Şimdi Ara

Polo BlueMotion (1.2 TDI, 6R) (240. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.882
Cevap
54
Favori
643.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: seastar76

    arkadaşlar selam.
    kapı eşiği çıtası ve krom bagaj çıtası taktıran var mı?
    düşünceleriniz?
    teşekkürler


    arkadaşlar ,yok mu yorum yapacak ???
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deniz39

    quote:

    Orijinalden alıntı: mithatdemirtasa

    Bende Polo Bluemotion almak istiyorum ancak bulamadım, Elinde Polo Bluemotion aracı olan Bayi web adresi ve telefon bilgilerini yazarsanız sevinirim. Ayrıca bu araçta stepne lastik yok, stepne alır isem lastik yuvası mevcut mu, yoksa bagaj üstünde mi duruyor ?

    stepne yeri mevcut ancak lastiğiniz paramparça olmadığı sürece lastiğiniz patlasa bile bluemotionlarda lastiğin içine basacağınız tamir köpüğü ve komprasör mevcut bunlarla durumu düzeltebiliyorsunuz stepneye ihtiyacınız olacağını düşünmüyorum şahsen ben paramparça olan otomobil lastiği hiç görmedim. Boşuna yer kaybı ve ağırlık bence ama illa olsun derseniz yeri diğer pololardaki gibi stepne yeri kriko ve diğer yardımcı ekipmanlar yerli yerinde hazır.



    Henüz 3 yıllık sürücü değilim ama 9 kez lastiğim patladı ve bunların 2'sinde teker yarılmıştı. Ne olacağı hiç belli olmaz. Tedbir almak lazım. Ha bu arada BM lastiklerin Run On Flat olduğunu söylüyorlar. İnanmayın. Alakası yok. Az yaksın diye yapılan bir araca yakıtta e kategorisinde bi lastik takmaları da çok garip




  • arkadaşlar selam 96 polo 3k kullanıyorum ama artık sıfır araca binmek istiyorum daha çok uzun yol yapacağımdan bluemotiona karar kıldım :) tek kapıya da alıştım polonun 3 kapılı modeli var mı ülkemizde :)
  • @mkaraca9

    3 sene önce benimde lastiğim dağ yolunda patlamıştı stepnede mevcuttu ama lastği değiştirmek zor gelmişti inanın. Belki şimdiki gibi kompasör ve tamir kiti olsaydı zor gelmezdi ama kriko vs.. meşakatli geldiği için kaskom olduğundan dolayı yol yardımını aradım dağda olmama rağmen 35 dk içinde yardım geldi hemde yedek lastikle birlikte ve sorunu çözdü. Bence çok gerek yok stepneye hem tamir kiti ve komprasör de var. Stepne lastik değiştirmek bana zaten zor geliyor.
  • Polonun 3k modelini siparis uzerine getirirler ama hic bir satis danismani ugrasmaz ve en az 3 ay beklersiniz.

    Bugun kampanalari temizlettim. Durmaya yakin ugultu yapiyordu. Hava tutuldu ve balata spreyi sıkıldı. Bir sure sessizdi, taa ki 10km kullanincaya kadar. Sonuc hüsran ve giden 10 lira (30dk)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar önümüzde ki hafta zam geliyor araçlara haberiniz olsun .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RuLazz®

    Evet arkadaşlar önümüzde ki hafta zam geliyor araçlara haberiniz olsun .

    Hocam sen de alıp alamadın :) Bak sıfıra zam gelince ikinci eli de biraz yükseltebilir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru diyorsun ustadım kararsız kaldım çok ondan dolayı .
    Sağlık olsun yapıcak bişi yok
  • Kardeşim ben diyorum, gel al benim aracımı.Yabancıya gitmesin en azından
  • ehuehu bu işler kısmet hocam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burak11

    Polonun 3k modelini siparis uzerine getirirler ama hic bir satis danismani ugrasmaz ve en az 3 ay beklersiniz.



    quote:

    Orijinalden alıntı: burak11

    Polonun 3k modelini siparis uzerine getirirler ama hic bir satis danismani ugrasmaz ve en az 3 ay beklersiniz.



    tşkler :) 3 kapılı bluemotion gördüm nette çok hoşuma gitti :) bu arada 1.2 BM düşünüyorum ben de çok şehir içinde gezmiyorum ama gerek var mı bilemedim BM a, BM da cam tavan opsiyonu da yok değil mi haftasonu ankaraya gdiyrum bi güzel inceleyecem aaracı :)
  • Komple cam tavan yok diye biliyorum, yarıya kadar oluyor.
  • arkadaslar dikiz aynasi ayar dugmesinin uzerindeki isik kirmizi yanip sonuyor normal mi? hangi pozisyonda durmasi lazim? sag sol orta?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanırım orta da durması gerekiyor. @ekrem13
  • Selam arkadaşlar, arabasına çok binip az yıkayan biriyim. Nerdeyse hergun bınıyorum + caddede duruyor ve toz duman. Geçenlerde bi arkadaş tupperdan araba yıkama eldiveni verdi. Toz alırsın dedı. bıkac kere toz aldım, sonra acaba arabanını dısını nasıl sıler dedım. yaklaşık 2-3 litre su ile arabanın camlarıda dahil (tabi detaylı silme gerek) çok pis olan arabayı temizledim. hemde 10 dakıka aldı almadı. Şimdi araba temizliğine girdiğime göre paspas pisliğini çekebilecek süpürge arıyorum belki kullanan vardır? eldivenini şekli linkteki gibihttp://www.sanalpazar.com/Tupperware-Mikrofiber-Oto-Yikama-Bezi__isp5115079




  • Peki dugmenin uzerinde kirmizi isik yanip sonmesi normal mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar küçük bir şaşkınlık yaşadım onu paylaşayım. Arabamı park ettim bir de baktım ki önüümde gri bir Bluemotion var. Allah Allah diyip incelerken sahibi geldi. Otomatik 7 vitesli dedi. İyice şaştım. Arkada bi de TDI yazısını görünce iyice şok oldum. Bu ne diye düşünürken olayı anlattı. Adam Bluamotion yazısnı kendi taktırmış. Yani araç normal Polo. Bluemotion değil. Tabi hemen ordan sıvıştım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ekrem13

    Peki dugmenin uzerinde kirmizi isik yanip sonmesi normal mi

    Sanırım aynaları ısıtırken yanıyor o ışık. Şuanki konumu dışında nerde kalırsa kalsın sorun yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mkaraca9

    Arkadaşlar küçük bir şaşkınlık yaşadım onu paylaşayım. Arabamı park ettim bir de baktım ki önüümde gri bir Bluemotion var. Allah Allah diyip incelerken sahibi geldi. Otomatik 7 vitesli dedi. İyice şaştım. Arkada bi de TDI yazısını görünce iyice şok oldum. Bu ne diye düşünürken olayı anlattı. Adam Bluamotion yazısnı kendi taktırmış. Yani araç normal Polo. Bluemotion değil. Tabi hemen ordan sıvıştım

    çok güldüm ya :) Onun arabası da güzelmiş ama Bluemotion yavaş yavaş kendine has bir topluluk haline geliyor gibi :) Bu arada bizdeki body kit başka hiç bir polo'da yok..doğrusu en havalı olan bluemotion Polo'lar..

    Bu arada Hollandadayım şu anda..1 haftadır amsterdamdaydım..burada Bluemotion çok (zaten araçlar genelde şehir içi kullanım için ufak araçlar)..gördüklerimin çoğu siyahtı, bir tane de kırmızı gördüm hoştu doğrusu..

    Hollanda 'da hibrit ve elektrikli araçlar da çoğalmış..kolaylıkla araç şarz istasyonu bulabiliyorsunuz..akşamları hep bağlı araçlar..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: feyzson

    Arkadaşlar Merhaba. Bir yakın bayan arkadaşımız için az yakan, sıfır, Park sorunu olmayan araç bakıyoruz. Aslında otomatik vites de önemli ama onu saymasak bluemotion çok ideal gibi geçmişten epey sayfa okudum ama o kadar çok mesaj var ki maşallah hepsini dikkatli okumak mümkün değil sizden ricam ortalama yakıt tüketimi değerlerini ve aracın eksi noktalarını yazar misiniz? Okuduğum kadariyla aracın yere fazla yakın olması bi eksi nokta, bunun dışında birseyler var mı? Ciddi olarak ilgileniyoruz, yardımlarınızı eksik etmeyiniz lütfen.

    Yakıt tüketimi düşük - piyasada yakın tüketimli araçlar olsa bile, bu kadar düşük tüketim veren yok.

    Arabayı asfalt dışına çıkartmayacaksa arkadaşınız, bir tek park yerlerinde kaldırıma, demire vs yanaşırken dikkatli olması lazım. Ben neredeyse bir senedir kullanıyorum, 2 kez otoparkta ön tampon altını sürttüm o kadar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.