Şimdi Ara

Polo BlueMotion (1.2 TDI, 6R) (241. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.882
Cevap
54
Favori
643.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drlevent

    quote:

    Orijinalden alıntı: mkaraca9

    Arkadaşlar küçük bir şaşkınlık yaşadım onu paylaşayım. Arabamı park ettim bir de baktım ki önüümde gri bir Bluemotion var. Allah Allah diyip incelerken sahibi geldi. Otomatik 7 vitesli dedi. İyice şaştım. Arkada bi de TDI yazısını görünce iyice şok oldum. Bu ne diye düşünürken olayı anlattı. Adam Bluamotion yazısnı kendi taktırmış. Yani araç normal Polo. Bluemotion değil. Tabi hemen ordan sıvıştım

    çok güldüm ya :) Onun arabası da güzelmiş ama Bluemotion yavaş yavaş kendine has bir topluluk haline geliyor gibi :) Bu arada bizdeki body kit başka hiç bir polo'da yok..doğrusu en havalı olan bluemotion Polo'lar..

    Bu arada Hollandadayım şu anda..1 haftadır amsterdamdaydım..burada Bluemotion çok (zaten araçlar genelde şehir içi kullanım için ufak araçlar)..gördüklerimin çoğu siyahtı, bir tane de kırmızı gördüm hoştu doğrusu..

    Hollanda 'da hibrit ve elektrikli araçlar da çoğalmış..kolaylıkla araç şarz istasyonu bulabiliyorsunuz..akşamları hep bağlı araçlar..

    Enteresan - ama bir yandan da mantıklı. Sonuçta elektrik üretimini yenilenebilir kaynaklardan sağlayabiliyorlar. Ben 2004'te gittiğimde bile pek çok rüzgar türbini vardı, eminim şimdi daha da artmıştır.

    Rüzgardan elektrik üret + arabayı şarj et - mantıklı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: feyzson

    Arkadaşlar Merhaba. Bir yakın bayan arkadaşımız için az yakan, sıfır, Park sorunu olmayan araç bakıyoruz. Aslında otomatik vites de önemli ama onu saymasak bluemotion çok ideal gibi geçmişten epey sayfa okudum ama o kadar çok mesaj var ki maşallah hepsini dikkatli okumak mümkün değil sizden ricam ortalama yakıt tüketimi değerlerini ve aracın eksi noktalarını yazar misiniz? Okuduğum kadariyla aracın yere fazla yakın olması bi eksi nokta, bunun dışında birseyler var mı? Ciddi olarak ilgileniyoruz, yardımlarınızı eksik etmeyiniz lütfen.

    Bana göre tek eksik yanı otomatik olmayışı.
    Hanımlar için otomatik olması büyük kolaylık, hatta biz erkekler için bile kolaylık.
    Diğer mesajlarda bahsedildiği gibi Polo BM'ler en yakışıklı Pololar. Şehir şartlarında çok alçak da sayılmaz ama bazı durumlarda dikkatli olunması gerek.
    Eğer bm takıntınız yoksa(ben de dahil bu guruptakiler bm takıntılıyız, diğer pololar bm kadar yakışıklı değil)
    dsg vitesli polo'lara bakın.
    Yok hanım arkadaşınız için manuel de olabilie ise direkt BM alın geçin. :)




  • mesajlarında kullanıcı adımı geçiren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum, araçlarını yeni almış arkadaşlarada kazasız belasız sürüşler dilerim
    doğrudur uzunca bir süre forumdan uzak kaldım, muhtemelen öylede gidecek ancak siz buna aldırış etmeden gerek gördüğünüz kısımda özel mesajdır alıntıdır ne gerek görürseniz yapın elbet göreceğim

    kıt aklımın ve kendimce yaptığım fayda maliyet rahatlık vurdum duymazlık özenmezlik vs.. hesaplarım sonucu 1998 skoda felicia 1.3 aracımın an itibiari ile bana daha uygun olduğunu düşünüp bu kışa girerken bluemotionu aileye teslim edip feliciamı kullanır oldum
    lambur lumbur tabiri caiz ise eşşek niyetine biniyorum an itibiari ile 6 aylık 12.500 küsür kilometre LPG tüketimini analiz ettiğimde 0.233 TL /km ortalama yakıt yaktığını ve uzun yoldada 18-19 kuruş küsürlerde gezebildiğini tespit ediyorum. Ne diyeyim bence güzel A dan B ye bulemotion gibi gidiyorum konforum elbet daha az klimam yok ama aklım park ettiğim yerde ve arabada kalmıyor bu istanbulda.. park yeri ve çevresi beni düşünüyor nezaman gelir diye
    tüm hal böyleyken bluemotiona bir de-oryante oldum diyebilirim. garibanda 22.000 küsür km de çakıldı...

    bakalım yaz mevsimi klima ihtiyacı falan ne olur..

    herkese iyi forumlar




  • bm polomu gecen carsamba teslim aldim ve simdiden 400 km oldu. aractan cok memnunum. yakita su anda dikkat etmememe ragmen 3.8 ort. anlik 8 leri gordugum oluyor normalmi yoksa benim surusumden mi kaynaklaniyor? surus tavsiyeleri gelirse sevinirim. vites gecisletine alismaya calisiyorum onceki kullandigim arabalardan farkli geldi. esp cok gerekli bunu bm ile birlikte anladim. start stop basarili, rodajda oldugu icin daha hiz sabitleyicisini kullanmadim. yol tutusu ve surus keyfi cok guzel. aracin sesi hic rahatsiz etmiyor, hatta cogu dizel araca gore sesi iceriye daha az aliyor. ic genisligi yeterli, ses sistemi guzel ama rcd310 dan daha iyi bir cd calar olabilirdi. su anda aklima gelenler bunlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok faydalı bilgilere ulaştım sayenizde, 81 sayfayıda okudum bende Allah izin verirse temmuzun başında BM ailesine katılıyorum.

    Araçta tek can sıkıcı nokta (Şahsım adına) CD çalar daha sistemli birşey olabilirmiş.. Fakat konfor , güvenlik vs.. gibi başarılarına diyecek sözüm yok ve eminim ki en az sizler kadar memnun kalacağım
  • Arkadaşlar merhaba

    Yakın zamanda herhangi bir bayiden 2012 model Polo BlueMotion için fiyat alan oldu mu acaba?

    Şu anda internet sitesinde opak renk 2012 model için fiyat 40.500 iken 2013 model için fiyat 41.800 TL
  • Arkadaşlar 3 hafta once aldığım bluemotıonla 2500 kmyi devirdim. 1 depo mazotla 1129 km gitmeyi başardım.üstelik uzun yola çıktığımda cc ile 120ye sabitleyip kullandım hatta bursa çevre yolunun basından sonuna 135km ile gittim.aracın ciğerleri biraz açılın diye:)) kmde hemen hemen 18-19 kuruş yakıyo araçımdan son derece memnunum.ancak aracta 5 kişi olduğumuz bir gün ışıklardan kalkerken aracım epey bir zorlandı.kalkışı yaptığım yer 25 derece kadar rampaydı.böyle sorun yaşayanlar oldumu acaba.herkese kazasız belasız yolculuklar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sariduru

    Arkadaşlar merhaba

    Yakın zamanda herhangi bir bayiden 2012 model Polo BlueMotion için fiyat alan oldu mu acaba?

    Şu anda internet sitesinde opak renk 2012 model için fiyat 40.500 iken 2013 model için fiyat 41.800 TL

    Artık stokta 2012 model kaldığını zannetmiyorum - araç zaten yok satıyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bekci_1

    Arkadaşlar 3 hafta once aldığım bluemotıonla 2500 kmyi devirdim. 1 depo mazotla 1129 km gitmeyi başardım.üstelik uzun yola çıktığımda cc ile 120ye sabitleyip kullandım hatta bursa çevre yolunun basından sonuna 135km ile gittim.aracın ciğerleri biraz açılın diye:)) kmde hemen hemen 18-19 kuruş yakıyo araçımdan son derece memnunum.ancak aracta 5 kişi olduğumuz bir gün ışıklardan kalkerken aracım epey bir zorlandı.kalkışı yaptığım yer 25 derece kadar rampaydı.böyle sorun yaşayanlar oldumu acaba.herkese kazasız belasız yolculuklar.

    Tabii ki - sonuçta 1.2 dizel motordan bahsediyoruz. Ben de (nadir de olsa) 5 kişi olarak sürüğümde, sıklıkla bir alt vitese almak + yüksek devire çıkmak gerekebiliyor.

    Ama benzin istasyonuna gelince her şeyi unutturuyor :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar selam,

    Çok memnun oldugum POLO BM aracımı satmayı düşünüyorum artık. Şimdiye kadar BM hakkında bir çok paylaşım yaptım. Satma nedenim ailece biraz büyoyor olmamız, büyük ihtimal C sınıfı bir araca geçeceğim. Hİç acelem yok çünkü aracıma kıyamıyorum. Fiyat olarak piyasa araştırmam sonucu 38.500 TL den vermeye karar verdim. İlan verip gereksiz zaman kaybı yaşamak istemiyorum sadece burada ve şirket içinde ilan veriyorum. Ciddi arkadaşlar PM atabilirler.

    11.000 KM de
    Beyaz
    Kapalı Garajda duruyor
    İstanbul - Pendik de.
    2012 Ekim de aldım. Doğuş otodan aldım.
    Kazası, vurugu...vs yok
  • arkadaslar arac on cami icin gunes koruyucu alacam tavsiyesi olan var mi? gunesten koruma tavsiyeleri de gelirse sevinirim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine zamlanmış güncel fiyat 42300 tl olmuş
  • paralel de 2. el fiyatları da artar hemen
  • Polo dar diyenlere




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özgürlük7 -- 13 Haziran 2013; 13:22:53 >




  • Öncelikle Merhaba.. Temmuzun ilk haftasi gelecek olan aracim şans eseri bir müşterinin Bm'den vaz geçmesiyle aracı bana kaydırdılar ve kısmetse çarşamba günü teslim alıyorum :). fiyat olarak 41800 den 5 kuruş aşağı düşmüyorlar... Araçtan vazgeçen kişi sayesinde yeni gelen zammı bana yansıtmadılar ve 600 700 TL civarı bir kârım oldu..
  • best_TR B kullanıcısına yanıt
    Acaba benim alacağım mı :) tamaştan mı alıyorsunuz çünkü ben birtane sipariş vermiştim fakat avek otomotiv den indirim aldım o yüzden vaz geçtim :) her iki siparişim de temmuzun ilk haftasınaydı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: best_TR

    Öncelikle Merhaba.. Temmuzun ilk haftasi gelecek olan aracim şans eseri bir müşterinin Bm'den vaz geçmesiyle aracı bana kaydırdılar ve kısmetse çarşamba günü teslim alıyorum :). fiyat olarak 41800 den 5 kuruş aşağı düşmüyorlar... Araçtan vazgeçen kişi sayesinde yeni gelen zammı bana yansıtmadılar ve 600 700 TL civarı bir kârım oldu..

    Şimdiden hayırlı olsun diyelim. Yeni aracın rengi nedir acaba...?

    Arada yaklaşık 2 hafta var ama, Motorlu Taşıtlar Vergisi'nin bir taksitini atlatmak için, Temmuz ayı başında teslim almayı düşünüyor musunuz..? Benim aracım da geçen sene Haziran'ın son haftasında gelmişti, tekrar MTV ödememek için 3-4 gün beklemiştim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 42.300 tl olmuş bluemotine. fiyat zammı erken gelmiş son çeyrek diye duymuştum ve belirtmiştim zaten forumda ama sanırım dövizin artmasıyla ve arz-talep ile fiyat etkilendi ve zam daha erken oldu. Son çeyrekte bence bir zam daha gelebilir. fiyat 43.000 tl ye çıkacaktır diye tahmin ediyorum yıl sonuna kadar.Bu durum ikinici el satış sitelerindeki fiyatlarıda etkilemiş ilgili sitelere baktığım zaman. Fiyatlar düşeceğine yada indirim falan kampanyası olacağına yükselmeye başladı. Aracın zor bulunması siparişle gelmesi, uzun süre beklenmesi yani fazla talepte ikinci eldeki değer yükselişine etken.
  • Merhaba;

    Bu şekilde temmuz ayının ödemesini atlıyor muyuz ? çok güzel ben de araştırdım ama arkadaşlarım mtv yi veriyorsun demişti :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drlevent

    quote:

    Orijinalden alıntı: mkaraca9

    Arkadaşlar küçük bir şaşkınlık yaşadım onu paylaşayım. Arabamı park ettim bir de baktım ki önüümde gri bir Bluemotion var. Allah Allah diyip incelerken sahibi geldi. Otomatik 7 vitesli dedi. İyice şaştım. Arkada bi de TDI yazısını görünce iyice şok oldum. Bu ne diye düşünürken olayı anlattı. Adam Bluamotion yazısnı kendi taktırmış. Yani araç normal Polo. Bluemotion değil. Tabi hemen ordan sıvıştım

    çok güldüm ya :) Onun arabası da güzelmiş ama Bluemotion yavaş yavaş kendine has bir topluluk haline geliyor gibi :) Bu arada bizdeki body kit başka hiç bir polo'da yok..doğrusu en havalı olan bluemotion Polo'lar..

    Bu arada Hollandadayım şu anda..1 haftadır amsterdamdaydım..burada Bluemotion çok (zaten araçlar genelde şehir içi kullanım için ufak araçlar)..gördüklerimin çoğu siyahtı, bir tane de kırmızı gördüm hoştu doğrusu..

    Hollanda 'da hibrit ve elektrikli araçlar da çoğalmış..kolaylıkla araç şarz istasyonu bulabiliyorsunuz..akşamları hep bağlı araçlar..

    konu dışı fakat amsterdamda nerede kaldınız uygun fiyatlı kalacak yer tavsiyeniz varmı ? önümüzdeki ay bende seyehat edicem amsterdam'a...




  • 
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.