Şimdi Ara

POLİSE VERİCEKLER BENİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İYİ GÜNLER HERKEZE BEN ÜNLÜ BİR HAMBURGER FİRMASINDA ÇALIŞIYORUM ORDA KIZ VARDI AŞIK OLMUSTUM ONA ARKADAŞA FOTOGRAFINI FELAN ATMIŞTIM SONRA BI OLAYLAR FELAN HERŞEY AÇIGA ÇIKTI BENI İFŞALADILAR KASADAYKEN KASMADA 160 LİRA EKSİ ÇIKTI ŞİMDİ MÜDÜR ÇALDIGIN PARALARI FELAN GETİR DİYOR ÖZEL HAYATTA GİRMİŞİM BEN KIZ YÜZÜNDEN POLİSE VERİKLERMİŞ TELEFONUMU FELAN KARIŞITMRIŞLAR BLMUŞLAR OLAYLAR BAYA KARIŞIK ŞİMDİ NE YAPSAM BLİMİYORUM SABAHTAN BERİ ARIYORLAR MSJ ATIYORLAR DÖNMUYORUM HİÇBİRİSİNE

Orijinalden alıntı: tha61

İYİ GÜNLER HERKEZE BEN ÜNLÜ BİR HAMBURGER FİRMASINDA ÇALIŞIYORUM ORDA KIZ VARDI AŞIK OLMUSTUM ONA ARKADAŞA FOTOGRAFINI FELAN ATMIŞTIM SONRA BI OLAYLAR FELAN HERŞEY AÇIGA ÇIKTI BENI İFŞALADILAR KASADAYKEN KASMADA 160 LİRA EKSİ ÇIKTI ŞİMDİ MÜDÜR ÇALDIGIN PARALARI FELAN GETİR DİYOR ÖZEL HAYATTA GİRMİŞİM BEN KIZ YÜZÜNDEN POLİSE VERİKLERMİŞ TELEFONUMU FELAN KARIŞITMRIŞLAR BLMUŞLAR OLAYLAR BAYA KARIŞIK ŞİMDİ NE YAPSAM BLİMİYORUM SABAHTAN BERİ ARIYORLAR MSJ ATIYORLAR DÖNMUYORUM HİÇBİRİSİNE

Bence polise veremezler kamerada aldığını belli olmazsa polis gelsede kanıt yok.Diğer konuda bence iyi olmuş belliki açılamamışınız açılmış rahatlamış olmuşsunuzdur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir tanık bul mesajlarını sakla bir avukatla görüş ve sana karşı mobbing uygulandığından bağışla tazminat davası aç + telefonunu karıştırmalar vs; bunlar hakkında da suç duyurusunda bulunmasını sağla. Burada sen haklısın onların haklı oldukları bir konum yok gibi görünüyor. Geçmiş olsun.

Daha Fazla Göster
  • Para felan calmadim amk kasamda eksi cikti simdi islsr karisik ama insan sagligiyla oynuyorlar
    Bu mesaja eklenen görseller:

POLİSE VERİCEKLER BENİ

Orijinalden alıntı: tha61

Para felan calmadim amk kasamda eksi cikti simdi islsr karisik ama insan sagligiyla oynuyorlar
    Bu mesaja eklenen görseller:

POLİSE VERİCEKLER BENİ

Birader bak böyle bir durumla ilk kez karşı karşıya kalıyorsun. Şok olmuş bir hâldesin ne halt edeceğini bilemiyorsun. Öyle ki yazdıklarımizı okumuyor kafanın dikine gidip sürekli yakınma mesajları yazıyorsun. İnsanlar vakitlerini ayırıp konuna öneriler yazdılar. Oku şunları, ve yazılanları uygula. Yoksa böyle bize ben yapmadım ben çalmadım diye yakınmak seni kurtarmaz. Yapacağın şey bir avukatla görüşüp elindeki taciz delilleriyle mesajlarla sana karşı mobbing uygulandığını, özel hayatının gizliliğinin ihlal edildiğini one sürerek dava açmak. Bu sırada is sözleşmesini fesih de edersiniz; şartları varsa haklı fesih olarak tabii. Bu heriflerin bu tavırlarını çekmek zorunda değilsin. Kasa güvenlik kamerası görüntüleri incelenir. Belki hüseyin kendisi çaldı? Belki kız çaldı parayi saha kaldı ihale?

Oturduğun yerde yakınmak hiçbir şeyi çözmez...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.