Şimdi Ara

Polisiye/Gerilim Kitapları Okuyucuları (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
926
Cevap
49
Favori
84.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beni de ekler misin listeye? Jean-Christophe Grangé favorimdir. Kızıl Nehirler'i okumuştum, şimdi de Ölü Ruhlar Ormanı'nı okuyorum, iyi gidiyor kitap tavsiye ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ahmet_Şahin

    Bu kadar polisiye gerilim severi bir arada bulmuşken sorayım. Bu türde romanı olan yerli yazarımız var mı? Polisiye ve yerli deyince direk Ahmet Ümit geliyor akla başka meşhur olmamış ama gerçekten kaliteli polisiye gerilim türünde eseri olan var mı bildiğiniz?

    Tuğba Sarıünal -geçen yıldı sanıyorum- Nakil adında tıbbi gerilim yazmıştı.Ne kalitede bilmiyorum ama alıp okuyup destek vermek lazım.Hatırladığım kadarıyla kendisi de tiyatrocuydu galiba.
  • Ahmet Ümit'in İstanbul Hatırası, Beyoğlu Rapsodisi, Beyoğlunun En Güzel Abisi kitaplarını okudum gerçekten güzeldi var mı önerebileceğiniz gerçekten güzel bi kitabı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Witsel

    Ahmet Ümit'in İstanbul Hatırası, Beyoğlu Rapsodisi, Beyoğlunun En Güzel Abisi kitaplarını okudum gerçekten güzeldi var mı önerebileceğiniz gerçekten güzel bi kitabı?

    Başkomiser Nevzat karakterini sevdiyseniz Kavim kitabını da öneririm. Onun dışında Sultanı Öldürmek kitabı da fena değildir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark is the Sunlight -- 28 Şubat 2016; 4:14:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark is the Sunlight kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
  • Cinayet Sohbetleri

    Çok sürükleyici. Beğenmeyenin çıkacağını düşünmüyorum.
  • Arkadaşlar, Grange'n son kitabı Lontano çıktı, kitabı Doğan kitap web sayfasından inceleyebilirsiniz. Tavsiye edilen satış fiyatı 29 lira, hepsiburada indirimli şu anda 22 lira. Ben siparişi verdim, almak isteyenlere duyurulur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beni de ekler misiniz.polisiye ,gizem ,gerilim kitaplarını hep sevmişimdir.şu an Ali Çimen den Kırık Heykel romanını okuyorum.pek polisiye filan değil istihbarat romanı ama tavsiye ederim güzel gidiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lontanoyu şipariş ettim güzele benziyor,ayrıca Jane Casey'in kitaplarını okudum harikaydı tavsiye ederim.
  • Lontanoyu okuyan var mı nasıl alınırmı kaiken çok kötüydü birde lontano 2 kitapmı olucak devamıda mı gelecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün Tess ablamızdan Bıçak Sırtı'nı bitirdim.Normalde aşk, tutku ile ilgili romanlar bana çok çiğ gelir.Ancak bu romandaki özellikle David Ransom karakterinde biraz da kendimi gördüğümden kitap beni epey etkiledi.Okumayan varsa tavsiye ederim.Tess ablamız her zamanki gibi şaşırtmayı çok iyi biliyor.
  • Polisiye kitaplar benim hep ilgimi çekmiştir. Okurken fazlasıyla keyif alıyorum. Bu yazıda https://paratic.com/en-iyi-polisiye-macera-kitaplari/ en iyi polisiye - macera türünde yazılmış kitapların listesi yer almakta. Meraklılarının göz atmalarını öneririm.
  • Grange ve dan brown'un tüm kitaplarını okudum ve ikisininde hayranıyım. John verdon'un kitaplarınıda okudum fena bulmadım ama grange ve brown'a göre bariz olarak daha aşağıda gerçi.

    Dün kitapçıda jane casey adlı yazarın kitaplarını gördüm sizce alınırmı? Bahsini ettiğim yazarlardan sonra heyecan, tat ve aynı etkileri alırmıyım?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dsgtan -- 30 Temmuz 2017; 0:54:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yazar: Maxime Chattam

    Çevirmen: Ali Cevat Akkoyunlu



    New York. Kış.

    Kafa derisi yüzülmüş bir kadın. Çırılçıplak.

    Elinde bir başka kadının kafa derisi...

    Bu işkence görmüş beden, cehennemden kaçtığını iddia ediyor. Şeytan'ın tapınağından...

    Fotoğraflardaki, acı ve dehşetle çarpılmış bu onlarca yüz nereye bakıyor?

    Karlı kaplı sokaklarda nasıl bir canavar dolaşıyor?

    Nerede saklanıyor? Ya kadın haklıysa? Ya katil Şeytan'ın ta kendisiyse?

    Kentin cehennemi atmosferinde kahramanımız Joshua Brolin ve genç detektif Annabel O'Donnel bir kapı arıyor... Karanlığın içinde bir kapı...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir Kedi Gördüm Sanki -- 1 Ağustos 2017; 22:46:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Daha önce KÖTÜ RUH ve KARANLIĞIN SOLUĞU adlı kitaplarıyla uzun süre en çok satanlar listesinde kalan MAXIME CHATTAM 'dan yine kan dondurucu bir roman. Örümceğe dönüşen seri katil dehşet saçıyor!...Önce bir işçi, yüzü dehşet içinde ölü bulunur. Katilden hiçbir iz yoktur. Aynı günlerde, geceyarısı kadınlar uyuyan kocalarının yanındayken kaybolmaya başlar. Hem de evlerinde hiçbir zorlanma izine rastlanmamışken. Oregon ormanlarında endişe verici bir gölge dolaşıp durmaktadır. Sonra garip bir salgın hastalık baş gösterir. Portland'da evler ölümcül örümcekler tarafından işgal edilir. Ailelerden birbiri ardına ölenler ve yaralananlar olurken, ormanın içinde dev örümcek ağları içinde mumyalaşmış kadınlar bulunur. Ardı ardına gelen felaketler kent ve çevresini dehşete düşürür. Bütün bu önüne geçilmez olayların arkasında acaba kim ya da kimler vardır? Yoksa bir "yaratık" mıdır söz konusu olan? Eski FBI ajanı, yeni özel dedektif Joshua Brolin ve New York Polis Teşkilatı'ndan Annabel O'Donnel, her şeyi göze alarak dalarlar dev boyutlu örümcek ağlarının içine ve "yeni nesil" bir katille karşılaşırlar!..Aynı zamanda bir kriminoloji uzmanı olan Maxime Chattam, her satırı tüyler ürperten bir gerilime daha imza atıyor Kara Büyü'yle. Ve tüm eleştirmenlerin birleştiği bir uyarıyı tekrarlamakta yarar var:Örümcek korkunuz varsa bu romanı okumayın!..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Cehennem Azabı Yeryüzüne İniyor



    Bir dizi kan donduran cinayet on dokuzuncu yüzyılın Boston'ını kökünden sarsmaktadır. Üstelik bunlar sıradan cinayetler değildir. Her biri Dante'nin Cehennem'inden ilham alan, cehenneme yaraşır eylemlerdir. Bu tuhaf ve vahşi ölümlere sıradan bir dedektifin son vermesi ise mümkün olmayacaktır. Bu yüzden dönemin ünlü edebiyat adamlarının Amerika'daki ilk İlahi Komedya çevirisini yapmak için kurduğu Dante Kulübü devreye girmek zorunda kalır; bu isimler Henry Wadsworth Longfellow, Oliver Wendell Holmes, James Russell Lowell ve J. T. Fields'tır. Peki edebiyat düşkünü birkaç adamın gücü bu becerikli seri katili yenmeye yetecek midir? Korku içindeki şehirlerinin geleceği ve kendi hayatları bu sorunun cevabına bağlıdır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >






  • "Her şey inanılmaz bir hızla gelişti. Kımıldamadan duran adamın sağ kolunun hızla havaya kalktığını ve gecenin karanlığında bir metal parçasının havada parıldadığını gördü. Bunun keskin uçlu bir bıçak olduğunu anlamıştı ama adamın hareketleri o kadar seriydi ki kadına kımıldayacak zaman kalmamıştı. Sonra tam göbeğinin altında keskin ve müthiş biracı hissetti, gözleri yerinden fırlayacak gibi irileşti, ağzı açık kaldı ve sustalının saplandığı yerden oluk gibi sıcak kanının fışkırdığını gördü."



    Elinde bir sustalıyla günahkâr avına çıkan acımasız bir seri katil, İstanbul sokaklarında ölüm saçmaktadır. Sokaklarda 'günah işlerken' yakaladığı kişileri takip eder, evlerine gizlice girip cezalarını keser. Kendisine bu kutsal görevin Tanrı tarafından verildiğine inanan katil, dünyayı günahlardan ve günahkârlardan arındırmayı ibadet sayar. Seri cinayetler, katilin peşine düşen Komiser Cem Talaslı'yla polis muhabiri Mine Evren'i birbirine yakınlaştırır. İki sevgili, katilin ardında bıraktığı deliller arttıkça ona bir adım daha yaklaştıklarına inanırlar. Ama belki de katil aslında fazla uzaklarında değildir. Türk polisiyesinin usta kalemi Osman Aysu'dan aşk, heyecan, gerilim dolu bir cinayet romanı...



    Tess Gerittsen, Maxime Chattam ve Jean Christopher Grange okuduktan sonra biraz yavan geliyor ama yerli yazarlar arasında iyi bir tercih.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir Kedi Gördüm Sanki kullanıcısına yanıt
    Kara Büyü kitabını okurken çok zevk almıştım,gerçekten süper...
  • dsgtan D kullanıcısına yanıt


    grange'ın son kitabı...aldım ama henüz başlamadım,elimdeki kitabı bitirince başlayacağım...

    jane casey için de beğenen çok hocam ama ben de almadım..5li seti var mesela...
  • tutkulu420 kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.