakıt aldı Shell den. 225TL ye doldu. Yalova - Samsun arası 750 km yol yaptım. Yolun ilk 75km lik kısmı ortalama 50-75 km/h hızla gidilen bölüm, sonrası otoban ve Samsun içi yoğun trafikteydi. Bu aralıkta 90km/h in altına pek düşmedim ama 120km nin de üstüne çıkmadım. Bu arada yolculuğun %50 kisminda hava yağışlıydı. Büyük çoğunluğunda hız sabitleme özelliğinden faydalandım. Genel olarak standart hızda seyir ettim diyebilirim. Yavaş veya çok hızlı değildim yanı:)



    Eklediğim resim yolculuk süresince en fazla yapılacak km (1800km ye yakın) mesafesiydi. Yolculuk sonunda yakıt göstergesi sadece 1 çeyrek azalmıştı. Yol bilgisayarı ise 850km daha yol gidilebileceğini gösteriyor. Ben aracımdan zaten inanılmaz memnundum ancak bugünkü yolculuk beni resmen buyuledi:) iyiki varsın Polo BMT :)







    Evet yakıt konusunda araç hakaten çok cimri. Yalnız şunu belirtmek istiyorum: ekstra yakıt aldığı depo yedek depo değil, genleşme deposu (tankı). Hatta aracın kitapçığında bile yazar yakıt koymayın diye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Nevergiveup8787 kullanıcısına yanıt
    Tavsiyem klima açık rampada dur kalk yaparsanız kaldırmakta zorlanıyorsunuz. İzmir buca da bilen bilir baya dik yokuşları var. Mesela atıyorum durdun trafik vardı birşey oldu falan , o arada eğer klima açık kaldırayım dersen stop edebiliyor. Ha ne yaparsın klimayı kapat hemen, elfrenini çek gazı ver o arada birazda kavrattır el frenini indir kaldırırsın. Ama klima açık zor öyle dik yokuşta işin zor. ha öbür türlü devirini aldıktan sonra rahatça çıkıyor klima açıkta olsa hiç sorun olmaz. Hani gaza basmaktan korkma yani normalde 2-3 bin motorluda korkarsın öyle abanmaya ama bunda aban hiç dert değil. kavrama noktası birde dizel de bilirsin biraz yukarıda kavrar onu da öğrenince tamamdır mis gibi kullanırsın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hamsen

    Çok ilginç . Aklıma şarj dinamosu geldi ama bilemiyorum. Sorunu çözerseniz burada paylaşır mısınız.

    Sorun çözüldü, sıkıntısı aküdenmiş akü arızalınmış garantiye verildi yenisi ile değiştirildi. Bir sorun şuan yok.
  • Bu aracın CD çaları sadece track mi çalıyor. MP3 yükledim error verdi. Acaba ben mi beceremedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nevergiveup87

    Bu aracın CD çaları sadece track mi çalıyor. MP3 yükledim error verdi. Acaba ben mi beceremedim.

    Mp3 de çalıyor, muhtemelen hatalı yükleme yapmışınızdır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar,4 aydır polo1.2 tdi bluemotion 2014 araç kullanıyorum.genel olarak memnunum.Fakat özellikle şehir içinde direksiyonu olması gerekenden daha ağır gibi.Daha önce kullandığım reno grubu,toyota corolla gibi araçlarla kıyaslıyorum.Ailemde golf,passat da var.Onlardan daha ağır.Acaba benim aracımda mı bir sorun var.Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.Bu arada lastik basınçları normal.Önler 35,arkalarda 33 hava var.Lastikler dunlop sp1 daha orijinal lastikleri.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kocaçınar

    Arkadaşlar,4 aydır polo1.2 tdi bluemotion 2014 araç kullanıyorum.genel olarak memnunum.Fakat özellikle şehir içinde direksiyonu olması gerekenden daha ağır gibi.Daha önce kullandığım reno grubu,toyota corolla gibi araçlarla kıyaslıyorum.Ailemde golf,passat da var.Onlardan daha ağır.Acaba benim aracımda mı bir sorun var.Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.Bu arada lastik basınçları normal.Önler 35,arkalarda 33 hava var.Lastikler dunlop sp1 daha orijinal lastikleri.

    Poloların direksiyonu diğer araçlara nazaran biraz sert gibi. Hatta bu sertlik bariz hissediliyor :(
  • Beyler bu araçtan almayı düşünüyorum. Temizleri ve düşük kmliler 52-53 seviyelerinde.



    Yüksek kmliler bir kaç parça boyalılar. 45-50 arası.



    Bu araba 50 nin üstü eder mi sizce?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jamez

    Beyler bu araçtan almayı düşünüyorum. Temizleri ve düşük kmliler 52-53 seviyelerinde.



    Yüksek kmliler bir kaç parça boyalılar. 45-50 arası.



    Bu araba 50 nin üstü eder mi sizce?

    Piyasaya baktığımızda en dandik alınası araba bile 35-40 arası para isyolarken hiç kimse kusura bakmasın 50 binden aşağı vermem isterse 120 binde olsun arabam. Adil mi değil ama piyasa şartları böyle :(



    Boyayı çok da önemsemeyin, ciddi değilse alabilirsiniz. Arabanım km si ise ilk önceliğiniz olmasın. Aracın diriliği önemlidir, bazen 50 yaşındaki adam 30 yaşındaki bi gençten bile daha diri olabiliyor. Yani bakım önemli. Poloların trigeri 120 binde bir değişiyor, alırken trigerine de bakıttırın.



    Edit: bu arabayı ben eğer 50 bin TL ye satıyorsam alan kişiye 5 kuruş masraf bile bırakmam. Şimdiden hayırlı olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Volkswagen Polo 1.4 Tdı Bluemotıon 90 ps anlık yakıt tüketimi fuel consumption
    Ortalama Tuketim:3.4 lt
    2015 Yakıt cimrisi
    Klima kapalı
    Hız Sabitleyicinin Var
    Antalya Burdur Tem Otoban Yolunda
    50.000 Km Bin
    https://www.youtube.com/watch?v=_eMtF_pWb2s




  • 
Sayfa: önceki 384385386387388
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.