Şimdi Ara

Polinomlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dershanem bugün başladı.Bugün mat2'den polinom işledik oda işte bir ifadenin polinom olması için kuvvetin doğal sayı gibi basit şeyler.

Eve geldim 3 saatte polinom bitirdim 80 soru çözdüm 16 yanlış boş yok.Çok mu hızlıyım yoksa konuları yaymalı mıyım

Yetişmez diye korkuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: zenixxo6

Dershanem bugün başladı.Bugün mat2'den polinom işledik oda işte bir ifadenin polinom olması için kuvvetin doğal sayı gibi basit şeyler.

Eve geldim 3 saatte polinom bitirdim 80 soru çözdüm 16 yanlış boş yok.Çok mu hızlıyım yoksa konuları yaymalı mıyım

Yetişmez diye korkuyorum

polinomun nesini yaycan ki zaten? 1 günlük konu abi, asıl sıkıntı trigo'da falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: GangsterParty

quote:

Dershanem bugün başladı.Bugün mat2'den polinom işledik oda işte bir ifadenin polinom olması için kuvvetin doğal sayı gibi basit şeyler.

Yetişmez diye korkuyorum

polinomun nesini yaycan ki zaten? 1 günlük konu abi, asıl sıkıntı trigo'da falan

10. Sınıfım banada zor geliyor
    Normal mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aksine trigo cok kolay bi konudur ii ögrenin 11dede isinize yarayacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf061996

Aksine trigo cok kolay bi konudur ii ögrenin 11dede isinize yarayacak

trigomuş polinommuş yalan konular derste dinleseniz bide sorusunu çözün günlük 10 lara diyorum çok rahat edersiniz önceden ogrenmeye gerek yok yazın tekrarada gerek yok bi kere ogrenın omur boyu kalıyor :)

polinom 10 sınıf mat içinde diğerleirne göre en gıcık soruları olan konudur çünkü konuyu iyi biliyorsan bile zor soruları gelebiliyor bazen ama genel sınavda çok basit geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

quote:

Orijinalden alıntı: yusuf061996

Aksine trigo cok kolay bi konudur ii ögrenin 11dede isinize yarayacak

trigomuş polinommuş yalan konular derste dinleseniz bide sorusunu çözün günlük 10 lara diyorum çok rahat edersiniz önceden ogrenmeye gerek yok yazın tekrarada gerek yok bi kere ogrenın omur boyu kalıyor :)

polinom 10 sınıf mat içinde diğerleirne göre en gıcık soruları olan konudur çünkü konuyu iyi biliyorsan bile zor soruları gelebiliyor bazen ama genel sınavda çok basit geliyor

aynen katılıyorum kareşim mesela bn mat 1 konularının hepsini biliyorum eksiksiz yani yazın test çözsem heralde o konudan eksiğim kalmaz aynı şekilde 10.sınıf matıda öle çok kolaydı bnce bn bir 10.sınıf kimyasında biraz zorlandım onuda cellal aydın çözdürdü hoca ordan kapattım açığım

• paragraf 100 soru bitti.

beynim ben yatar :D daha ilk gün diye kendimi kandırıyorum iyi geceler herkese
  • quote:

paragraf 100 soru bitti.

paragraftan soru cozme mantıgı neki :) ordaki paragrafı vermeyecek sana . bence tamamen mantıksızlık hocam hem zaman kaybı kendini kandırıyorsun biraz onun yerine 10 geometri sorusu çöz mantıgını anlayarak daha yararlıdır
  • quote:

paragraf 100 soru bitti.

Hergun duzenli paragraf coz bakma sen bu gereksiz konusanlara..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

quote:

paragraf 100 soru bitti.

paragraftan soru cozme mantıgı neki :) ordaki paragrafı vermeyecek sana . bence tamamen mantıksızlık hocam hem zaman kaybı kendini kandırıyorsun biraz onun yerine 10 geometri sorusu çöz mantıgını anlayarak daha yararlıdır

Türkçe öğretmene türkçede zaman kaybettiğimi bazı paragraf sorularda 2 şık arasında kaldığımı söyledim.

Oda 1 hafta günde 100 soru çözün daha sonra günde 10-20lere düşürürseniz hallederseniz dedi.
    +1 sene dişini sıkmadıktan sonra kusura bakma kazanmak sadece hayallerde gerçekleşir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.