Şimdi Ara

Polis memuru olan bakabilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • şimdi malum mobing vb var meslekte kendimce hatırı sayılabilir derece hukuk bilgim var bu smeslekte hiç bir şey yapılmıyor hangi kanuni hakkını kullanmak istesen seni engellemek için abartmıyorum ben avrupada yakasındayım en uc noktaya kadar göreve gönderdiler en son bu bayram izni mevzusu var kanun çıktı eğer zolrla calısıtırılıyorsa bir kişi bayram izninde o iznin ya parasını yada o sene içinde o izni vermek zorunda bu olay için dilekçe verdim artık sürekli ugrasılıyorum gına geldi bu meslege girmedne önce deniz ulastırma işletme iö makina vb geldi ama maddi sorunlardan dolayı bu meslegi seçtim simdi sorum su ben deniz ualstırma işletme okumak istiyorum stajı vb var ben kazandıgımda staj vb yapma durumu sorun olacak işten izin alamaya bliriim okulda bunu nasıl halledebiliz ? okuan varmı tanıdıgnız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loklikelance95 -- 14 Eylül 2017; 10:2:42 >



  • Allah yardımcınız olsun. Mobbing gerçekten can sıkıcı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı şeyleri kabul etmen gerek bayramda fln izin yok dostum sen izin yaparsan olaylara kim bakacak. Ama izin olmadıgı için telafisi olmalı bence buda ilerleyen yıllarda hallolur. Dibine kadar... batmış bir kurumdan çok şey beklemeyin şuan ama ilerleyen yıllarda herşey daha güzel olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam kabul ediyoruz inanın bursa patlaması 15 temmuz birsürü olay gördüm psikolojiyi bitiriyor zaten onun haricinde ben bayramda tatil yapmayan memurlara bu tatil ya ücret olarak yada izin oalrak baska gün veriliyor bunu demiştim saolsunlar etrafımdaki memur arkadaşlar sindiriyor herkes gibi :)
  • SESSİZDÜNYA S kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.